Review Canvasvoordeel

Canvasvoordeel.nl is een van de partijen die in de brede middenmoot is geeindigd bij de canvas foto vergelijk. Wij vonden de prijsstelling van Canvasvoordeel.nl prima, echter zijn de softwaremogelijkheden erg beperkt.

Formaten canvas

Canvasvoordeel.nl heeft in totaal een magere 10 canvasdoeken op voorraad. Het aanbod canvasdoeken is vergeleken met de concurrentie beperkt.

Levertijd in werkdagen

Met een levertijd van 5 werkdagen is Canvasvoordeel.nl ongeveer vergelijkbaar met het merendeel van haar concurrenten.

Kwaliteit van de afdruk

De afdrukkwaliteit van Canvasvoordeel.nl is goed, ongeveer vergelijkbaar met de meeste andere aanbieders.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Canvasvoordeel.nl reageerde relatief snel, met een correct antwoord op de door ons gestelde vraag.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Canvasvoordeel.nl is een van de goedkopere aanbieders uit onze foto op canvas test. Wanneer je overweegt om een herinnering op linnen te bestellen, dan zit je qua prijs bij Canvasvoordeel.nl dus zeker goed. Nadeel vinden wij dat er bij de prijs nog verzendkosten bijkomen.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Canvasvoordeel.nl biedt alleen het 2cm frame.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De software van Canvasvoordeel.nl is erg beperkt in haar mogelijkheden. We kunnen alleen een uitsnede maken van een foto.

 • Kleuren aanpassen:  Niet mogelijk
 • Foto spiegelen:  Niet mogelijk
 • Kaders toevoegen: in sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te plaatsen. Dit is helaas ook niet mogelijk
 • Tekst toevoegen
  Veel mensen willen op een foto op canvas ook een kleine tekst plaatsen, bijvoorbeeld het jaar waarin de foto genomen is. Bij Canvasvoordeel.nl is dit niet mogelijk.
 • Achtergrondkleur instellen
  Als je ervoor kiest om jouw foto op canvas niet helemaal over het canvasdoek te plaatsen, dan wil je mogelijk een extra achtergrondkleur toevoegen die het geheel net wat fleuriger maakt dan het standaard wit. Dit is helaas niet mogelijk bij Canvasvoordeel.nl.
 • Uitsnede maken
  Een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen aanpassen is de uitsnede van een foto. Je wilt immers het mooiste deel opnemen op jouw foto op canvas en minder mooie delen weglaten. Deze optie is gelukkig opgenomen in de software van Canvasvoordeel.nl

Bezoek de website van Canvasvoordeel.nl. Nieuwsgierig naar de andere beoordelingen? Kijk dan hier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

canvasvoordeel canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.