Nummer 8 van 33

Fotogoed: voor het eerst buiten de top 3

Een van de grootste verrassingen in onze fotoalbum test is het feit dat Fotogoed niet in de top 3 eindigt. Dat deed men tot dusver vrijwel ieder jaar. Er zijn een aantal redenen voor dit resultaat:

 1. De levertijd was te lang, namelijk 14 dagen. Was deze de helft korter geweest, dan had men in de top 3 gestaan
 2. Fotogoed levert een prima fotoboek, maar veel andere partijen scoren dit jaar ongeveer hetzelfde op het onderdeel kwaliteit, waardoor men minder verschil maakt. 

De prijzen van Fotogoed zijn super, men behoort tot de 3 goedkoopste aanbieders en ook de service van Fotogoed is, zoals we inmiddels gewend zijn, uitstekend.

We gaan er dan ook vanuit dat de 8e positie een incident is en dat we deze aanbieder in de volgende editie weer in de top 3 terugvinden!

Untitled-1
79 / 100
Goedkoop
3 van 33
Goede kwaliteit
20 van 33
Goede service
4 van 33
Zeer complete software
Windows, Online, PDF
Levertijd
14 dagen

Fotogoed review: prijs en assortiment

Het assortiment van Fotogoed is bijzonder uitgebreid. Men biedt, naast een groot aantal formaten fotoboeken ook veel andere fotoproducten. Fotogoed is bovendien een van de weinige aanbieders in onze test waar een klant ook echt maatwerk kan bestellen.

Naast de standaard fotoboeken, biedt men ook zogenoemde maxi-albums. Daarbij koop je een fotoboek met liefst 80 pagina’s voor een enorme korting.

We vergelijken dit jaar liefst 9 verschillende formaten fotoboeken, met 4 verschillende diktes en een aantal afwerkingen. Daarbij zien we dat Fotogoed in de top 3 staat van goedkoopste aanbieders behoort. Daarbij moeten we wel aangeven dat dit mede komt omdat andere aanbieders niet alle formaten fotoboeken kunnen leveren.

 

Software

Fotogoed biedt haar klanten twee soorten software. Een variant die je kan downloaden en die bijzonder uitgebreid is qua mogelijkheden. Vooral op het gebied van fotobewerking valt deze software in positieve zin op. Wij testen de meeste pakketten op zowel een Windows pc als op een Mac. Het pakket is alleen voor Windows beschikbaar. Ben je een Mac gebruiker, dan zal je merken dat de software niet actueel en zelfs onbruikbaar is.

Gelukkig heeft Fotogoed een alternatief. Want dezelfde versie van de software is ook online te gebruiken. Het enige wat je dan moet doen is een account aanmaken op de website en jouw fotoboek foto’s uploaden naar de website. Dit werkt prima.

Dit jaar hebben we speciaal gekeken naar een aantal software aspecten, namelijk:

 • de mogelijkheid om themaboeken te maken
 • de kwaliteit van de automatische fotoalbum software (waarmee een boek door het pakket wordt vormgegeven).

 

Themaboeken:

Bij fotogoed is er helaas geen mogelijkheid om themaboeken te maken. Wel zijn er veel achtergronden en cliparts beschikbaar, maar dat is niet hetzelfde als een voor opgemaakt boek in een thema.

 

Automatische fotoalbum software:

Wanneer je een fotoboek wilt laten opmaken door de software, dan zal je zien dat dit een redelijk resultaat geeft. Er zijn echter pakketten, specifiek Albelli, die veel beter werken.

 

Fotogoed levertijd: 14 dagen is tegenvallend!

Wij bestelden ons fotoboek bij Fotogoed gelijktijdig met de andere 33 fotoboeken.

Waar we vorig jaar nog een fotoboek in 3 dagen thuiskregen, was dit dit jaar erg tegenvallend. Het duurde maar liefst 14 dagen (11 werkdagen) voordat we het boek thuis kregen. Dat is erg jammer, want als men bijvoorbeeld binnen een dag of 5 geleverd had, dan was men in de fotoalbum test in de top 3 geëindigd. 

 

Kwaliteit Fotogoed fotoboek

Het fotoboek van Fotogoed bevat geen reclame of streepjescode op de kaft. Wel staat er reclame aan het binnenkant van het boek. We hebben bij alle boeken de reclame onherkenbaar gemaakt voor onze testers. Dat doen we om te voorkomen dat testers hun favoriete leverancier herkennen en misschien een partij onbewust een beter cijfer geven.

Fotogoed viel dit jaar op het gebied van kwaliteit niet bijzonder op. Men eindigde op een enigszins teleurstellende 20e plek met een 7,6. Daarbij moeten we wel zeggen dat het verschil tussen een 20e plek en een 7e plek slechts heel beperkt is. Had men van een van onze testers een paar tienden meer gekregen, dan was men gewoon in de top 10 geëindigd. Een beetje pech dus.

Gezien het cijfer van 7,6 beoordeelden onze testers het fotoboek van Fotogoed uiteraard positief:

 • De boeken zijn standaard platliggend afgedrukt. Mooi!
 • Het was netjes afgewerkt. Een van onze testers had een opmerking over de twee lege bladzijden voorin en achterin het boek. Dat lijkt overbodig en maakt het boek dikker dan noodzakelijk
 • Ten opzichte van andere aanbieders scoort Fotogoed opvallend lager bij zwart wit foto’s. Deze ogen wat te “grijs”. Dit is een aandachtspunt die behoorlijk meespeelt bij de testscores van zeker 2 panelleden. 

 

Service en website

Zoals in onze introductie al aangegeven blinkt Fotogoed uit in service. Men reageert uitermate snel op klantvragen en is ook goed bereikbaar. Stuur je een e-mail, dan krijg je altijd binnen enkele uren (en meestal sneller) reactie.

Normaal gesproken gaan wij in een review niet echt in op de website. Maar wij vinden de website van Fotogoed voor verbetering vatbaar. Deze oogt verouderd en enigszins onoverzichtelijk.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
76%
85%
82%
28%
82%

€10 korting op alle fotoalbums

Voor facebookleden of leden van de Fotogoed nieuwsbrief heeft Fotogoed heeft in mei meerdere acties: 

 1. Alle maxi softcover fotoalbums (met 80 pagina's!) voor €29,95
 2. Tot 22,5% korting op alle wanddecoratie
 3. Alle fotoboeken (m.u.v. maxi-albums) €10,00 korting
 4. Fotobladen en magazines 22,5% korting

Bevallen deze acties je niet? Geen zorgen, want deze maand is ook een heuse koopmaand. Er geldt namelijk: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Bij bestelling vanaf €25 is de korting 15%. Vanaf €50 is deze 17,5% en wanneer je voor meer dan €75 bestelt loopt de korting op tot 20%!

Bekijk actie

Conclusie van onze Fotogoed review

Fotogoed heeft dit jaar de pech dat op het gebied van kwaliteit de verschillen erg klein zijn. Omdat met name de zwart wit foto’s wat lager beoordeeld worden door ons testpanel, eindigt men wat lager dan we gewend zijn. Onze test is een momentopname, dus dat kan toeval zijn

Op het gebied van prijs eindigt men in de top 3 en is dus een prima keuze. Ook qua service is Fotogoed een van de beste aanbieders van Nederland.

We gaan er vanuit dat de langere levertijd een incident is en dat dit volgend jaar weer een stuk beter is.

Fotogoed

Review Fotogoed: ervaringen uit eerdere testen

Hieronder vind je een overzicht van Fotogoed reviews uit eerdere jaargangen van onze fotoalbum test. 

 • Ervaring Fotogoed 2019
 • Ervaring Fotogoed 2018
 • Review Fotogoed 2017
 • Fotogoed review 2016
 • Fotogoed review 2015
50 klantreviews
5/5
'Geweldige klantenservice'
Al 8 jaar bestel ik boeken bij Fotogoed. De kwaliteit van de boeken is prima (al heb ik weinig vergelijkingsmateriaal). Laatst bestelde ik een aantal albums in één keer, waarbij één van de albums een verschaalde versie moest zijn van een eerdere bestelling. Hiervoor heb ik direct contact gehad met de klantenservice. Helaas was de eerste versie van het verschaalde boek niet helemaal wat ik had verwacht, maar na goed overleg met de klantenservice heb ik het boek kunnen retourneren waarna ik een nieuwe versie kreeg gestuurd die wel in orde was. Nog nooit zo'n uitgebreide mailwisseling gehad als bij Fotogoed, zelf tot laat in de avond in het weekend!
Door Koen op 9 februari 2020
Untitled-1 4/5
'Goede prijs kwaliteit'
"Prima prijs kwaliteit.!
Tip: wacht aanbiedingen af, dit kan veel schelen in prijs.
Al jaren tevreden klant."
Door Cees op 7 februari 2020
5/5
'TOP ERVARING'
"Het Opmaakprogramma is gebruiksvriendelijk met zeer veel creatieve- en correctie mogelijkheden. Relatief snel te leren. Heb door de jaren al meerdere fotoboeken hier gemaakt en besteld.
Online support vanuit FotoGoed is top. Zeer klantvriendelijk, snelle reactie (ook in het weekend) en men lost klantvragen- en problemen ook echt op.
De drukkerij had een verkeerde cover geplaatse en dit werd zeer snel opgepakt en binnen redelijke termijn verholpen. Hierbij werd ik van de stappen in het proces keurig op de hoogte gehouden.
Kwaliteit van fotoboeken is prachtig en t.o.v. andere aanbieders in de markt scherp geprijsd. Aanrader dus"
Door H.P. Duijndam op 3 februari 2020
5/5
'Perfecte service'
Al jaren bestel ik mijn albums bij Fotogoed. Deze worden steeds geleverd in een perfecte staat. Bij mijn laatste album was er een probleempje wat persoonlijk werd behandeld en opgelost. Een aanrader!!!
Door Marieke op 2 februari 2020
5/5
'Super service'
mooie kwaliteit eindproduct en hele adequate, persoonlijke service achteraf, nadat het bij de bezorging mis was gegaan.
Door Marthe op 1 februari 2020
5/5
'Prima kwaliteit en service'
Heb voor het eerst 2 fotoboeken besteld bij Fotogoed. MAXI XL op Deluxe Mat papier. De software laat genoeg mogelijkheden om er iets persoonlijks van te maken. Vanaf de bestelling tot de levering kan je vlot de status volgen. En het belangrijkste is natuurlijk de uitstekende kwaliteit. Meest opvallend is nog de persoonlijke mail nadat je bestelling geleverd werd. Prima zo.
Door Gilbert Van Den Bloeck op 18 januari 2020
Untitled-1 4/5
'Persoonlijke dienstverlening'
"Jaarlijks bestel ik mijn fotoboek via Fotogoed en steeds ben ik aangenaam verrast door de vlotte service en kwaliteit.
Bij vragen krijg je onmiddellijk antwoord en word je verder geholpen. Eenmaal werd er gekozen voor een lijmtechniek waardoor bladen wijdopenstaan. Blijkbaar stond deze techniek nog niet op punt en kwamen er bladen los. Maar dit probleem is onmiddellijk en in onderling overleg opgelost en ongevraagd kreeg ik er nog een korting bovenop. Kortom directe, concrete en persoonlijke service en goeie kwaliteit.
Prijs/kwaliteit kan ik Fotogoed alleen maar aanraden."
Door Doom marijke op 13 januari 2020
5/5
'Kwaliteit voorop'
Kwaliteit - flat lay en duidelijk advies voor een marktgerichte prijs, de software is duidelijk en in een korte tijd ontwerp je eigen exclusieve fotoboek.
Door Cornelis Kipping op 9 januari 2020
5/5
'Uitstekende service en kwaliteit'
Al meerdere keren heb ik via Fotogoed besteld, van visitekaartjes, flyers tot fotoboeken, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service die je bij ze krijgt. Advies op maat en handige software om te ontwerpen. Ik bestel graag producten bij Fotogoed, en zal dat in de toekomst ook zeker nog vaker gaan doen.
Door Anouks Art Studio op 6 januari 2020
5/5
'kwaliteit goed; helpdesk prima'
"Maakte lang gebruik van Albelli losse fotobladen totdat deze daarmee stopte.
Gezocht en op basis van reviews bij FotoGoed terecht gekomen.
De software was even wennen en zoeken, maar met vriendelijke en snelle hulp van de Helpdesk snel goede ervaring opgedaan.
Het eindproduct, losse fotobladen, is prima in orde en werd snel geleverd vanuit Duitsland.
Prijs/kwaliteit prima. Voldoende redenen om bij FotoGoed te blijven."
Door Ronald op 3 januari 2020
5/5
'erg tevreden'
Ik gebruik al jaren Fotogoed en ben erg tevreden van de kwaliteit van hun albums. Ook de service is erg goed: persoonlijk, snel en altijd vriendelijk.
Door Linda op 27 december 2019
5/5
'FotoGoed id gewoon GOED!'
"Na heel wat fotoboeken steekt FotoGoed voor mij er toch ècht bovenuit. Niet alleen de kwaliteit wordt steeds beter, maar ook het sofware-programma, met vele bewerkingsmogelijkheden, wordt steeds gebruiksvriendelijker.
En doet zich een probleem voor, dan is de hulp bijzonder attent en blijven ze zoeken naar een oplossing. Vooral de persoonlijke benadering en het voortdurend op de hoogte te houden, zijn buitengewoon klantvriendelijke kwaliteiten. Daardoor is FotoGoed niet alleen goed in Fotoboeken, maar zeker nèt zo goed in klantvriendelijkheid. Kortom: een aanrader! En o ja, de prijzen van de producten zijn nèt zo klantvriendelijk."
Door Ruud op 21 december 2019
5/5
'FotoGOED top Service'
Vol enthousiasme begonnen aan een XXl boek van onze vakantie in Afrika. Uiteindelijk meer pagina's gemaakt dan gedacht en toen bleek dat ik beter voor een MAXI XXL boek had kunnen kiezen. Contact gezocht en vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Er werd een oplossing geboden die het mogelijk maakte om toch de fotoboeken in MAXI XXL te kunnen bestellen. Deze zijn naar volle tevredenheid binnen 5 dagen bezorgd. TOP service.
Door Martin op 15 december 2019
5/5
'Super service'
"Ben al jaren klant bij fotogoed. Naar volle tevredenheid hebben we meerdere fotoboeken besteld.
Bij mijn laatste order is er (voor het eerst) tijdens het druk proces iets mis gegaan waardoor er een paar rode vlekjes zichtbaar waren (niet op de foto's, maar op de witte tussen stukken).
Na een bericht aan de klantenservice kreeg ik binnen enkele uren antwoord en dat in het weekend. Ik kreeg een nieuw fotoboek toegestuurd (kosteloos) aangezien fotogoed zelf ook niet content was met de rode vlekjes.
De tijd en moeite die fotogoed erin heeft gestoken om het probleem op te lossen was verfrissend. Daarbij is het super dat men in het weekend kan reageren op email.
Daarnaast is het erg prettig dat men, na levering van het nieuwe boek, contact opneemt om te vragen of alles naar wens is."
Door Koen op 10 december 2019
5/5
'Dik tevreden !'
Voor onze toneelvereniging bestelde ik 19 grote fotoboeken. Drie dagen later kreeg ik de bestelling reeds thuis geleverd. Prima kwaliteit, stuk voor stuk. De volgende maal bestel ik gegarandeerd opnieuw bij Fotogoed.
Door Koen Bossuyt op 29 november 2019
5/5
'Weer een prachtig album'
Met enige regelmaat bestel ik een album bij fotogoed. Ik ben nog nooit teleurgesteld in het resultaat. Ook nu in 1 woord perfect. Prachtige kleuren, scherp en mooi afgewerkt. Ik ben ook zeer tevreden met de helpdesk bij vragen over het programma. Reviews schrijven is niet mijn favoriet, maar voor FotoGoed ga ik graag even achter de PC zitten. Top!
Door Hans op 16 november 2019
5/5
'Wanddecoratie'
Voor het eerst bij fotogoed een wanddecoratie gekocht, een foto op forex, met een aangepaste maat. Eindproduct een dikke 10. Services en contact met fotogoed een dikke 10. Mijn volgende bestelling een fotoboek 5 a 6 stuks laat ik door fotogoed doen
Door ADRIAAN HAVERMANS op 16 oktober 2019
5/5
'Prima service'
"Reeds een aantal jaren klant bij Fotogoed. Telkens een mooi afgewerkt album ontvangen. De foto's zijn van goede kwaliteit aan een scherpe prijs.
Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De software is gemakkelijk in gebruik.
De klantenservice is top."
Door Gustaaf Roef op 13 oktober 2019
Untitled-1 4/5
'Gewoon goed'
Na jaren mijn fotoboeken gemaakt te hebben bij Albelli nu overgestapt naar Fotogoed. Het papier wat gebruikt wordt, laat de foto's mooi uitkomen, beter als bij Albelli. Het programma had ik gauw door. Ik had wat moeite om daarna het fotoboek te bestellen, omdat ik bij de start meteen mijn opties had ingevuld, die ik later wilde wijzigen. Daar in ging het mis. Zeer wrs door mijn onkunde. De vriendelijke en behulpzame mensen van klantenservice reageerden snel op mijn hulp vraag en zorgden er voor, dat mijn fotoboek werd, zoals mijn bedoeling was.
Door Mieke Stomps op 12 oktober 2019
Untitled-1 4/5
'Prima service'
Al jaren een tevreden klant. Onlangs ontving ik een boek waar ik niet tevreden over was. Fotogoed heeft mijn klacht met respect behandeld en kosteloos een nieuw boek gestuurd, waar ik wel tevreden over ben. Top!
Door RB op 9 september 2019
5/5
'Goede service'
"Ik heb zeven jaar geleden een aantal aanbieders uitgeprobeerd, die een album van 36 bij 29 cm aanboden. Uiteindelijk ben ik bij FotoGoed gebleven in verband met de uitstekende kwaliteit van de albums en het gebruiksgemak van de software. De albums worden geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.
In het uitzonderlijke geval, dat de kwaliteit van een album te wensen over laat, reageert de klantenservice heel snel en wordt alles in het werk gesteld om de fout te herstellen. En dat is in ons geval uitstekend gelukt."
Door Peter van den Berkhof op 8 september 2019
5/5
'Heel tevreden!'
Ik maak al jaren met veel plezier mijn albums bij FotoGoed. Het programma werkt prettig en is heel uitgebreid. De klantenservice is super; snelle en vriendelijke reacties en goede adviezen. En de albums (meestal de maxi hardcover XXL) zien er geweldig uit.
Door Marleen op 30 augustus 2019
5/5
'Maxi Album voor Mini prijs'
Ik maak al vele jaren veel foto-albums (3 a 4 per jaar) en heb o.a. ervaring met Albelli, Hema , Kruidvat en Fotofabriek op zich allemaal best wel goed en je gaat natuurlijk wennen aan de software waardoor je toch niet zo snel steeds gaat veranderen. Echter de prijs werd wel steeds wat hoger en zeker bij de dikkere boeken (ca. 100 pag) was het toch we leen schrikken wat zo'n boek ging kosten. De laatste 4x een boek bij Fotogoed gemaakt (Max-Album 30x30 cm met harde foto-kaft) en dat scheelt nogal in de kosten terwijl de kwaliteit niet onder deed voor de anderen, zeker bij speciale maand-aanbiedingen heb je soms een boek voor minder dan de helft t.o.v. die anderen ! Dan neem je eerder een paar extra pagina's mee.... In het begin wel even wennen aan de andere software dus en de soms wat mindere mogelijkheden m.b.t. achtergronden, cliparts , vormen, lijsten ed. en ook het uploaden, checks en verzenden duurde langer dan ik gewend was maar....uiteindelijk wel een mooi, goed en stevig boek voor een heel aantrekkelijke prijs. Ook kan je altijd (ook avond en weekend !) bij de afde-ing klantenservice terecht met vragen en opmerkingen die ook weer snel en heel persoonlijk worden aangepakt en opgelost. Dus : Eind goed = FotoGoed !
Door Andre Steffens op 19 augustus 2019
5/5
'Top service!'
Voor de eerste keer hier een fotoboek gemaakt. Door de prijs was de keuze op deze aanbieder gevallen. Maar naast deze aantrekkelijke prijs leveren ze ook een perfecte service. Ik heb gedurende een langere periode best wel vaak vragen gehad, maar elke keer werd ik keurig en snel geholpen. Het eindresultaat mag er zijn. Top!
Door Cora Broek op 10 augustus 2019
5/5
'Zeer tevreden'
"Al jaren klant bij Fotogoed en iedere keer zeer tevreden met de kwaliteit van het product, de prijzen en de vrijheid die ik heb in de offline software om mijn eigen pagina's te creëren. Tevens ben ik zeer te spreken over hun klantenservice die snel reageert en persoonlijk is. Een heel prettige manier van ""zaken doen""."
Door Dee op 2 augustus 2019
5/5
'Top klasse'
ik Ben super goed geholpen,Top kwaliteit en nette foto. Zijn erg vriendelijk en prijs is echt erg. Aanrader!!
Door Nixon op 26 juli 2019
5/5
'Top fotoboek in groot formaat'
Fotoboek gemaakt in Lightroom vandaar eenvoudig te uploaden naar Fotogoed. Daarna eenvoudig je extra wensen en uitbreidingen toevoegen. Tijdens verwerking is de workflow van Fotogoed goed te volgen. Verzending erg snel en accuraat. Supermooi boek waar het bruidspaar erg blij mee is. Prijs/kwaliteit is top.
Door André op 21 juli 2019
5/5
'Goede service'
Ik heb hier regelmatig mijn fotoboeken en bladen besteld. De kwaliteit is prima, de keuzevrijheid bij ontwerpen vind ik erg fijn en de persoonlijke service is goed en prettig. Een aanrader!
Door Thea op 21 juli 2019
5/5
'Fotoboeken groep 8'
"Wat een topservice!
Ik heb diverse afdelingen gesproken, de schoolboeken voor de kinderen van groep 8 en voor juf Hanneke waren exact op tijd klaar. Nogmaals bedankt! ??"
Door Christine op 8 juli 2019
5/5
'Heel prettig om mee te werken'
"Ik werk altijd met fotogoed. Prima software, prachtige kwaliteit en snelle aflevering.
Ook bij hulpvragen altijd snel antwoord."
Door Carolina op 16 juni 2019
5/5
'SUPER SERVICE NA VERKOOP'
Ik had 4 fotoboeken besteld, ik doe dat al jaren, nu was er 1 boek met lege pagina's, fotos verkeerd afgedrukt enz...op een zaterdag meld ik mijn probleem aan de klantendienst, na wat informatie te hebben gewisseld werd er op dezelfde dag nog beslist tot een gratis herdruk.....drie dagen later werden het perfecte fotoboek geleverd. Superservice, zelfs in het weekend. TOP
Door ROB op 14 juni 2019
5/5
'Tevreden'
Al 6 jaar bestel ik mijn fotoboeken bij Fotogoed. Bijna altijd naar volle tevredenheid. En als er een keer iets niet helemaal goed is wordt het altijd prima opgelost. Veel mogelijkheden in de Software. Bij vragen heel snel een persoonlijk antwoord. Kortom een fijn bedrijf om fotoboeken bij te laten maken!
Door anoniem op 7 juni 2019
5/5
'topkwaliteit en service'
maak al jarenlang verschillende albums via FotoGoed. Mooie kwaliteit, maandelijks aanbiedingen in de mail, veel mogelijkheden in het programma om er een mooi geheel van te maken en uitstekende service. Van deze laatste moest ik gebruik maken omdat de opleverdatum sneller kwam dan gepland (de verjaardag van mijn dochter) en ik ervan verzekerd wilde zijn dat het album er op tijd zou zijn. Door een extra inspanning van FotoGoed is het gelukt!
Door mario op 3 juni 2019
5/5
'Perfect'
"Super mooie foto's van fotogoed!!!
Oude foto's zijn mooi verwerkt ??"
Door Bart op 2 juni 2019
5/5
'Fotogoed, top!!'
"Ik kan alleen maar lovend zijn voor deze site.
Ik bestel al jaren wenskaarten, albums... en altijd weer is het topkwaliteit bij Fotogoed. Ook hun prijzen liggen zeer goed.
Heb ik al eens een vraag, dan krijg ik onmiddellijk antwoord en wordt er ook gedaan wat ze beloven.
Hierbij een speciale vermelding voor Nicole.
Fernande"
Door Fernande op 17 mei 2019
5/5
'Goede service'
"Een pluim voor dit bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar. Ik had een vlakliggend fotoboek waarin verticale banen zichtbaar waren. Er bleek iets fout te zijn gegaan bij de drukker. Geheel kosteloos is toen het binnenwerk vervangen.
De software is misschien niet zo flitsend als bij andere aanbieders, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en het aantal pagina's per euro vind je niet zo snel elders."
Door Hildert op 30 april 2019
5/5
'Uitstekend!'
"Ik ben altijd tevreden met FotoGoed. Mooie boeken met heldere kleuren en een mooi plat-liggend blad. De kaft ziet er ook altijd netjes uit.
Mijn complimenten voor de geweldige klantenservice. Ik heb meerdere keren gemaild met ingewikkelde technische vragen en daar was altijd razendsnel én inhoudelijke reactie op. Heeeeeel prettig!"
Door Iris op 25 maart 2019
5/5
'Erg tevreden'
Mooie kwaliteit van de foto's en met name heel fijn dat de pagina's erg vlak liggen! Hierdoor kan je ook in het midden van de pagina fotos plaatsen zonder dat er een heel gedeelte wegvalt. Ik heb nu een aantal keer een 30x30 album besteld en ben hier erg tevreden over. Het programma om het album te maken is gemakkelijk in het gebruik en werkt naar behoren. Verder ben ik erg tevreden over de klantenservice. Heb tweemaal contact gehad met de klantenservice om een onduidelijkheid en kreeg direct (ook 's avonds) reactie en een oplossing voor mijn probleem.
Door Lydia op 11 februari 2019
5/5
'adabroersma@gmail.com'
"Al 5 jaar maak het fotoboek A4 spiraal bij Fotogoed.
Dit geeft een voordelig platliggend fotoboek met mooi glad en stevig papier. De kleuren zijn uitstekend en helder. Goede software. De knop ""fotoverbeteren"" mis ik bij andere fotoalbum aanbieders.Tot nu toe waren de resultaten prima. Echter deze keer bleken er in 2 fotoboeken roze verkleuringen te zitten op de bovenranden van een aantal foto's. Toen ik dat gemeld had ging men direct naar de oorzaak zoeken. Ik werd op de hoogte gehouden door Nicole en Cees. Toen de oorzaak gevonden was en er een aantal proefdrukken genomen waren werden de boeken opnieuw gedrukt en kreeg ik nieuwe boeken thuisgestuurd, die geheel voldeden aan de verwachtingen.
Het team van Fotogoed bleek zelfs op zondagavond tot 23.00 uur bereikbaar! Snelle reacties en goede service."
Door Ada Broersma op 8 februari 2019
Untitled-1 4/5
'Snelle service, denken goed mee'
Mooi album binnen gekregen en vooral een goeder service met snelle reacties eigen initiatief. Na het bestellen van mijn album met bedrukt linnen cover bleek bij de drukker dat het aangeleverde bestand te donker was met weinig contrast. Het resultaat was daarmee niet zo mooi. Hierop hebben ze zelf met mij contact opgenomen met het verzoek een ander bestand aan te leveren waarmee de cover beter zou uitkomen. Ben zeer content met het eindresultaat!
Door Ralph op 4 februari 2019
5/5
'Geweldige service en kwaliteit'
Voor de tweede keer een album besteld, een album was niet geheel naar wens. Dit werd geweldig opgepakt door de klantenservice! Zeer tevreden!
Door Paul op 28 januari 2019
5/5
'#N/B'
Wij gebruiken Fotogoed nu al enkele jaren. Met ongeveer 2 albums per jaar blijven we zeer tevreden over de kwaliteit. De software is uiterst makkelijk met een aantal leuke features.
Door Peter Lier België op 26 januari 2019
5/5
'Gemakkelijke software en super service'
"Ik maak sinds jaren mijn fotoboeken bij Fotogoed en altijd is de klantenservice super, goede prijs en goede kwaliteit. Ik bestel de boeken altijd in 3-voud voor onszelf en elk van mijn dochters (voor later). Goede kortingsacties maken dit mogelijk.

Wat ook handig is, is dat ze de software blijven verbeteren maar niet alles veranderen want niets zo irritant om elke keer terug alle knoppen/templates te moeten zoeken. Ook bij een technische vraag, krijg je supersnel antwoord.

Een aanrader!"
Door Pierrette C op 25 januari 2019
5/5
'Zeer goede service fotogoed'
"Wij zijn zeer tevreden over de service van fotogoed.
Wij hadden een probleem bij het eerste fotoboek dat de pagina's loslieten. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuw fotoboek geleverd. De communicatie was vriendelijk en meedenkend. Per mail werd binnen enkele uren terug gereageerd. We zijn ook heel tevreden over de kwaliteit van het fotoboek zelf!"
Door John op 18 januari 2019
5/5
'Zeer goede service fotogoed'
"Wij zijn zeer tevreden over de service van fotogoed.
Wij hadden een probleem bij het eerste fotoboek dat de pagina's loslieten. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuw fotoboek geleverd. De communicatie was vriendelijk en meedenkend. Per mail werd binnen enkele uren terug gereageerd. We zijn ook heel tevreden over de kwaliteit van het fotoboek zelf!"
Door John en Petra Deckers op 18 januari 2019
5/5
'Prima Album en service'
"Een prachtig album en een prima klanten service.
Ondanks het kerstreces, krijg je gelijk persoonlijk antwoord op je mail. Het Album was ook fantastisch. Dus 5 sterren dik verdiend"
Door Cees en Jose op 17 januari 2019
5/5
'Perfecte kwaliteit en klantendienst'
"Reeds mijn 7de fotoboek 'MAXI Hardcover A4 liggend' ontvangen. Op zondag besteld en reeds op donderdag AM keurig verpakt ontvangen. Uitstekende kwaliteit !
Uitgebreide maar toch eenvoudig te gebruiken software.
De klantendienst is zelfs actief tijdens het WE en handelt zeer efficiënt. Op zaterdag een klein softwareprobleem gemeld, dezelfde dag reeds antwoord en daags erna probleempje opgelost !
Aanbevolen !"
Door Fred Simkens op 13 januari 2019
5/5
'Fotogoed doet wat ze beloven'
Fotogoed doet wat ze beloven. Goede kwaliteit van fotoboek en uitstekende hulp bij het oplossen van problemen bij het veranderen van format. Zelfs buiten kantooruren zijn we heel persoonlijk en deskundig geholpen. Ik bestel al jaren fotoboeken bij hen en blijf dat voorlopig nog zeker doen.
Door Frank op 12 januari 2019
5/5
'Zeer tevreden'
Ik ben zeer tevreden over Fotogoed. Vanwege hun prachtig afgedrukte fotoalbums, het unieke formaat van 23 x 23 cm, hun zeer attente helpdesk.
Door Arjen van der Kuijl op 11 januari 2019
5/5
'Super tevreden'
"Reeds een aantal jaar klant bij Fotogoed. Mooie kwaliteit en als je de acties goed in de gaten houd aan een redelijke prijs. Steeds snelle reactie op mails met vragen.

Persoonlijk vind ik het een enorm pluspunt dat de fotoboeken via pdf kunnen worden aangeleverd. Dat heeft me bij het maken van layout iets meer vrijheid"
Door Bart Mortier op 10 januari 2019

Zelf een review schrijven