Test Canvasfoto

Vergelijk foto afdrukken op Canvas bij 16 aanbieders (test uit 2015)

Untitled-1
82 / 100
Redelijke prijs
5 van 16
Uitstekende kwaliteit
1 van 16
Zeer complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
5 dagen
Uitstekende service
1 van 16
Bekijk ons oordeel
Untitled-1
81 / 100
Redelijke prijs
5 van 16
Uitstekende kwaliteit
3 van 16
Zeer complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
4 dagen
Uitstekende service
2 van 16
Bekijk ons oordeel
Untitled-1
79 / 100
Redelijke prijs
7 van 16
Goede kwaliteit
4 van 16
Complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
3 dagen
Uitstekende service
7 van 16
Bekijk ons oordeel

Vergelijk Canvasfoto afdrukken:

In 2015 hebben wij onze eerste en tegelijk ook de laatste test gedaan rondom foto afdrukken op Canvas. Wij zijn van plan om deze test in het najaar van 2020 te herhalen. Tot die tijd kan je de resultaten van de test van 2015 hier bekijken.

Canvasfoto vergelijken en laten afdrukken: 

Wanneer je een foto op canvas vergelijken wilt, dan zit je hier goed. Een foto op linnen afdrukken wordt veel aangeboden op internet. Wanneer je op internet zoekt naar het afdrukken van een foto op canvas doek, dan kom je al snel tot de conclusie dat er veel verschillende aanbieders zijn. Hoe weet je nu zeker dat de herinnering op linnen die jij maken wilt ook echt mooi wordt? Deze vraag is altijd moeilijk te beantwoorden, maar wij proberen het voor jou iets makkelijker te maken. Wij hebben in 2015 een canvas test uitgevoerd.

Bekijk de foto op canvas testresultaten

Net als onze grote fotoalbum maken test hebben wij een groot aantal aanbieders vergeleken op diverse criteria. Wil je een foto op canvas doek afdrukken, dan kan je op deze website een uitgebreide canvas test vinden en daarmee een prachtige herinnering op linnen maken. Onze test van foto op linnen afdrukken is uitgebreid en vergelijkt veel aanbieders van canvas foto’s. De beste foto op canvas doek kan je volgens ons bestellen bij Fotofabriek. Zij komen op onze test van een een groot aantal criteria als beste uit de bus en leveren de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook bij Fotogeschenk en Fotogoed zal je een goede aankoop doen blijkt uit onze canvastest.

Canvasfoto vergelijken

Canvasfoto vergelijken

Foto op canvas goedkoop of niet?

Uit onze canvas test is gebleken dat Yoursurprise, Canvasstore.nl (bestaat inmiddels niet meer) en Canvascompany over het geheel genomen de goedkoopste canvasfoto’s aanbieden. Wil je een foto op Canvas goedkoop bestellen, dan kan je je foto op linnen het beste bij een van deze partijen bestellen.

Foto op canvas vergelijken

Een mooie foto op canvas bestel je al snel via internet. De vele aanbieders op internet bieden mooie canvasfoto’s. Toch bestaan er grote verschillen tussen de diverse aanbieders. Zo heeft de ene aanbieder meer mogelijkheden om je foto’s nog te bewerken, terwijl de andere aanbieder een online programma heeft waarmee je een foto op canvas doek eenvoudig maken kan.

Tel daarbij op dat de prijzen en de formaten canvasfoto’s tussen de diverse aanbieders van een foto op canvas behoorlijk verschillen en je weet dat het moeilijk kiezen wordt. Om deze reden hebben wij een overzicht samengesteld van partijen die foto op linnen via internet aanbieden. Wij vergelijken foto op canvas op een groot aantal criteria en koppelen de resultaten terug aan jou. Tevens bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om hun reactie achter te laten. Op onze pagina canvas foto vergelijken vind je meer informatie over onze canvas foto test. Hieronder vind je de criteria waarop wij getest hebben en de vergelijking tussen de aanbieders (klik op de afbeelding voor een groter formaat).