Nummer 10 van 16

Review Canvasfoto op extra dik houten frame

Canvasfoto op extra dik houten frame is een van de (vele) internetmerken van de aanbieder Fotogeschenk. Deze partij heeft een bijzonder uitgebreid aanbod canvasfoto’s. De diverse submerken, zoals Actiecanvas en Canvasfoto op wissellijst hebben exact dezelfde afdrukkwaliteit, maar verschillen onderling enigszins van prijs en bewerkingsmogelijkheden.

Canvasfoto op extra dik houten frame zit in een luxer segment en komt daardoor in de middenmoot van onze foto op canvas beoordeling.

Untitled-1Untitled-1
74 / 100
Prijzig
10 van 16
Goede kwaliteit
12 van 16
Uitstekende service
5 van 16
Complete software
Online
Levertijd
3 dagen

Formaten canvas

Canvasfoto op extra dik houten frame heeft een erg uitgebreid aantal formaten. Wil je een foto op canvas bestellen dan kan je uit meer dan 70 verschillende formaten kiezen. Daarnaast kan je ook nog eens “niet standaard” formaten bestellen als je wilt.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van Canvasfoto op extra dik houten frame is erg goed. Na slechts 3 werkdagen ontvangen wij de herinnering op linnen thuis.

Kwaliteit van de afdruk

De afdrukkwaliteit van Canvasfoto op extra dik houten frame is goed. We bestelden een mooie vakantie foto in het formaat 50x50cm en waren tevreden over kleuren en de afdruk.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Aan Canvasfoto op extra dik houten framevroegen wij of het nog uitmaakt in afdrukkwaliteit via welke subpartij wij een bestelling plaatsten. We kregen na een paar uur een nette reactie dat de canvasdoeken op dezelfde printers en tegen dezelfde kwaliteit afgedrukt worden. Wel gaf men eerlijk aan dat de afwerking bij Actiecanvas wat minder is, omdat de zijkanten niet bedrukt worden.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

De prijsstelling van Canvasfoto op extra dik houten frame is behoorlijk hoger dan de meeste andere aanbieders. Dat is op zich ook erg logisch, omdat men alleen een foto op canvas doek levert die is opgespannen op een 4cm houten frame.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Canvasfoto op extra dik houten frame levert helemaal geen 2cm frame, maar uitsluitend 4cm frames. Hiermee zit men dus eigenlijk in een luxer segment. Een 2/3/4 luik maken is bij deze aanbieder niet mogelijk.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De software van fotogeschenk/Canvasfoto op extra dik houten frame is beperkt qua mogelijkheden. Zo kunnen we alleen de uitsnede van de foto bepalen en een foto is zwart-wit of sepia laten afdrukken. Foto’s spiegelen, teksten toevoegen en kaders behoren niet tot de mogelijkheden.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
74%
74%
80%
85%
90%
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven