Nummer 1 van 37

Review Fotofabriek: winnaar van de fotoalbum test 2020

Fotofabriek is de winnaar van de fotoalbum test 2020. Onze Fotofabriek ervaringen zijn al jarenlang goed en dat blijkt ook dit jaar wel. Men levert niet het beste fotoboek, maar staat wel in de top 5. Daarbij is men een van de goedkoopste aanbieders, levert men de beste service en heeft men een prima softwarepakket. De Fotofabriek levertijd is ook dit jaar weer goed.

Untitled-1
82 / 100
Goedkoop
3 van 37
Goede kwaliteit
4 van 37
Uitstekende service
1 van 37
Zeer complete software
Windows, Mac, Online, PDF
Levertijd
3 dagen

Fotofabriek review: assortiment

Het assortiment fotoboeken is uitgebreid. Men biedt veel verschillende formaten. Zowel hardcover boeken, maak ook boeken met een zachte kaft of met leer.

Daarnaast biedt men veel verschillende andere fotoproducten. 

Fotofabriek fotoboek prijs

De prijzen van de Fotofabriek fotoboeken zijn, samen met de andere leveranciers, vergeleken. Daarbij hebben we gekeken naar de totaalprijs voor een fotoboek, inclusief fotokaft, verzendkosten en verwerkingskosten. Fotofabriek blijkt net als voorgaande jaren nog steeds een van de goedkoopste aanbieders in onze fotoalbum test.

Als we alle formaten, diktes en verschillende afwerkingen met elkaar vergelijken, dan is alleen Fotogoed echte concurrentie. Zowel hetFotoalbum als Fotoalbum-Maken zijn weliswaar goedkoper. Maar deze beide aanbieders hebben een aanzienlijk kleiner assortiment. Zo bieden ze beiden bijvoorbeeld geen platliggende boeken. Fotofabriek eindigt op de 3e positie in de prijsvergelijking.

Wil je meer weten over de wijze waarop wij de prijzen van fotoboeken vergelijken? Bekijk dan onze prijsvergelijking.

Software Fotofabriek: online en offline

Fotofabriek levert verschillende soorten software voor het maken van fotoalbums. Voor de Windows gebruiker is er een pakket dat te downloaden is. Dit pakket is bijzonder uitgebreid qua opties. Vooral op het gebied van fotobewerking is het uitgebreider dan menig ander pakket. Het is jammer dat integratie met Facebook ontbreekt.

Werk je op een Macbook, dan word je gestimuleerd om de online software te gebruiken. De downloadvariant is overigens wel te vinden via de zoekfunctie op de site. We hebben bij de klantenservice nagevraagd waarom dit zo is. Het blijkt dat het pakket minder betrouwbaar is. We zien ook dat de versie van juni 2020 niet geschikt is voor de meest actuele versie van Mac.

De online software blijkt een eigen ontwikkeling van Fotofabriek te zijn. Deze werkt prima, maar mist wel een aantal functies:

  • Het wisselen van foto’s tussen twee kaders kan niet
  • De achtergronden zijn beperkt
  • Het opslaan van een eigen pagina-indeling kan niet.

Toch lijkt de software succesvol, want we zien hetzelfde pakket inmiddels ook bij enkele andere aanbieders in onze test (o.a. bij Fotostunter).

Fotofabriek levertijd: 3 dagen = prima

Er zijn in onze test maar 2 aanbieders die de Fotofabriek levertijd overtreffen. Dat zijn Printsy en Fotoboek.nu

De Fotofabriek levertijd blijkt 3 dagen te zijn en dat is prima. Partijen als CEWE, Profotonet, SaalDigital, Fotogoed en HEMA leveren net zo snel.

Als we kijken naar de tests van afgelopen jaren, dan blijken de Fotofabriek levertijden constant. Meestal krijgen we het boek na 3 dagen, maar het duurde nooit langer dan 4 dagen.

Kwaliteit Fotofabriek fotoboek

Ons testpanel heeft Fotofabriek beoordeeld op het gebied van kwaliteit. Bij het maken van het album hadden wij bewust de functie gebruikt waarmee (volgens de software) de fotokwaliteit verbetert. Op de kaft en op sommige foto’s in het boek maakt dit bepaalde delen van de foto scherper, maar kan dit ook wat ruis opleveren. Dat viel de fotograaf in ons panel direct (en terecht) op. Andere leden uit ons panel zagen dit gezien de zeer positieve reviews niet.

Alle leden in het panel waren positief tot zeer positief over het boek. Zowel de kleuren, de scherpte van de foto’s als de afwerking bleken prima. De fotograaf beoordeelde het boek gemiddeld met een 7, terwijl veel andere panelleden aanmerkelijk hoger zaten in hun score. Fotofabriek eindigde op de 4e plek op het gebied van kwaliteit met een gemiddelde score van 7,62.

Review Fotofabriek Service

Ook dit jaar heeft Fotofabriek haar service weer prima voor elkaar. Men reageert razendsnel op e-mails, is telefonisch goed te bereiken en is een van de weinige aanbieders met een chatfunctie op haar website.

Op deze chat reageert men gelukkig ook meteen. Fotofabriek is een van de weinige partijen waar je jouw fotoboek als cadeau kan laten inpakken of je boek met spoed kan bestellen. 

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
76,2%
84,6%
90,8%
85%
94,5%

30% korting op platliggende fotoboeken

Fotofabriek heeft in de maand september weer een geweldige fotoalbum actie speciaal voor bezoekers van onze website. Men heeft namelijk een korting van 30% op alle platliggende hardcover fotoboeken. Klik hier voor deze speciale actie en ga naar de website van Fotofabriek. Kortingen worden automatisch verrekend in het winkelmandje.

Bekijk actie

Conclusie over Fotofabriek

Ook dit jaar kunnen wij niet anders dan een zeer positieve Fotofabriek review schrijven. Men behoort bij ieder testonderdeel gewoon tot de beste aanbieders. Dat maakt dan ook dat wij Fotofabriek, net als vorig jaar, uitroepen tot winnaar van de Fotoalbum Test 2020.

Fotofabriek-site

Review Fotofabriek: eerdere ervaringen

Wij hebben Fotofabriek al meerdere jaren getest. Zie hieronder een link naar de pdf van onze eerdere Fotofabriek ervaringen.

  • Fotofabriek review 2019
  • Fotofabriek review 2018
  • Review Fotofabriek 2017
  • Review Fotofabriek 2016
39 klantreviews
Untitled-1Untitled-1Untitled-1 2/5
'Fotoalbum wederom te donker afgedrukt'
Ik kan niet begrijpen waarom Fotofabriek op nr. 1 staat in deze test. Het maken van fotoalbums doen ze goed maar de afdrukken die daar in staan zijn een stuk minder. De lichte partijen in de foto's zijn goed maar de donkere partijen vallen veel donkerder uit. Vooral op foto’s met wat tegenlicht is het onderwerp bijna zwart terwijl op de originele foto genoeg doortekening is. Ook foto's met veel groen, bomen e.d. wordt het groen een donkere massa zonder enige doortekening. Bij een eerdere bestelling kon men zich vinden in mijn klacht en werd er een herdruk aangeboden. Het ging nog wel even fout want wij moesten onze drie albums terugsturen en kregen dezelfde albums, als zijnde de herdruk, keurig teruggestuurd na een week, maar dat bleek een "vergissing" te zijn. Op mijn voorstel zijn er proefdrukken gemaakt met verschillende settings en daar is een echte herdruk uit voortgekomen. De foto's werden wel iets minder contrastrijk maar in de donkere partijen was er meer doortekening. Wij waren tevreden en op mijn vraag hoe een volgende order met dezelfde instellingen kon worden geprint, werd er verteld dat ik dan moest refereren naar het ordernummer van deze bestelling. Nu, een jaar later, bestelde ik twee albums waarbij ik nog telefonisch contact heb gehad hoe te handelen bij het doorgeven van het oude ordernummer. Na een aantal dagen kwamen de albums en ja hoor, exact hetzelfde probleem weer in de donkere partijen. Wij hebben gebeld daarover en er werd direct erkent dat de albums op een andere pers gedraaid hadden moeten worden. Het was verder geen probleem en een week later kwamen de nieuwe albums. Maar die waren weer niet goed, sterker nog, de foto's waren zelfs donkerder. Klantenservice gebeld en er werd mij gevraagd foto's te sturen om het verschil aan te duiden. Gedaan en verstuurd maar toen was men er schijnbaar klaar mee. Er kwam een wazig verhaal over het fluctueren van de pers waardoor geen herdruk hetzelfde zou zijn en dat refereren naar een oude order dan ook niet zou kunnen. En dat was het, einde verhaal. Heel raar dat verwijt dat het refereren naar een oude order niet kan, het was juist aangedragen door de Fotofabriek. Bij het verhaal kwam ook dat er proefdrukken zouden zijn gemaakt maar ze kregen het niet voor elkaar om het beter te krijgen. Dus dan maar nog donkerder??? Na de inspanningen van de vorige keer zowel door ons als de Fotofabriek om tot een bevredigend resultaat te komen , is dit wel een afknapper. Ik had niet gedacht dat ze zich er zo vanaf zouden maken.
Door Theo op 22 september 2021
5/5
'Uitstekend'
Prachtig fotoboek, extreem snel bezorgd (25 dec besteld, 27 dec verzonden - alleen Kerst ertussen). Makkelijke software, met veel opties.
Door Wieke op 12 januari 2017
Untitled-1Untitled-1Untitled-1Untitled-1 1/5
'UV hoogglans'
"Na het lezen van het artikel van 18 augustus is mij het zelfde gebeurd! Ik heb 3 dezelfde boeken gemaakt met UV hoogglans.Na het ontvangen van de boeken zag ik dat het anders was,minder glans. Mijn bestellingen kon ik niet na kijken, want die had ik opgeruimd.Twee boeken cadeau gegeven,waar van eentje buiten Europa.
Na een lang onderweg zijn kreeg ik bericht, dat het boek niet zo glansde als de vorige boeken die ik gEmaakt had.Toen ben ik in Fotofabriek gaan lezen en nu blijkt, dat ze de hoogglans veranderd hebben in UV hoogglans, maar als leek denk je dan in hoogglans en niet half mat.Na 3 dure boeken besteld met extra kosten voor de glans voel ik mij ook bedonderd.ik was altijd zeer tevreden over de boeken, maar ik ga nu over naar Albelli, want die levert ook mooie echte hoogglans boeken en die zien er ook prachtig uit!!"
Door JG op 15 januari 2016
Untitled-1Untitled-1Untitled-1Untitled-1 1/5
'Hoogglans verdwenen'
Kreeg net mijn (vierde!) fotoalbum van de Fotofabriek binnen. Echter, de prachtige hoogglans van de vorige boeken is verdwenen, de bladijden zijn nu eerder halfmat. Navraag leert dat de Briljant hoogglans geruisloos uit het assortiment is verdwenen en plaats heeft gemaakt voor UV hoogglans die (zie boven) amper hoogglans te noemen is. Een bittere (en dure) teleurstelling: voor ruim 200 euro een boek dat ik persoonlijk errug lelijk vind. Vgl Fotofabriek een geval van eigen schuld, dikke bult: ik had spontaan bij bestelling moeten zien dat de hoogglans nu ánders heette...Ik voel me flink bedonderd.
Door Gecm op 18 augustus 2015
5/5
'Klasse, die jongens en meiden van de fotofabriek!'
Sta perplex over de top-service die dit bedrijf biedt. En over de beeldkwaliteit van de foto's. Voor een familiealbum heb ik met hun software slechte scans van soms honderd jaar oude foto's nog kunnen verbeteren tot prima kwaliteit. Van Word via PDF naar JPG geconverteerde bestanden komen prachtig uit de verf, met teksten alsof ze gedrukt zijn.
Door Trude op 12 augustus 2015
5/5
'Goed'
Al meerdere keren een fotoboek besteld bij dit bedrijf. Uitstekende software welke makkelijk is te gebruiken en de kwaliteit is zeer goed.
Door Bas op 14 oktober 2014
5/5
'Uitstekende service, mooi product'
"Voor de 86ste verjaardag van mijn moeder een fotoboek gemaakt van de reis die ik dit voorjaar samen met haar en mijn bijna 87-jarige vader naar IJsland heb gemaakt. Bij vragen via de mail kreeg je snel en goed antwoord van medewerkers en ze waren ook benieuwd of je met hun advies vooruit kon.
Het resultaat mag er zijn: mooi van kleur, de grotere foto's over twee pagina's zien er door de platliggende bladen prachtig uit. Prima service en een prachtig product!"
Door Winnie op 14 oktober 2014
5/5
'Goed!'
Trouwfotoalbum Deluxe laten afdrukken! Goede kwaliteit maar de foto's zaten in de verkeerde volgorde. Na een telefoontje en een mailtje werd het meteen geregeld dat ze het boek nogmaals zouden afdrukken! Gister binnen gekregen, top service!
Door Lieke op 17 september 2014
Untitled-1 4/5
'Goede service'
"We hebben een foto album laten maken van onze vakantie naar Indonesie. Foto's zijn gemaakt met een professioenele spiegel reflex camera. We kregen het album terug en het resultaat was erg teleurstellend. Alle foto's waren grijzig en erg dof van kleur. We hebben dit gemeld en kregen snel reactie. We mochten een paar foto's digitaal opsturen en het fotoboek is ook weer terug verzonden. Na een paar dagen kregen we bericht dat er inderdaad iets mis was gegaan. Met nog een paar dagen hadden we een goed exemplaar. Het is erg netjes opgelost en we zijn tevreden met het eindresultaat.
Software wekt prima. Het enige wat ik ingewikkeld vond was het uitlijnen van foto's onderling. Het vergt veel rekenwerk. Uirlijning t.o.v. De bovenkant is wel makkelijk uit te lezen, maar als de foto's verschhillend formaat hebben en je wilt de onderkant gelijk hebben, dan moet je flink rekenen.
Ik had gekozen voor mat, achteraf heb ik daar spijt van. Ik denk dat glans beter effect had gegeven. Dit is een foute inschatting van mezelf en daar kan fotofabriek niets aan doen.
Al met al dus een positieve ervaring!"
Door Annemieke op 16 september 2014
5/5
'Super service'
Ik ben heel erg tevreden over de service van de Fotofabriek. Goed telefonisch bereikbaar (een echt mens aan de telefoon!) en bereid tot meedenken.
Door Willemien op 15 september 2014
5/5
'Bijzondere goede afdrukken'
"Zeer tevreden ben ik over de bijzonder goede kwaliteit van afdrukken in het fotoboek. Ik heb de extra kwaliteit papier genomen. De kleurbalans/weergave kan niet beter naar mijn idee!!! Ik bestel zeker mijn volgende boeken bij de Fotofabiek!!!
5 sterren!!"
Door Anneke op 15 september 2014
5/5
'Top bedrijf'
Beste bedrijf voor al je dingen... echt top service en snel geleverd ... beter dan alle anderen.. mijn complimenten.
Door Kevin op 8 juli 2014
5/5
'Nieuw-Zeeland'
"Recentelijk heb ik een tweetal fotoboeken Exclusief XXL laten maken bij Fotofabriek van onze schitterende reis naar Nieuw Zeeland. Het resultaat was prachtig en verbluffend! Foto’s gedrukt op dik glanzend papier en een bedrukte leren kaft maken het tot een echte bijzondere herinnering. Een aantal foto's over het complete blad afgedrukt, d.w.z. 80x30 cm.
Fotofabriek is een bedrijf waar servicegerichte mensen werken."
Door Arie op 7 juli 2014
Untitled-1 4/5
'Tot in details kunnen wijzigen'
"Tot in details het fotoboek zelf kunnen inrichten. Vraagt wel veel rekenwerk om nauwkeurig te positioneren. Derhalve intensief werken, maar met een gebruiksvriendelijke software. Digitale check moet je in alle rust en zorgvuldig doen anders zie je iets over het hoofd.

Kwaliteit van het eindproduct is grote klasse. Goed verzorgde afdrukken en perfecte kwaliteit van kleuren en papier.

Kost even meer tijd dan bij andere leveranciers, maar dan heb je ook wel wat."
Door Theo op 5 juli 2014
5/5
'Prachtagenda'
Mijn agenda is prachtig geworden. Veel mogelijkheden in het programma om achtergronden en teksten toe te voegen. Mooi en snel geleverd!!
Door Marjanne op 4 juli 2014
Untitled-1 4/5
'Snel,mooie kleuren,goede kwalitieit'
Heb al bij 2 concurrenten een fotoboek laten maken,maar vind de afdrukkwaliteit en de kleuren hier het beste. Heb een jaarboek standaard laten maken en na 4 dagen lag die al thuis.Na een tijdje lukt het aardig om met de software te werken en is het leuk om een boek te maken, je hebt veel mogelijkheden zoals ook 1 doorlopende foto op 2 bladen.We zijn er blij mee
Door Martine op 4 juli 2014
Untitled-1 4/5
'Fotoboek'
Zeer tevreden over de resultaten die ik heb mogen ontvangen naar mijn eerste gebruik van deze software. Het eindresultaat is boven verwachting en ziet er mooi en degelijk uit. Graag zou ik deze website en software willen aanbevelen aan vrienden en familie.
Door Patrick op 9 mei 2014
Untitled-1 4/5
'Snel, makkelijk, goede prijs'
Een bedankkaart gemaakt op A4 formaat. Staat onder knop 'verjaardagskaart', maar door eigen teksten kan je er allerlei soorten kaarten mee maken. Makkelijke software, snelle levering en niet duur!
Door Diana op 7 april 2014
5/5
'Uitstekend'
Bij meerdere concurrenten een fotoalbum laten maken, maar vind de afdrukkwaliteit van Fotofabriek het beste. Het zijn meest oude (vooroorlogse) foto's waar ik mee werk en die worden bij Fotofabriek met maar weinig gradatie verschil - in vergelijking met de originele foto's - geprint. Dat geldt ook voor de kleuren. Ik ben zeer tevreden!
Door A. op 6 april 2014
5/5
'Top Service, Top Kwaliteit'
Ik heb al meerdere fotoboeken bij Fotofabriek besteld en ze zijn echt mooi gemaakt. Verder is de service uitstekend. Een keertje was er een foutje bij mijn upload en ze hebben contact genomen met mij om dat te corrigeren. Ze controleren de opmaak dus heel goed en ik ben er echt blij mee.
Door MJ op 4 april 2014
5/5
'Goede keuze'
"Mooie kwaliteit en vrij snelle levering. Dit is het 2e album dat ik in korte tijd heb laten afdrukken.

Ook de software vind ik zeer prettig in gebruik, alleen jammer dat voor datum sortering de datum van de laatste modificatie wordt gebruikt ipv de datum waarop de foto is genomen. Hierdoor komen rechtopstaande foto's die ik met windows photo viewer rechtop heb gezet helemaal aan het eind van de lijst te staan. Maar gelukkig kan je de foto's ook van windows explorer zo het foto album inslepen, dus dat compenseert voor dat ongemak.

Prijs / kwaliteit: Ik heb gebruik gemaakt van special aanbieding: Fotoboek deluxe staand L en heb tegen meerprijs de boel hoogglans laten afdrukken. Ik vind de prijs niet goedkoop, maar goed tov de kwaliteit (je krijgt waar je voor betaalt)"
Door Gerrit op 7 maart 2014
Untitled-1 4/5
'Vele mogelijkheden'
Het samenstellen is een eenvoudige en leuke bezigheid. Samen met mijn dochter een prachtig boek samengesteld. De afgedrukte foto's waren scherp.Zeker voor herhaling vatbaar.
Door Gerrit op 5 maart 2014
5/5
'Goede kwaliteit, super snel en goed geinformeerd'
"Ik ben zeer tevreden over alle mooie fotoboeken die ik viia de makkelijke software van fotofabriek heb gemaakt. Ieder vakantieboek maak ik met plezier. Nu ook ons trouwboek gemaakt en in meervoud besteld. Binnen een paar dagen had ik het pakketje al in huis. En de boeken zijn super mooi geworden!

Goede kwaliteit!
Goed geinformeerd!
Snel geleverd ook in het buitenland!
Echt een aanrader!

Trouwens ook voor het laten printen van een poster!"
Door Yvonne op 5 maart 2014
5/5
'Prima'
"Gekozen voor de Fotofabriek door de tests , maar ook door de korte levertijd .
Alles is top geregeld service , kwaliteit .
Klein puntje.
Wij hadden aangegeven dat we hem voor een bepaalde datum moesten hebben .
Fotoboek werd ruim op tijd verstuurd met de normale post.
Alleen paste deze niet door de brievenbus , daardoor werd deze zonder bericht mee terug genomen door de bode .
Hierdoor wist eigenlijk niemand meer waar het boek was gebleven .
Gelukkig toch nog een uur voor we hem nodig hadden geleverd door de pakketdienst.
TIP als mensen iets echt op tijd nodig hebben
geef dan een optie om hem per koerier te laten verzenden EVT tegen meerprijs."
Door Ton op 5 maart 2014
5/5
'Stedentripalbum'
"Sinds enkele jaren een fotoalbumbestelling bij FotoFabriek. Prachtige albums gekregen! Heel tevreden, maar ik wil hierbij ook wel tips voor FotoFabriek achterlaten. Persoonlijk zou ik het wenselijk vinden dat een dik album, zeg > dan 72 pagina's af en toe in een voordeelactie zou zijn. Deze week heeft Blokker bijvoorbeeld een aanbieding van maximaal 120 pagina's voor €32,50. Dat zijn acties waar ik blij van wordt.
Wanneer ik meerder albums besteld ( bijvoorbeeld 8 stuks), zou het fijn zijn het 1e exemplaar toegezonden te krijgen, om zo nodig evt. veranderingen nog mogelijk te maken, zonder dat er spraken is van een meerprijs. Service van de zaak FotoFabriek. Jaarlijst voor (vaste) klanten van alle komende acties dit jaar."
Door Meta op 4 maart 2014
Untitled-1Untitled-1Untitled-1 2/5
'Zichtbare kleurverschillen'
"- Gekozen voor FotoFabriek door fotoalbumtest 2013
-- Productieproces uitstekend te volgen: Pluim!
-- doordat de kwaliteit van de foto's qua kleur te donker is geprint, zal ik voortaan een fotoalbum ergens anders bestellen"
Door Nienke op 6 februari 2014
5/5
'Fotofabriek: een aanrader'
Op grond van de resultaten van de fotoalbumtest 2013, heb ik gekozen voor fotofabriek. De software voor het aanmaken van het album voldoet goed. Het resultaat van het album overtrof mijn verwachtingen. Het gehele productieproces was uitstekend te volgen, de levering kwam exact op de voorspelde datum. De foto's waren perfect afgedukt, zonder zichtbare kleurverschillen met de uploaded foto's. Ook de technische kwaliteit van het album ziet er goed uit. Mijn volgende fotoalbum zal ik zeker weer bij fotofabriek bestellen.
Door Wilfred op 18 december 2013
5/5
'PRIMA!!!'
"Uitermate tevreden.
Snelle aflevering
prachtige uitvoering met scherpe foto's
Ik zal zeker weer bestellen!"
Door C. op 17 december 2013
5/5
'Eindelijk een echt mooi foto-album'
"Eindelijk een fotoalbum zoals ik het graag wilde! (klinkt overdreven maar is toch echt zo) Bij Fotofabriek prima software (je kunt er zo ongeveer alles mee)en een prachtige sprankelende afdrukkwaliteit (op hoogglans dan wel, is iets duurder). Prijs/kwaliteit is prima, een makkelijk bereikbare en goede klantenservice. en vlotte levering. Met de ""slimme correctie"" in de software wordt de foto iets ""te"" scherp voor je scherm maar komt dan op papier uitstekend uit."
Door Toin op 15 december 2013
5/5
'Beter!'
"Wat ik -naast de goede kwaliteit - prettig aan Fotofabriek vindt is dat ik er complete PDF's kan uploaden. Dan kan ik de opmaak helemaal zelf naar mijn hand zetten. Als grafisch ontwerper kan ik gewoon mijn eigen vertrouwde programma's gebruiken. Ook belangrijk is dat als er eens een keer iets is, je iemand aan de lijn krijgt die van de hoed en de rand weet, en je nog kan helpen ook. Zoals die ene keer dat ik een fotoboek perse voor een bepaalde datum nodig had!
Wat ik mis is de mogelijkheid een ander zelfstandig bij te laten bestellen.
Wat mij betreft een aanrader"
Door Jurriaan op 14 december 2013
Untitled-1 4/5
'Goed met veel mogelijkheden'
het maken van het boek is makkelijk met echt veel mogelijkheden, platliggend is goede optie, geen limiet aan pagina's werkt fijn. Echt jammer dat de bewaardoos een heel stuk groter is dan verwacht, dacht dat het een doos was waarmee je het boek in de kast kunt zetten, kan echt niet. Dan is 10 euro duur betaald. de afmeting hiervan vermelden is een tip voor de site. Bij de bestelling zijn ze vergeten de beschermfolie (bijbetaling 6euro) eromheen te doen. Maar het kado moest afgegeven worden, dus geen tijd om weer terug te sturen. site werkt echt makkelijk, tussendoor de link steeds op mijn bureaublad zodat je er snel af en toe aan verder kunt werken.
Door Yolanda op 14 december 2013
Untitled-1 4/5
'Kerstkaarten'
"Zelf kerstkaarten samengesteld (14x14).
Mooi dik papier
Door Roelf op 13 december 2013
5/5
'Alweer heel tevreden'
Fotoprints (20x30) waren weer heel mooi afgedrukt op standaard halfmat papier. Dat vind ik mooier dan hoogglans. En ongelooflijk snel geleverd. En ook nog goedkoper dan de meeste afdrukcentrales.
Door Mirjam op 13 december 2013
5/5
'Fotofabriek = Top!'
Ik ben supertevreden over Fotofabriek! Levertijd is perfect en de fotoalbums zijn altijd mooi. Ik heb al verschillende albums gemaakt, door de jaren heen. Zowel de hardcover, softcover als spiraal albums zijn goed. Ik was een beetje bang dat de softcover omslag op een schriftje zou lijken, maar dat is helemaal niet zo: prima kwaliteit! En dat ik dan laatst ook zomaar drie gratis mini fotoboekjes kon maken, was helemaal perfect! Dank, ik kom zeker terug!
Door Tineke op 13 december 2013
5/5
'Toppieeeee'
"Super geregeld op de site.
En het drukken en bezorgen is nog sneller geregeld als dat je durft te dromen."
Door Ss op 13 december 2013
5/5
'Nieuwjaarskaart met succes'
"Omdat het bij borduurwerk nogal eens voorkomt dat er een moiré-effect optreedt, heb ik eerst een proefdruk aangevraagd. Niet onbelangrijk als je 99 kaarten wilt laten drukken. Ongelofelijk snel kreeg ik die proefkaart toegestuurd. Het zag er boven verwachting goed uit en ik hoefde niets aan te passen. Dezelfde dag heb ik de 11 pakketjes van 9 kaarten besteld. Ook die order werd binnen enkele dagen in perfecte staat ontvangen. Zo kon ik de kaarten bijtijds posten.
De kaarten zien er zo professioneel uit, dat ik al diverse complimentjes heb mogen ontvangen, die ik graag doorgeef.
Prettig dat er achter op de kaart geen bedrijfsnaam staat, maar alleen een bescheiden streepjescode met nummer.
Ook de bijgeleverde enveloppen zijn van een prima kwaliteit. Alleen jammer dat ze een gomrandje hebben en geen zelfklevend stripje."
Door Saskia op 13 december 2013
Untitled-1 4/5
'Jaaroverzicht 2012'
"Klantenservice per email, snel antwoord
Foto of tekst kaft inbegrepen.
Fot's mooi van kleur en scherp.
Ben verder over product en klantenservice zeer tevreden"
Door JMH op 20 maart 2013
Untitled-1 4/5
'Foto's licht afgedrukt'
"Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de fotoboeken die ik bij Fotofabriek bestel. Ik maak altijd een zeer dik boek (ongeveer 160 pag.), met foto's over langere tijd verzameld. De optie om een boek zo dik te maken heb ik nog niet bij andere aanbieders gezien.
De vorige keer vond ik het boek wat licht afgedrukt. Hierover gemaild en ik kreeg de optie het boek terug te sturen. Maar om twisten over 'wel of niet te licht' te vermijden heb ik daar van af gezien. Toen ik dit meldde, kreeg ik een code waarmee ik op een volgende boek korting kon krijgen. Deze hoefde ik niet binnen bepaalde tijd te besteden. Over service dus totaal geen klachten.
Gisteren weer een boek binnen gekregen. Toch vind ik weer dat de foto's wat flets afgedrukt zijn. Ik vergelijk het met (kleinere) boekjes die ik bij Snapfish af heb laten drukken, en daar zit toch verschil in.
Dat is ook de reden dat ik de fotoboekentest aan het bekijken ben: ik zoek een aanbieder die ook zulke dikke boeken kan maken, om het eens te kunnen vergelijken."
Door Christine op 23 augustus 2012
5/5
'Prachtig fotoboek'
Enkele maanden geleden heb ik een fotoalbum laten maken. Is prima van kwaliteit geworden ('t was handig dat je signaal kreeg als je foto van te slechte kwaliteit was). Ik ben er zeer tevreden mee. Veel mogelijkheden voor opmaak pagina. Prettig om mee te werken.
Door Marieke op 22 april 2012

Zelf een review schrijven