Beoordelingen van onze lezers

Op deze pagina vind je een aantal uitgebreide reviews die door bezoekers van onze website zijn aangeleverd.

Review Yoursurprise - door Petra

We ontvingen vandaag een leuke review van Petra over Yoursurprise. Zij deelde haar ervaringen met ons en dus ook met jullie. Petra bedankt!

Bekijk beoordeling

Recensie Fotofabriek door Simone

Simone stuurde ons haar ervaringen met betrekking tot Fotofabriek. Dank je wel voor het delen!

Bekijk beoordeling

Review Pixum door Melanie

Als vaste bezoeker van onze site wilde Melanie graag een fotoboek maken. Zij deed dit bij Pixum en liet deze review over Pixum bij ons achter.

Bekijk de beoordeling

Willemijns fotoboek review over Fotogoed

Willemijn maakte een fotoboek bij Fotogoed en schreef hier een uitgebreide review over die ze ons vervolgens stuurde. Willemijn bedankt voor jouw leuke review en het delen van je ervaringen met ons en de bezoekers van onze site!

Bekijk de beoordeling

Martin en Mieneke over Fotofabriek

Van onze bezoekers Martin en Mieneke ontvingen wij vandaag een leuke review. Zij maakten een fotoboek bij Fotofabriek, schreven hun ervaring op en deelden deze met ons. Martin en Mieneke, bedankt!

Bekijk beoordeling

Yoursurprise Review

Marjolijn stuurde ons een review over haar ervaringen bij het maken van een Yoursurprise fotoboek. Marjolijn, bedankt.

Bekijk de beoordeling

Top Fotoalbum - door Peter

Beoordeling fotoboek TopFotoalbum door Peter Wij ontvingen van Peter deze week een mooie review over het fotoboek dat hij maakte bij Topfotoalbum.nl Peter, bedankt! 

Bekijk beoordeling

Kruidvat fotoalbum review door Marieke

Wij ontvingen vandaag een uitgebreide review van Marieke over haar Kruidvat fotoalbum. Marieke, dank dat je deze informatie wilde delen!

Bekijk de beoordeling

Photobox fotoboek review door Roos

Roos deelde haar ervaringen bij het fotoboek maken met ons. Zij maakte een fotoboek bij Photobox en was redelijk tevreden. Ook een fotoboek ervaring met ons delen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de beoordeling

Review Fotoalbum.nl door Hakan

Wij geven bezoekers van onze site de mogelijkheid om een review achter te laten over een aanbieders. Hakan deelde zijn ervaringen met Fotoalbum.nl met ons.

Bekijk de beoordeling

Review: digitaal fotoalbum van Profotonet

Jacqueline schreef een review over Profotonet en deelde de resultaten met ons, zodat wij dit weer met jullie konden delen. Ook een review schrijven over een aanbieder en dit met ons delen? Neem contact op met ons via de contactpagina

Bekijk de beoordeling

Fotofabriek Review door Tessa

Onze bezoeker Tessa deelde met ons de resultaten van het fotoboek dat zij maakte bij Fotofabriek. Lees haar bevindingen.

 

Beoordeling fotoboek Pixum door Peter

Sinds enige tijd kunnen onze bezoekers ook voor onze site een fotoboek maken en hierover een review achterlaten. Peter testte een fotoboek bij Pixum en schreef onderstaande review.

Lees de beoordeling

Profotonet review door Joost

Sinds dit jaar kunnen onze trouwe bezoekers ook zelf een fotoboek maken en de eigen review plaatsen op onze website. Zo schreef Joost een review over Profotonet. Ben jij ook geïnteresseerd in het schrijven van een beoordeling over het fotoboek maken? Neem dan contact met ons op

Zoals inmiddels redelijk bekend is kunnen ook bezoekers van onze site een review schrijven over een aanbieder. Sabine schreef een mooi artikel over haar fotoboek ervaringen bij Photobox.

Bekijk deze review

Review TicTacPhoto fotoboek door Anneke

Wij plaatsen regelmatig reviews van bezoekers van onze site. Anneke stuurde ons haar beoordeling over TicTacPhoto. Een relatief nieuwe aanbieder binnen onze fotoalbum test. Als jij ook een beoordeling wilt insturen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Bekijk de beoordeling

Review fotoboek Prestige bij Photobox

Onze bezoekster Xandra schreef een review over haar ervaringen bij het fotoalbum maken. Zij maakte een fotoboek bij Photobox en liet aan ons weten wat ze daarvan vond. Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan. Laat een bericht achter via onze contactpagina.

Bekijk de beoordeling

Veel bezoekers van onze site vragen ons waarom wij Topfotoalbum nog niet hebben meegenomen in onze fotoboek test. Dat heeft diverse redenen, maar een belangrijke reden is dat er gewoon erg veel aanbieders zijn en wij maar beperkt de tijd hebben om aanbieders te beoordelen. Gelukkig zijn er bezoekers van onze site die de ervaringen bij Topfotoalbum willen delen. Dat deed Janneke, middels onderstaande review.

Bekijk de beoordeling

Wij ontvingen een leuke review over Fotoalbum.nl van Astrid. Astrid wilde haar ervaringen met Fotoalbum.nl en het Mac software programma delen. Ook een review insturen? Bekijk onze contactpagina.

Bekijk de review

Beoordeling fotoboek, gemaakt bij Photobox.nl

Zwanie maakte een fotoboek bij Photobox en schreef hier een uitgebreide review over die ze met ons deelde. Wij waren natuurlijk erg blij hiermee. Ook een beoordeling schrijven? Neem dan contact met ons op.

Lees de beoordeling

Review Fotogoed door Siswa

Wij ontvingen van Siswa een bijzonder uitgebreide review over Fotogoed. Siswa maakte daar een fotoboek en deelde haar ervaringen met ons.

Lees de beoordeling

Review Fotoboek Yoursurprise door Isabelle

Soms ontvangen wij van bezoekers van onze website een beoordeling over een leverancier. Zo stuurde Isabelle ons een uitgebreide review over Yoursurprise.

Bekijk de review

Sinds dit jaar geven wij gebruikers van onze website ook de mogelijkheid om een review achter te laten over een fotoalbum aanbieder. Deze reviews zijn dus niet door onze site geschreven, maar door de fotoboek maker. Joost testte Webprint (inmiddels smartphoto) en schreef een uitgebreide review.

Bekijk de beoordeling

Fotogoed test door Annemiek

Annemiek deelde met ons de ervaringen die ze heeft opgedaan met Fotogoed. 

Bekijk de beoordeling

Gebruik Photobox software voor fotoalbum

Gebruikers van onze site kunnen ons de eigen review sturen over de eigen fotoalbum ervaringen. Willem en Selma lieten ons weten hoe zij het fotoboek maken bij Photobox ervaarden.

Bekijk de beoordeling

Review Pixum fotoboek door Marion

Onze bezoekers kunnen ook zelf de eigen beoordeling achterlaten over een aanbieder. Marion schreef een uitgebreide review over haar ervaringen bij Pixum.

Bekijk de beoordeling

Sinds enige tijd bieden wij ook bezoekers van onze site de mogelijkheid om fotoboeken te testen en hier een review over te schrijven. Monique maakte een fotoboek bij Profotonet en schreef hier onderstaande review over.

Bekijk de review