Nummer 9 van 33

Fotoalbums-Maken.nl: goedkope aanbieder

Fotoalbums-maken.nl is ook dit jaar weer een van de goedkoopste aanbieders uit onze test. Deze aanbieder, die gebruik maakt van de afdrukservice van Fotofabriek, levert een 4 tal formaten goedkope fotoboeken, tegen een redelijk goede kwaliteit. Het beperkte assortiment is ook gelijk een nadeel, maar dat zal geen probleem zijn voor diegenen die nu net op zoek zijn naar deze formaten.

Untitled-1
79 / 100
Goedkoop
2 van 33
Goede kwaliteit
8 van 33
Redelijke service
22 van 33
Redelijk complete software
Online
Levertijd
6 dagen

Assortiment en Prijs Fotoalbums-Maken

Fotoalbums-Maken heeft een beperkt assortiment fotoboeken. Men biedt A5 en A4 boeken, beide in een staand en liggend formaat. Andere formaten zijn niet te krijgen. Bij de genoemde 4 formaten is er geen enkele leverancier in onze test die goedkoper is Dat geldt voor alle diktes.

Het is belangrijk om te weten dat andere leveranciers, zoals bijvoorbeeld hetFotoalbum, op deze formaten net iets minder goedkoop zijn. Maar zij bieden meer formaten, die eveneens goedkoop zijn. We willen hetFotoalbum daarmee niet tekort doen.

Software Fotoalbums-maken

Fotoalbums-maken maakt gebruik van een online software pakket. Dit pakket is helaas niet zo heel uitgebreid.

Men heeft een beperkt (2 stuks) aanbod themaboeken. Wil je een fotoboek automatisch laten vullen, dan zal je zelf eerst alle pagina’s moeten opmaken. Dat is niet helemaal wat je van een dergelijke functionaliteit mag verwachten.

Fotoalbums-maken: levertijd

De levertijd van Fotoalbums-maken is wat langer dan bij menig ander leverancier, namelijk 6 dagen. Hoewel dat niet slecht is, zijn er zijn behoorlijk wat leveranciers die sneller leveren.

Kwaliteit Fotoalbums-maken

De kwaliteit van Fotoalbums-maken valt dit jaar in positieve zin op. Van een spotgoedkope aanbieder heb je misschien vooraf andere verwachtingen, maar die verwachten kunnen we in positieve zin bijstellen. De score van ons panel (7,64) is prima en dat is goed voor een 8e plek op het testonderdeel kwaliteit. Punten die opvielen bij ons testpanel:

  • Het boek is netjes afgewerkt.
  • De foto op de kaft loopt niet helemaal lekker door op de zijkant van de kaft
  • De huidskleuren zijn wat minder als bij andere aanbieders
  • De scherpte van de foto’s is prima

Service:

Fotoalbums-maken biedt op haar website weinig extra service. Men heeft wel een mogelijkheid tot contact zoeken per mail. De reactiesnelheid op deze e-mails is prima, want we hoeven in alle gevallen maar maximaal een kwartier te wachten. Wie heeft er een chat nodig?

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
76%
86%
70%
72%
75%

Conclusie Fotoalbums-maken

Fotoalbums maken eindigt op een knappe 9e positie in onze test. Dat komt door de extreem goedkope fotoboeken. Deze worden echter geleverd tegen een goede kwaliteit. Prima deal dus.

Fotoalbums Maken

Review Fotoalbums maken

Bekijk hier de Fotoalbums maken review van 2019. Dat was het jaar dat we deze aanbieder voor het eerst hebben getest. 

Geen klantreviews

Zelf een review schrijven