Levertijd fotoboek: bekijk fotoalbum levertijden

Fotoboek snelle levering: vergelijk 33 leveranciers op basis van de fotoalbum levertijd

94 / 100
Redelijke prijs
8 van 33
Goede kwaliteit
29 van 33
Incomplete software
Online
Levertijd
2 dagen
Goede service
11 van 33
Bekijk ons oordeel
89 / 100
Prijzig
16 van 33
Goede kwaliteit
13 van 33
Zeer complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
3 dagen
Redelijke service
30 van 33
Bekijk ons oordeel
89 / 100
Duur
23 van 33
Goede kwaliteit
26 van 33
Zeer complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
3 dagen
Goede service
3 van 33
Bekijk ons oordeel

Overige aanbieders gesorteerd op fotoboek levertijd

Levertijden fotoboeken: snelle levering fotoboek mogelijk?

Wij krijgen regelmatig vragen van bezoekers van onze website over de levertijden van fotoalbums. Niet iedere aanbieder is namelijk even helder of transparant over haar levertijden. Onze bezoekers vragen dan waar snelle levering van fotoboeken mogelijk is. Wij merken dat dit een onderwerp is dat door veel bezoekers belangrijk gevonden wordt. Met spoed een fotoalbum bestellen en deze binnen enkele dagen afgeleverd krijgen is lang niet bij alle aanbieders mogelijk.

In onze fotoalbum test 2023 hebben wij natuurlijk ook levertijd als criterium meegenomen. Toch willen we speciaal voor onze bezoekers hier een extra artikel aan wijden.

Snelle levering fotoboek bij Printsy

In de laatste drie ! fotoalbum testen die we hebben uitgevoerd constateerden we dat Printsy de snelste leverancier van Nederland is. Ook dit jaar blijkt dat het geval. Printsy levert haar fotoboek supersnel. Wij kregen het fotoboek na 2 dagen thuisgestuurd. Supersnel!! 

Veel leveranciers met 3 dagen fotoalbum levertijd

Tijdens de fotoboek vergelijking kwamen wij tot de conclusie dat van de 33 bestelde fotoboeken het merendeel relatief snel geleverd werd. Er waren maar liefst 8 leveranciers die het fotoalbum na 3 dagen al afleverden. Dat betrof onder andere: Kruidvat, CEWE, Fotofabriek, Albelli en Fujiprint. Zie bovenstaande tabel voor alle leveranciers. 

Levertijden fotoboeken in het algemeen

Natuurlijk was Printsy erg snel, maar er waren meer aanbieders met een snelle fotoboek levering. Bij zowel Motif als Blurb was de fotoalbum levertijd 5 weekdagen. Toen hadden wij dus het bestelde album in huis. Partijen als MyPoster en Whitewall deden er 6 weekdagen over.

De overige aanbieders uit onze fotoalbum test leveren hun fotoboeken gemiddeld later dan 6 weekdagen. Er waren drie partijen die er in negatieve zin uitsprongen qua levertijd. Zowel bij Fotogoed (14 dagen), Probook (14 dagen) als TicTacPhoto (15 dagen) duurde het te lang voordat we het boek ontvingen. Niet echt een snelle levering van het fotoboek.

Fotoboek maken snelle levertijd: waarom een snelle levering?

Voor veel mensen is de levertijd van een fotoboek niet erg belangrijk. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken wanneer de fotoboek levertijd wel relevant is. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een afscheidscadeau voor een collega. Een mooi fotoboek dat je wilt geven bij de trouwdag of na de geboorte van je eerste kind.

Vaak ontstaan dit soort ideeën relatief spontaan en moet er in een hele korte tijd nog veel geregeld worden. Het is dan erg fijn wanneer je minder afhankelijk bent van een lange levertijd van een fotoalbum.

Spoed fotoboek: een snel fotoboek in huis

Een aanbieder die erg flexibel is als het gaat om spoedlevering is Fotogoed. Daarvoor moet je contact zoeken met de klantenservice. Ook Fotofabriek en Fotoboeken.nl kunnen extra snel leveren als dat gewend is. 

Levertijden Feestdagen

Met de feestdagen gelden over het algemeen andere levertijden. Dit wordt vaak dagelijks aangepast op de website van de aanbieders. Bekijk ons artikel over levertijden met de Feestdagen.