Levertijd fotoboek: bekijk fotoalbum levertijden

Fotoboek snelle levering: vergelijk 37 leveranciers op basis van de fotoalbum levertijd

95 / 100
Redelijke prijs
13 van 37
Redelijke kwaliteit
31 van 37
Incomplete software
Online
Levertijd
1 dag
Goede service
16 van 37
Bekijk ons oordeel
90 / 100
Prijzig
19 van 37
Goede kwaliteit
20 van 37
Redelijk complete software
Windows, Mac
Levertijd
2 dagen
Goede service
27 van 37
Bekijk ons oordeel
Untitled-1
84 / 100
Goedkoop
5 van 37
Goede kwaliteit
15 van 37
Zeer complete software
Windows, Mac, Online, PDF
Levertijd
3 dagen
Uitstekende service
2 van 37
Bekijk ons oordeel

Overige aanbieders gesorteerd op fotoboek levertijd

Levertijden fotoboeken: snelle levering fotoboek mogelijk?

Wij krijgen regelmatig vragen van bezoekers van onze website over de levertijden van fotoalbums. Niet iedere aanbieder is namelijk even helder of transparant over haar levertijden. Onze bezoekers vragen dan waar snelle levering van fotoboeken mogelijk is. Wij merken dat dit een onderwerp is dat door veel bezoekers belangrijk gevonden wordt. Met spoed een fotoalbum bestellen en deze binnen enkele dagen afgeleverd krijgen is lang niet bij alle aanbieders mogelijk.

In onze fotoalbum test 2020 hebben wij natuurlijk ook levertijd als criterium meegenomen. Toch willen we speciaal voor onze bezoekers hier een extra artikel aan wijden.

Snelle levering fotoboek bij Printsy en Fotoboeknu

In de fotoalbum test van 2019 constateerden we dat Printsy de snelste leverancier van Nederland was. Ook dit jaar blijkt dat het geval. Printsy levert haar fotoboek supersnel. Wij bestelden op dinsdag ons fotoalbum en hadden deze op woensdag al binnen. Een andere leverancier met een opmerkelijk snelle fotoboek levertijd is Fotoboeknu. Zij leverden het fotoalbum binnen 2 dagen.

Veel leveranciers met 3 dagen fotoalbum levertijd

Tijdens de fotoboek vergelijking kwamen wij tot de conclusie dat van de 37 bestelde fotoboeken het merendeel relatief snel geleverd werd. Er waren maar liefst 13 leveranciers die het fotoalbum na 3 dagen al afleverden. Dat betrof onder andere: Kruivat, CEWE, Fotofabriek, Fotogoed, Blurb. Zie bovenstaande tabel (score 80) voor alle leveranciers. 

Levertijden fotoboeken in het algemeen

Natuurlijk waren Printsy en Fotoboeknu erg snel, maar er waren meer aanbieders met een snelle fotoboek levering. Bij zowel Pixbook als Pixum was de fotoalbum levertijd 4 weekdagen. Toen hadden wij dus het bestelde album in huis. Partijen als Solentro en Fotoboeken.nl deden er 6 weekdagen over.

De overige aanbieders uit onze fotoalbum test leveren hun fotoboeken gemiddeld later dan 6 weekdagen. Er waren drie partijen die er in negatieve zin uitsprongen qua levertijd. Zowel bij Foto.com (14 dagen), Photobox (10 dagen) als Vistaprint (11 dagen) duurde het te lang voordat we het boek ontvingen. Niet echt een snelle levering van het fotoboek.

Fotoboek maken snelle levertijd: waarom een snelle levering?

Voor veel mensen is de levertijd van een fotoboek niet erg belangrijk. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken wanneer de fotoboek levertijd wel relevant is. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een afscheidscadeau voor een collega. Een mooi fotoboek dat je wilt geven bij de trouwdag of na de geboorte van je eerste kind.

Vaak ontstaan dit soort ideeën relatief spontaan en moet er in een hele korte tijd nog veel geregeld worden. Het is dan erg fijn wanneer je minder afhankelijk bent van een lange levertijd van een fotoalbum.

Spoed fotoboek: een snel fotoboek in huis

Een aanbieder die erg flexibel is als het gaat om spoedlevering is Fotogoed. Daarvoor moet je contact zoeken met de klantenservice. Ook Fotofabriek en Fotoboeken.nl kunnen extra snel leveren als dat gewend is. 

Levertijden Feestdagen

Met de feestdagen gelden over het algemeen andere levertijden. Dit wordt vaak dagelijks aangepast op de website van de aanbieders. Bekijk ons artikel over levertijden met de Feestdagen.