Nummer 8 van 16

Beoordeling Actiecanvas

Actiecanvas is het prijsvechter merk van de aanbieder Fotogeschenk. Deze partij heeft een bijzonder uitgebreid aanbod canvasfoto’s, maar dit geldt niet voor Actiecanvas. De afdrukkwaliteit van Actiecanvas is gelijk aan die van Fotogeschenk, maar bij Actiecanvas wordt de foto op canvasdoek niet op de zijkanten afgedrukt.

Let op: betreft review uit 2015. Zegt mogelijk niets meer over de huidige kwaliteit

Untitled-1
75 / 100
Redelijke prijs
9 van 16
Goede kwaliteit
9 van 16
Goede service
9 van 16
Redelijk complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
3 dagen

Formaten canvas

Actiecanvas kent een 11 tal formaten herinneringen op linnen. De meest gangbare maten zijn beschikbaar.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van Actiecanvas is erg goed. Na slechts 3 werkdagen ontvangen wij de herinnering op linnen thuis.

Kwaliteit van de afdruk

De afdrukkwaliteit van Actiecanvas is goed. We bestelden een mooie vakantie foto in het formaat 50x50cm. Weliswaar gaat de foto niet op de zijkanten verder, maar de kwaliteit is wel fraai.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Aan Actiecanvas vroegen wij of het nog uitmaakt in afdrukkwaliteit of wij via Actiecanvas of Fotogeschenk bestelden. We kregen na een paar uur een nette reactie dat de canvasdoeken op dezelfde printers en tegen dezelfde kwaliteit afgedrukt worden. Wel gaf men eerlijk aan dat de afwerking bij Actiecanvas wat minder is, omdat de zijkanten niet bedrukt worden.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

De prijsstelling van Actiecanvas is gemiddeld. Men is, al doet de naam anders vermoeden, zeker niet een van de goedkoopste aanbieders. De verzendkosten spelen hierbij een rol en maken het bestellen van een foto op canvas doek een stuk duurder.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Actiecanvas levert alleen 2cm frames. Een 2/3/4 luik maken is bij deze aanbieder niet mogelijk.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De software van Actiecanvas is beperkt qua mogelijkheden. Zo kunnen we alleen de uitsnede van de foto bepalen en een foto is zwart-wit of sepia laten afdrukken. Foto’s spiegelen, teksten toevoegen en kaders behoren niet tot de mogelijkheden.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
72%
75%
70%
85%
80%

Al met al zijn we tevreden over Actiecanvas. De prijsstelling en softwaremogelijkheden zijn redelijk en de kwaliteit is goed. Bezoek de website van Actiecanvas

Actiecanvas
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven