Nummer 27 van 37

myposter fotoalbum: op alle testonderdelen in de middenmoot

Soms heb je aanbieders die op geen enkel testonderdeel extreem goed of slecht scoren. Dat is precies wat er met het myposter fotoalbum aan de hand is. 18e op kwaliteit, 18e op prijs, 15e op software. Allemaal net niet genoeg om hoger te eindigen in de test.

Untitled-1Untitled-1
73 / 100
Prijzig
18 van 37
Goede kwaliteit
18 van 37
Redelijke service
33 van 37
Complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
7 dagen

Assortiment en prijs myposter fotoalbum

De myposter fotoalbums zijn beschikbaar in 7 verschillende formaten. Als we de prijs van het myposter fotoboek vergelijken met de andere aanbieders dan zien we dat deze aanbieder zeker niet duur is. Maar om myposter nou goedkoop te noemen. Dat gaat te ver. 

Het valt op dat myposter goedkoper wordt naarmate je meer pagina's in het boek opneemt. In onze prijsvergelijking eindigt myposter op een 18e plek (van de 37)

Ander foto-assortiment myposter

myposter heeft een beperkt assortiment fotoproducten. Ze richten zich met name op diverse vormen van wanddecoratie: canvas, fotowanden, acryl, aluminium etc. 

Levertijd myposter fotoboek

myposter is gevestigd in Duitsland. Het lijkt erop dat de myposter levertijd daardoor wat langer is dan bij andere leveranciers. Het duurt 7 dagen voordat we het myposter fotoboek thuis ontvangen. Persoonlijk vinden we een levertijd van 7 dagen nog net acceptabel. Langer moet het niet duren.

myposter software

De software van myposter is beschikbaar in een online variant (via de website) of voor Windows en MacOS systemen. Alle drie pakketten zijn best uitgebreid, maar minder compleet dat bijvoorbeeld Albelli of CEWE. Ook bij myposter is het niet mogelijk om een foto transparant te maken.

Kwaliteit myposter fotoalbum

Ook op het testonderdeel kwaliteit eindigt myposter op een 18e plek. Ons testpanel vond het boek zeker niet slecht, maar het behoort ook niet bij de beste boeken in onze test. myposter krijgt een eindscore van 7,19. De volgende punten werden door ons testpanel aangegeven:

  • De kaft is voor verbetering vatbaar qua kleur en scherpte. Daarnaast zit er op de achterkant van de kaft een vreemde vlek 
  • De afwerking van het boek is redelijk goed
  • De foto's in het boek zijn redelijk goed, maar mogen wel iets scherper afgedrukt worden
  • De huidskleuren zijn ook redelijk goed

Als met al best een redelijk goed boek, waarbij met name de kaft voor verbetering vatbaar is. 

Service myposter

myposter is een van de weinige aanbieders waar je een spoedbestelling kan aanvragen. Dat is op zich fijn, zeker omdat de levertijd dus wat langer is. Toch missen we wel wat andere opties, zoals cadeaupapier, het online delen van je gemaakte album en bijvoorbeeld cursussen.

De klantenservice van myposter is erg toegankelijk en reageert telkens snel op e-mails. Het is niet mogelijk om telefonisch contact te zoeken met myposter. Wel kan je bij het invullen van het contactformulier aangeven dat je teruggebeld wilt worden.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
71,9%
74,6%
80,4%
65%
76,3%

Conclusie review myposter fotoboek

Het is jammer dat myposter op vrijwel alle testonderdelen in de middenmoot eindigt. Daarmee onderscheid ze zich niet van andere aanbieders. Daardoor is een 26e plek ook prima te verklaren. 

MyPoster

Review myposter: de ervaringen uit eerdere fotoalbum tests

Bekijk hieronder diverse reviews over myposter uit eerdere tests die wij hebben gedaan. Onze myposter ervaringen zijn eigenlijk ieder jaar anders. 

  • Review myposter 2019
  • Review myposter 2018
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven