Nummer 3 van 20

Albelli Fotoboek platliggend

Albelli herpakt zich ten opzichte van onze algemene fotoalbum test (versie 2018). Men eindigt op een knappe derde positie, waarbij het verschil ten opzichte van winnaar Fotogoed slechts miniem is.

Untitled-1
78 / 100
Redelijke prijs
12 van 20
Goede kwaliteit
2 van 20
Uitstekende service
4 van 20
Zeer complete software
Windows, Mac, Online, App
Levertijd
4 dagen

Kwaliteit Albelli fotoboek platliggend

Albelli scoort erg goed op de kwaliteit van het platliggende fotoboek en is samen met Profotonet een van de beste leveranciers.

  • De kleuren zijn goed
  • het boek is erg netjes afgewerkt
  • het ligt ook nagenoeg plat.
  • Albelli valt op qua kaft, want deze is in vergelijking met veel andere aanbieders erg mooi en ook nog eens scherp.
  • De wijze waarop Albelli haar fotoboeken platliggend maakt is dezelfde als die we bij vrijwel alle aanbieders in onze test zien.

Prijs Albelli fotoalbum platliggend

Omdat de fotoboeken van Albelli iets duurder zijn dan die van Fotogoed en Fotofabriek scoort men op dit vlak wat minder punten. Dit maakt net het verschil tussen een eerste en een derde positie. Zou je de 15 fotoboeken bij Albelli kopen, dan betaal je bijna €300 meer dan bij Fotogoed.

Levertijd Albelli fotoboek layflat

De levertijd van onze platliggende fotoalbum is bij Albelli prima. Na 4 weekdagen ontvangen wij het boek reeds in huis.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
79%
75%
93%
80%
86%

Albelli: exclusieve kortingen!

Albelli heeft een unieke actie voor bezoekers van onze website. Je krijgt namelijk 30% korting op XL fotoboeken en tot 20% korting op alle andere fotoboeken. Kijk op de website van Albelli voor de actie en de kortingscode. Start meteen met het maken van jouw fotoboek. Daarnaast kan je bij Albelli ook terecht voor wanddecoratie (foto op hout, aluminium, plexiglas etc.), foto op mok, kalenders en (wens)kaarten.

Tip: Albelli heeft momenteel 15% korting op wanddecoratie (code AFFNL20ALLE). Bekijk deze wanddecoratieactie hier en start meteen.

Bekijk actie

Albelli levert een prima platliggend fotoboek. Als de reguliere Albelli fotoboeken dezelfde kwaliteit zouden hebben, dan was men in de algemene fotoalbum test ook hoger geëindigd.

Albelli
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven