Nummer 5 van 16

Review Canvascompany: foto op canvas

CanvasCompany is een van de bekendste online aanbieders van canvasfoto’s. Het bestellen van een foto op linnen kon je als een van de eersten bij deze partij. Na onze test zijn wij tevreden over de prijs en levertijd, maar nog niet overtuigd van de kwaliteit. Als we de foto op canvas vergelijken met andere foto’s behoort CanvasCompany wel bij de betere partijen in de markt.

Let op: betreft review uit 2015. Zegt mogelijk niets meer over de huidige kwaliteit

Untitled-1
78 / 100
Goedkoop
1 van 16
Goede kwaliteit
7 van 16
Uitstekende service
3 van 16
Complete software
Online
Levertijd
5 dagen

Formaten canvas

CanvasCompany levert 18 verschillende formaten canvasdoeken. Hiermee is men een van de betere partijen in de vergelijking.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van CanvasCompany was geweldig. Wij bestelden ons doek op dinsdagmiddag en hadden deze al op donderdag in huis. Uitstekend!

Kwaliteit van de herinnering op linnen

Bij CanvasCompany bestelden wij een foto op canvas doek. Hiervoor gebruikten wij een foto van een vakantie Zuid Afrika. Tijdens deze reis kwamen wij deze mooie Baobabboom tegen. Wij wilden deze altijd nog een keer afdrukken als foto op canvasdoek.Bij CanvasCompany bestelden wij deze foto en waren dus verrast over de snelle levertijd.

De kwaliteit vonden wij redelijk, maar niet super. Dit heeft er mede mee te maken, dat de achterkant wat slordig was afgewerkt. Het doek lijkt even snel afgesneden te zijn, waardoor deze langs de omlijsting als het ware golft. De kleuren op het doek zijn redelijk goed, maar op sommige plekken wel wat flets. De details die op de originele foto op de boomstam te zien zijn, vallen enigszins weg bij de foto op canvas doek.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. CanvasCompany reageert keurig netjes binnen een werkdag op onze email.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Als het om prijs gaat dan zit je bij CanvasCompany erg goed. Bij vrijwel alle 18 canvasdoeken behoort deze partij tot de goedkoopste aanbieders.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. CanvasCompany is hierin erg compleet. Het maken van een meerluik is met de online software een fluitje van een cent. Daarbij kan je ook eenvoudig het frame van jouw herinnering op linnen aanpassen naar 4cm.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. CanvasCompany biedt hierin een aantal mogelijkheden.

 • Kleuren aanpassen:
  Je kan bij CanvasCompany zelf jouw kleuren van de foto bepalen en      aanpassen naar jouw smaak. Ook biedt men de mogelijkheid om de afdruk in  zwart/wit en sepia te doen.
 • Foto’s spiegelen:
  Wanneer je een foto gespiegeld afgedrukt wilt hebben op jouw canvasdoek,      dan zal je dat zelf in een ander programma moeten doen. De online software  van CanvasCompany heeft deze mogelijkheid niet.
 • Kaders, tekst en achtergronden toevoegen:
  Het toevoegen van kaders, achtergronden en teksten is bij CanvasCompany niet mogelijk.
 • Uitsnede maken
  Bij de online software van CanvasCompany kan je erg eenvoudig een uitsnede maken van je canvasdoek.

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
75%
83%
80%
75%
90%

Over de prijs en kwaliteit van Cancascompany zijn wij dus redelijk goed te spreken. Bezoek de website van CanvasCompany

Canvascompany
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven