Nummer 1 van 20

Fotogoed platliggend fotoboek: een van de goedkoopste leveranciers

Fotogoed pakt de winst in onze platliggende fotoalbum test. Men hanteert een uitstekende prijs en scoort een dikke voldoende op het gebied van kwaliteit. De levertijd van 6 weekdagen is iets langer dan bij sommige andere aanbieders, maar is meer dan acceptabel.

Untitled-1
81 / 100
Goedkoop
1 van 20
Goede kwaliteit
7 van 20
Uitstekende service
2 van 20
Zeer complete software
Windows, Mac, Online
Levertijd
6 dagen

Prijzen Fotogoed platliggende fotoboeken

We hebben de prijzen van 5 verschillende type fotoboeken en 3 verschillende diktes berekend. In totaal dus 15 verschillende combinaties. Wat op het gebied van prijs opvalt is dat Fotogoed in veel gevallen een van de goedkoopste platliggende fotoboeken levert en regelmatig zelfs het goedkoopste album. Bij onze test telt prijs voor ongeveer 32% mee in de eindscore.

Kwaliteit van het Fotogoed layflat fotoalbum

De kwaliteit is het belangrijkste criterium in onze fotoalbum test van platliggende boeken. Hier valt het op dat Fotogoed een goed fotoboek levert. Waar Fotogoed zeer goed op scoorde was de kwaliteit van de foto’s in zowel het fotoboek als op de kaft. De afwerking van het binnenwerk op deze kaft was ook goed en datzelfde kunnen we stellen van de glanzende (foto)papier. Helaas zijn er twee minpuntjes die we ook moeten benoemen.

Minpuntjes

Fotogoed gebruikt een specifieke techniek om haar fotoboeken nagenoeg platliggend te maken. De techniek die Fotogoed gebruikt zorgt ervoor dat de pagina’s als het ware licht ingesneden worden. Hoewel het boek daarmee wel plat komt te liggen, zie je op iedere pagina een hele lichte snede. Dit valt met name op bij foto’s die over twee pagina’s worden afgedrukt.

Daarnaast moeten we noemen dat het platliggende fotoboek niet 100% platliggend is. Als we een aantal willekeurige pagina’s open leggen, dan blijven ze wel bijna, maar niet helemaal plat liggen. Dat geldt trouwens voor bijna iedere aanbieder

Score per onderdeel

Kwaliteit
Prijs
Software
Levertijd
Service
72%
85%
87%
70%
91%

Ga naar de site van Fotogoed om een platliggend fotoalbum te maken. Voordeel is dat ieder boek die je bestelt, automatisch platliggend wordt geleverd.

Fotogoed
Geen klantreviews

Zelf een review schrijven