Print Things fotoboek beoordeling

Een Print Things fotoboek kopen? Lees deze review en vergelijk de fotoboeken met die van andere aanbieders.

Printthings 1 proberen ieder jaar onze fotoalbum test verder uit te breiden. Dit doen we niet alleen op de toetscriteria, maar natuurlijk ook op het aantal aanbieders. Een van de 6 nieuwe aanbieders in onze fotoalbum test is Print Things. Deze aanbieder maakt gebruik van de afdrukcentrale en van de software van Webprint, die je ook in onze test vindt.

Print Things is evenals de andere 23 aanbieders op een groot aantal criteria beoordeeld.

Software Print Things online

De software van Print things staat online. Je kan dus eenvoudig via de browser alle foto’s die je nodig hebt voor je fotoboek opladen naar de site van Print Things. Deze software is voor een online pakket best compleet en biedt de meeste opties. Wat nog ontbreekt is Social media integratie (je kan geen foto’s van Facebook of Instagram o.i.d. inladen). Je kan geen foto’s tussen Printthings 2posities op een pagina slepen en je kan geen paginanummers toevoegen. Ook is er geen spellingscontrole aanwezig.

Prijzen Print Things

De prijzen van Print Things zijn zeer acceptabel als het gaat om de standaard boeken, dus zonder glanspapier of layflat binding. Dan behoort men tot de goedkoopste aanbieder. Kijk je echter naar glanspapier en layflat, dan is men plots een van de duurste partijen. Wil je een standaard boek bestellen, dan zit je bij Print Things op de goede plek. Voor andere afwerkingen, adviseren wij wat prijs betreft andere partijen zoals MyPhotofunFotofabriek of Fotogoed.

Service en Levertijd Print ThingsPrintthings 3

De service van Print Things blijkt een van de beste uit onze fotoboek vergelijking. Men reageert snel op emails. In ons geval altijd binnen een dag, maar vaak zelfs binnen het uur. Ook heeft men een goed webshop keurmerk, waarmee men garant staat voor de service en je als klant ook recht op bemiddeling in het geval van klachten hebt.

De levertijd van Print Things uitstekend. Wij bestelden ons fotoboek namelijk ’s avonds laat en hadden deze 4 dagen later al in huis. Prima levertijd!

Kwaliteit Print Things

Hema boven printthings onder

Donkere kleuren boek Printthings (onder)

Ons panel van gebruikers heeft het Print Things fotoalbum aan dezelfde grondige test onderworpen als dat ze bij alle 24 boeken hebben gedaan. Wat bij het boek van Print Things opviel is dat de kleuren niet zo mooi zijn en donkerder dan dezelfde foto is bij andere aanbieders. Ons panel geeft aan dat de kleuren wat flets zijn en het boek, mede door de foto aan de binnenkant van de cover wat goedkoop aan doet.

Conclusie

Print Things is een nieuwkomer in onze test en scoort op het gebied van prijs, voor wat betreft de standaard boeken, prima. Op kwalitatief vlak hebben wij betere fotoboeken gezien. Wil je ook een fotoalbum maken bij Print Things? Klik dan hier voor de site van Print Things.

[yasr_multiset setid=0]

Wil jouw persoonlijke beoordeling achterlaten over Print Things? Doe dat dan hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Print Things
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.