Print Things fotoalbum test

Print Things is een van de merken van Webprint. Printthings dorpjeIn Nederland wil men dus ook onder een andere naam zichzelf op de markt zetten, maar net als de combinatie MyPhotofun-Hetfotoalbum verschilt men onderling zeer weinig van elkaar.

 

Prijs Print Things fotoalbum

Het grootste verschil tussen Webprint en Print Things zit ook op het onderdeel prijs. Printthings paddestoelWebprint biedt goedkopere fotoboeken, maar eveneens vaak wat grotere kortingen. Het verschil is bij de meeste fotoboeken €3-5. Dat maakt dat we vooralsnog geen reden zien om te bestellen bij PrintThings, aangezien Webprint dezelfde fotoboeken, ongeveer dezelfde kwaliteit (momentopname) en software. Wel is PrintThings aanmerkelijk goedkoper dan menig ander aanbieder.

 

Software

De software van Print Things is zoals gezegd hetzelfde als bij Webprint. Met het pakket maak je jouw fotoalbum online. Dit werkt over het algemeen goed. Men kent de meest belangrijke opties voor het maken van een fotoboek. Wel ontbreken handigheidjes zoals het slepen van foto’s tussen posities en het toevoegen van paginanummers. Wel kan je makkelijk pagina’s verplaatsen van positie.

Wat we vreemd vinden is dat we de indeling van de kaft niet kunnen veranderen. Dat beperkt je enorm in je mogelijkheden om een fotoboek te maken naar je eigen smaak.Printthings verpakking

 

Levertijd

De levertijd van Print Things is snel. Het duurt namelijk maar 4 dagen voordat we het bestelde fotoboek in huis hebben.

 

Kwaliteit Print Things fotoalbum

Aangezien ook Print Things haar fotoboeken bij Webprint laat drukken zou je geen grote verschillen verwachten tussen beide aanbieders. Dat blijkt ook uit de beoordelingen van onze reviewpanel. Printthings bindingPrint Things wordt iets hoger gewaardeerd dan Webprint op het onderdeel kwaliteit. Maar net als Webprint behoort het fotoboek niet tot de toppers in onze fotoalbum test 2016. Ook hier vindt het panel de extra foto op het binnenblad voor en achter niet mooi. Het doet afbreuk aan het fotoboek. Ook zijn de kleuren van de foto’s wat aan de donkere kant.

 

Service

Net als bij Webprint is de klantenservice van Print Things snel in het beantwoorden van e-mails. We hoeven meestal maar een half uur te wachten op een reactie. Verder zijn er, net als we al bij Webprint aangaven, enkele verbeterpunten. We missen (online en/of fysieke) cursussen, waarin de basisbeginselen van het fotoboek maken worden uitgelegd. Daarnaast kunnen we geen fotoboeken laten inpakken in cadeaupapier. De reclame op de cover is enigszins storend en het is jammer dat er geen optie wordt geboden om de fotoboeken af te halen.

 

Conclusie Print Things

Print Things is een prima alternatief wanneer je tegen een goede prijs een redelijk fotoalbum wilt maken. Kies je daarvoor dan raden wij je aan om toch Webprint te nemen. Dan ben je goedkoper uit. Wil je wat meer kwaliteit dan kan je beter naar een Fotofabriek gaan.

 

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.