Picturefactory fotoboek maken

Onze fotoalbum test bij Picturefactory

Een van de 15 afdrukservices die wij in de fotoalbum test hebben meegenomen is Picturefactory. Deze aanbieder springt er wat onder betreft niet bovenuit, maar is een grijze middenmotor.

Picturefactoryis een aanbieder met een 7 verschillende formaten fotoboeken. Je kan bij Picturefactory voor verschillende fotoalbum covers gaan. Zo kan je een hardcover, linnen en een (kunst)leren cover om je fotoboek bestellen. Wanneer je voor Picturefactory kiest, dan krijg je standaard 24 pagina’s bij je fotoalbum. Deze kan je tegen een meerprijs van €1,00 per twee extra pagina’s uitbreiden naar een maximum van 120.

Qua prijs van een fotoalbum zijn wij zeer zeker te spreken over Picturefactory. Men is in de kleinere formaten fotoalbums een van de goedkoopste aanbieders.

Het grote nadeel van Picturefactory is wat ons betreft de online software die erg beperkt qua mogelijkheden is. Hoewel het gebruiksgemak prima is, ontbreken toch de extra mogelijkheden van downloadbare software. De fotobewerkingsmogelijkheden zijn erg minimaal en ook het eenvoudig wisselen van pagina’s is niet mogelijk. Je hebt een redelijke keuze uit achtergronden voor je fotoalbum, maar wil je bij het fotoalbum maken een leuke omlijsting om je foto plaatsen, dan is dat helaas niet mogelijk.

Na levering van het album, binnen 5 werkdagen blijkt de kwaliteit prima. We kunnen geen slechte foto’s ontdekken en zijn dus tevreden.

Op de test van de klantenservice volgt het antwoord van Picturefactory na een werkdag. Prima.

Al met al is Picturefactory een prima aanbieder, waar je met een gerust hart een fotoboek maken kan. Wij zullen er alleen zelf niet snel een fotoalbum bestellen omdat wij graag wat meer software mogelijkheden willen. Dit is wat ons betreft dan ook een van de belangrijkste redenen dat Picturefactory wat lager in de fotoboek test is geeindigd.

Ben je benieuwd naar de resultaten van het fotoboek vergelijken bij andere aanbieders? Kijk hier voor de resultaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Picturefactory
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on Picturefactory

Very bad experience with Picture Factory NL.

I ordered in December 2012 in Holland 10 calendars as Christmas presents for my family. I paid way more than 100 euro. Today is the 19th of April 2013 and amazingly enough I have not yet received anything. I already tried to contact them a lot of times and I just do not get any answer from them. Be careful! If you do not want to loose your money, think twice before trusting picture factory in the Netherlands. I will keep trying to get my money back.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.