Fotoboek maken bij Big Freddy

Fotoboek maken bij Big Freddy: nieuwkomer met ambities

Big Freddy is een nieuwkomer in de fotoalbum test 2014. Deze aanbieder is nog niet al te lang geleden gestart met het verkopen van fotoboeken.
Dit maakt ook dat het productaanbod wat beperkter is dan bij andere aanbieders. Daarentegen zijn de fotoboeken die je bij Big Freddy bestelt wel luxer dan bij menig ander aanbieder. Zo biedt men onder andere als basis altijd een platliggend fotoboek en gebruikt met standaard een wat zwaarder papiertype. Een Big Freddy fotoboek maken is daarmee wel  een goede investering.

Software voor het fotoboek maken

De Software van Big Freddy is een oude bekende, want ook Binqy en Fotogeschenk gebruiken deze software. Om niet in herhaling te vallen ten opzichte van andere eerder geplaatste reviews: deze sofware is verder prima, maar een stuk beperkter dan die van Albelli, Fotogoed en Pixum. Dat maakt het wat ons betreft dus een beetje teleurstellend. Er zou veel te verbeteren zijn op bijvoorbeeld lay-out mogelijkheden, achtergronden en kaders/maskers. Daarnaast zijn er kleine extra’s die je wel in bijvoorbeeld de Albelli software vindt, maar helaas niet in de fotoalbum software van Big Freddy.

Big Freddy fotoboek maken: goede kwaliteit, maar wel duur

De Big Freddy fotoboeken zijn prima van kwaliteit met goede kleuren en natuurlijk platliggend, wat een pre is ten opzichte van de standaard bij andere aanbieders. Het nadeel van een Big Freddy fotoboek is dat de prijzen aanzienlijk hoger zijn dan bij andere aanbieders. Daarmee prijst Big Freddy zich wellicht wel wat uit de markt, want kwalitatief gezien zijn er vergelijkbare fotoalbums voor een behoorlijke lagere prijs. Natuurlijk moet Big Freddy zich eerst positioneren op de reeds erg drukken fotoalbum markt, dus wellicht dat dit laatste nog komt.

Heb jij ervaringen over een Big Freddy fotoboek die je met ons wilt delen? Laat dan je review hieronder achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BigFreddy
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.