Tips en inspiratie

Fotoalbum levertijden met de feestdagen

01 juli 2020Geen reacties

Fotoalbum levertijden met de feestdagen

Wij testen ieder jaar uiteraard ook de levertijd van de fotoboeken. Daarbij zien we dat sommige aanbieders uitermate snel leveren. Maar die levertijd wil nog wel eens verschillen in periodes van grote drukte. De levertijd van fotoboeken rondom feestdagen is vaak langer. Oorzaken:

  • Extra drukte als gevolg van de vele cadeautjes die besteld worden
  • Drukte bij de pakketbezorgers

Fotoalbum aanbieders hanteren vaak andere levertijden rondom de feestdagen. Wil je voor de feestdagen nog een leuk cadeau maken en op tijd in huis hebben? Bekijk dan even de levertijden. 

Wil je voor de feestdagen nog een leuk cadeau maken en deze ook nog voor de Kerst in huis hebben?
Dan is het erg verstandig om tijdig te bestellen. De levertijden zijn namelijk net wat langer en ook de post is drukker dan anders.

Er zijn verschillende feestdagen waarbij je rekening moet houden met langere levertijden:

  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Valentijnsdag

Levertijden fotoboeken met Kerst

Wil je een fotoboek bestellen en deze cadeau geven met Kerst? Houdt er dan rekening mee dat partijen als Fotogoed, Fotofabriek en Albelli meestal een bestelperiode van 10 werkdagen hanteren. Dus 24 december leveren is vaak al rond 15 december uiterlijk bestellen. Wil je wanddecoratie of kalenders bestellen, dan is deze besteltermijn vaak ongeveer gelijk. Voor kerstkaarten is de levertijd meestal iets korter.

 

Levertijd fotoalbums met Moederdag of Vaderdag

Ook in andere periodes van het jaar is het verstandig om echt op tijd je bestelling te doen. Als je een periode van 10 dagen hanteert, dan zit je nagenoeg altijd goed. Het is wel goed om vooraf de site van de door jou gewenste leverancier even te checken. Vaak staat er wel een artikel over levertijden rondom Sinterklaas, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of Kerst. 

Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje