Lidl fotoalbum: goede prijs, redelijke kwaliteit

Lidl fotoalbum: middenmotor met goede prijs

Vorig jaar hebben wij Lidl voor het eerst meegenomen in onze fotoalbum test. Lidl fotoalbumMen eindigde op de 22e plek en daarbij was onze belangrijkste conclusie dat er op het gebied van kwaliteit nog wel het een en ander te verbeteren viel. We zijn benieuwd of dat ook het geval is.

 

Website Lidl

Vorig jaar waren wij verbaasd over de kwaliteit van de teksten op de website. Het leek toen net op een Google translate vertaling vanuit het Duits. Dat heeft Lidl opgepakt, want op de huidige website staan keurige Nederlandse teksten. De fotoboeken hebben een prominente plek en zijn dus makkelijk te vinden. Er staat een prijslijst op de website, maar veel wijzer worden we daar niet van. Lidl foto reviewDit omdat de meerprijzen voor de verschillende omslagen en afwerkingsmogelijkheden daarbij niet genoemd staan.

 

Prijzen Lidl Fotoalbum

Bij Lidl kan je 8 verschillende formaten fotoboeken bestellen. Lidl is qua prijs een van de goedkopere aanbieders in onze test. Dat geldt met name voor de 21×21 en A4 staand/liggende fotoboeken. Wanneer we kijken naar de grote formaten (30×30 en XXL), dan hanteert Lidl gemiddelde prijzen.

 

Software

De software van Lidl komen we bij geen enkele andere leverancier tegen. Het pakket is gebruiksvriendelijk en kan je installeren op zowel een Mac als op Windows. De mogelijkheden van deze software zijn redelijk uitgebreid. Belangrijke opties zoals een foto plaatsen over twee pagina’s zijn aanwezig. Toch missen we wel wat opties. Je kan bijvoorbeeld niet eenvoudig foto’s wisselen tussen twee verschillende kaders of je fotoboek formaat tussentijds wijzigen. Voor het maken van een fotoalbum is de software uiteraard prima, maar wil je echt een compleet pakket, dan ben je beter af bij CEWE, Fotogoed of Albelli.

 

Bestellen en levering Lidl fotoboekLidl fotoboek

Een bestelling plaatsen bij Lidl gaat wat anders dan je zou verwachten. Je plaatst namelijk een bestelling en vervolgens ontvang je een mail met daarin informatie en een link hoe je kan betalen. Dit kan via Ideal, Paypal, Creditcard en Acceptgiro.

Waar vorig jaar de levering van het fotoboek ruim 3 weken op zich liet wachten, gaat dat dit jaar een stuk sneller. Het duurt dit jaar 9 werkdagen voordat we het boek ontvangen. Dat is overigens nog steeds een week langer dan bij de meeste andere aanbieders.

 

Kwaliteit van het Lidl fotoalbumLidl fotoboek

Het Lidl fotoalbum is ingepakt in een kartonnen doos en past gelukkig door de brievenbus. We hoeven niet thuis te blijven en dat is prettig. Als we het fotoalbum uit de verpakking halen, dan zien we eveneens dat het in plastic is ingesealed.

Ons testpanel waardeert het Lidl fotoalbum gemiddeld met een 6,8. Dat is niet slecht, maar zeker ook niet het allerhoogste cijfer dat we tegen zijn gekomen. Over het algemeen worden de kleuren als minder mooi ervaren. Ze zijn vaak wat aan de donkere kant. Ook de afwerking aan de binnenzijde is net niet netjes genoeg. Jammer.

 

ServiceLidl fotoalbum

De service van Lidl is gemeten op verschillende criteria. Een daarvan betreft de klantenservice. Daarover zijn wij zeer tevreden. Men reageert snel en adequaat. Op overige serviceaspecten valt Lidl echter tegen. Er worden verder geen aanvullende diensten/services aangeboden.

 

Conclusies over het Lidl fotoalbum

Lidl eindigt als 19e in onze fotoalbum test 2017. Dat is op zich niet slecht, maar ook zeker niet goed. Wil je een fotoboek maken bij Lidl, dan zijn de belangrijkste beweegredenen waarschijnlijk de prijs. Lidl is namelijk niet duur. De kwaliteit van het fotoalbum is echter niet top.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips Fotoalbum maken
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.