Henzo beoordeling: kwaliteit en prijs zijn goed, service niet

Fotoboek maken? Lees onze Henzo beoordelinghenzo beoordeling

Fijn dat je onze Henzo beoordeling wilt lezen. Wij hebben het Henzo fotoboek vergeleken met 32 andere aanbieders. Henzo is al jaren een vaste gast in onze test. Over het algemeen waren we meestal wel te spreken over de kwaliteit.

Website

De website van Henzo is al jaren hetzelfde. De site is overzichtelijk en het is duidelijk dat de fotoboeken een van de belangrijkste producten zijn. Men biedt 8 verschillende formaten fotoalbums. Daarvan hebben wij er 4 in onze fotoalbum test meegenomen. Het 30×30 en 40×30 (staand) fotoboek worden door Henzo niet aangeboden.

 

Prijzen fotoboeken

De prijzen van de Henzo fotoboeken zijn helemaal niet gek. Zeker als je bedenkt dat je in veel gevallen een standaard platliggend fotoboek krijgt. De goedkoopste boeken die Henzo levert zijn de platliggende varianten van de 21×21 cm en de A4 staand/liggend fotoboeken. Voor die specifieke boeken zijn er maar weinig aanbieders die echt goedkoper zijn.

 

Henzo beoordeling: software

De softwareleverancier van Henzo is Taopix. Deze leveranciers is hetzelfde als bij Big Freddy, Fotoboeken.nl en Fastfotoalbum. De software van Taopix is gebruiksvriendelijk, maar loopt niet over van de opties. Als fotoboek leverancier kan je zelf pagina-indelingen en achtergronden toevoegen. Henzo heeft daar weinig aandacht aan besteed en biedt slechts 13 indelingen voor de pagina’s.

 

Bestellen en levertijd

Ook Henzo heeft haar zaakjes goed voor elkaar en laat de bestelling via de website prima lopen. Het bestelproces is vanwege de software wel wat omslachtiger. Betalen kan via Ideal, eenmalige machtiging en via Credit Card.

De levertijd van Henzo is helaas een heet hangijzer. Het duurt maar liefst 14 werkdagen om het fotoalbum thuis geleverd te krijgen. Daarmee is Henzo de leverancier die het langst nodig heeft van alle aanbieders uit onze test.

Henzo beoordeling: kwaliteit fotoboek

Henzo heeft veel aandacht besteed aan het inpakken van het fotoboek. Niet alleen zit deze in een stevige doos, maar ook is het fotoboek voorzien van noppenfolie. Daardoor is de kans op beschadiging nihil.

Het fotoboek zelf hebben wij door ons panel laten beoordelen. Over het algemeen is men erover eens dat het fotoboek van best goede kwaliteit is. Wel zijn de meningen behoorlijk verdeeld. Zo vindt de een de kaft nogal donker, terwijl een ander panellid de matte kaft geweldig vindt. Een ander panellid vond dit het beste boek uit de test, terwijl weer een ander het een van de minste fotoboeken vond vanwege de matte afwerking.

Waar iedereen het over eens was is dat het dikke papier misschien wel te dik was. Het is bij het drukken zelfs behoorlijk krom getrokken en oogt daardoor echt minder mooi.

Service

Dit jaar zijn wij enorm teleurgesteld in de service van Henzo. We stuurden meerdere malen een e-mail naar de Henzo klantenservice en ontvingen geen enkele keer een reactie. Dat maakt dat we Henzo op dit onderdeel dus ook niet anders dan slecht kunnen beoordelen.

Henzo beoordeling: onze conclusies:

Het Henzo fotoboek is van goede kwaliteit, maar wel sterk smaakgevoelig. Houd je van een matte afwerking en een platliggend boek, dan is Henzo een goede keuze en ook zeker niet duur. Wil je wat meer glans in je boek, kies dan niet voor Henzo, maar voor een andere fotoboek leverancier.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Henzo fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.