Fotoalbum test Webprint: fotoboek maken

Fotoalbum test Webprint: fotoboek maken is een aanrader

Net als vorig jaar is Webprint bezig met een opmars. Was men twee jaar geleden nog 11e, vorig jaar steeg men al door naar de 7e plek. Dit jaar wordt het nog mooier voor deze aanbieder uit Oost-Nederland. Men eindigt namelijk als 3e in de fotoboek vergelijking 2014. Deze hoge notering heeft men te danken aan de uitstekende fotoboek prijzen, een goede beoordeling voor wat betreft kwaliteit en snelle levertijden.

Kwaliteit fotoboek maken bij Webprint

De fotoboeken van Webprint vonden wij voorheen niet altijd even mooi. In de fotoalbum test 2014 kwam men echter goed uit de bus. Webprint fotoalbum testWij bestelden een fotoboek bij Webprint en hadden deze na 2!! werkdagen al thuis in de bus. Een fantastische levertijd en verreweg het snelste van alle leveranciers. Levertijd is echter niet het allerbelangrijkste. Kwaliteit is wel een van de zaken die echt goed moet zijn.

Het Webprint fotoboek dat wij via de website maakten zag er op het eerste gezicht goed uit. Ons reviewpanel kreeg het boek, samen met alle 17 andere boeken, in huis en oordeelde dat zowel de kleuren, als de afwerking en de kwaliteit en prima uit zag. Hoewel de verschillen tussen de diverse aanbieders niet erg groot waren, kwam Webprint wel als één van de betere aanbieder naar voren.

Webprint software bij het fotoboek maken

In het verleden waren wij in onze fotoalbum vergelijkingen nog wel eens erg kritisch op aanbieders waarbij je de fotoboeken maken moest via online software. Software die over het algemeen erg beperkt was qua mogelijkheden. Webprint bewijst dat dit niet nodig meer is. Men levert namelijk redelijk vergelijkbare online software. Leuke features zijn wat ons betreft de mogelijkheid, waarbij de standaard tot 30 kleine foto’s op 1 pagina kan zetten. Het aantal fotokaders en maskers en het aantal lay-outmogelijkheden zijn wat tegenvallend.

Webprint is één van de weinige aanbieders in Nederland die zijn eigen fotoalbum app heeft. Leuke mogelijkheid voor de gebruiker die graag een fotoboek maken wil vanaf de Ipad.

De service van Webprint

Een van de criteria waarop Webprint eveneens goed scoort is het onderdeel service. Men heeft uitstekend gereageerd op de verschillende vragen die wij het afgelopen jaar aan de klantenservice hebben gesteld. Een voorbeeld hiervan is dat men bij 2 van de 3 verzonden e-mails binnen het uur inhoudelijke reageerde op de gestelde vraag.
Wil je jouw beoordeling over Webprint toevoegen? Laat deze dan hieronder achter. Wij checken elke review eerst bij de aanbieder voordat we deze plaatsen.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Webprint
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.