Fotoalbum maken Binqy

Fotoalbum maken Binqy: de grootste stijger in de fotoalbum test 2014

De grootste stijger uit de fotoalbum test 2014 is Binqy. Waar men een paar jaar geleden nog een matige prestatie bij het fotoalbum maken leverde, zagen we vorig jaar al een flinke verbetering. De conclusies uit de fotoboek vergelijking 2013 lijkt men ter harte te hebben genomen, want de prijzen werden naar beneden bijgesteld en de service is behoorlijk verbetert. Dit maakt dat Binqy zo maar stijgt naar de 7e positie in de fotoboek test 2014.

Binqy fotoalbum kwaliteit en levertijd

Wij bestelden ook bij Binqy een fotoboek met foto’s die we ook in diverse andere fotoboeken hebben opgenomen. Binqy fotoboekOns testpanel met bezoekers van onze website namen alle 18 fotoalbums mee naar huis en beoordeelden deze onafhankelijk van elkaar. Opvallend is dat alle panelleden tot de conclusie kwamen dat de het Binqy fotoboek een van de mindere boeken uit de fotoalbum test is. Dit heeft er mede mee te maken dat het boekje wat dunnetjes oogt. Toch zijn de kleuren van de foto’s wel erg mooi.

De levertijd van Binqy is vergelijkbaar met andere aanbieders, namelijk 5 werkdagen.

Software Binqy fotoboeken maken

Binqy maakt gebruik van dezelfde software als Fotogeschenk (die wij vorig jaar nog in de test hadden zitten, maar gestopt is met fotoboeken) en nieuwkomer Big Freddy. Deze software is makkelijk in gebruik, maar helaas wat minder uitgebreid als de CEWE software, of de bijzonder uitgebreide software van Albelli en Fotogoed. Zo zijn met name de achtergronden, layout mogelijkheden en fotobewerkingsopties erg beperkt.

De verbeterde service van Binqy

In het verleden hebben wij helaas wat vervelende ervaringen met Binqy gehad, maar deze lijken nu voorbij te zijn. Vorig jaar zagen wij al een goede voortuitgang en ook dit jaar is er wat service betreft vanuit ons niets aan te merken. Men reageert erg snel op via de mail gestelde vragen en is ook telefonisch goed bereikbaar. Wat we wel jammer vonden is dat wij de bevestigingsmail na het bestellen pas na 3 dagen ontvingen. Dit maakte dat wij onzeker werden over het al dan niet geslaagd zijn van de bestelling. Verbeterpuntje dus.

Wil je ook een beoordeling achterlaten over Binqy? Doe dat dan hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binqy
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on Binqy
Binqy

Ik heb veel prachtige fotoboeken van Binqy en ik heb weer een boek klaarstaan, maar Binqy lijkt van de aardbodem verdwenen...wat nu

Beste familie, wij kunnen helaas ook geen contact krijgen met Binqy. Dit is ook de reden dat wij Binqy dit jaar niet hebben toegevoegd aan onze test.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.