Binqy 1Binqy fotoboek test 2015

Waar Binqy vorig jaar een van de grootste verrassingen van de fotoalbum test 2014 was, is het dit jaar juist een van de grootste tegenvallers. Belangrijkste redenen hiervoor zijn: de hoge prijs, een dramatische klantenservice en het lage aantal formaten fotoboeken. Persoonlijk vinden wij dit jammer, want de kwaliteit van de fotoboeken is niet gek.

Prijs

Binqy heeft in tegenstelling tot vorig jaar een deel van haar fotoboeken uit haar assortiment gehaald. Dat is jammer, want het waren juist deze boeken die er vorig jaar voor zorgden dat men qua prijs goedkoper was dan de concurrentie. Momenteel zijn alleen de HD fotoboeken nog beschikbaar en deze zijn een stuk duurder dan die van de concurrentie.

Software

De software die Binqy gebruikt is identiek aan die van MyPhotofun, Blokker en Profotonet. De invulling met layouts en achtergronden is echter zeer beperkt. Waar de andere partijen daar duidelijk aandacht aan geschonken hebben, is dat bij Binqy in mindere mate gebeurd.

Mac software
Voor de Mac is deze software prima en redelijk compleet. Wij prefereren echter de CEWE software van PixumBol.com en Fotoalbum.nl

Levertijd

De levertijd van ons Binqy fotoboek was 6 werkdagen. Iets langer dan bij de meeste andere aanbieders.

KwaliteitBinqy 2

Het fotoboek van Binqy is goed van kwaliteit. Toch zijn alle leden van ons reviewpanel het erover eens dat het niet een van de mooiste boeken uit onze test is. Een redelijke middenmotor dus. Een van onze panelleden gaf aan dat ze wat strepen op de binnenkant zag. Anderen vonden dat niet storend.

Service

Ons belangrijkste aandachtspunt voor Binqy uit de fotoalbum test van dit jaar is dat de service ver onder de maat is. Wij hebben via de website tot 3 maal toe een mail verzonden en in alle drie gevallen werd deze niet beantwoord. Zonde, want klanttevredenheid hoort bij iedere aanbieder hoog in het vaandel te staan.

Eindoordeel

Binqy is dit jaar de tegenvaller uit onze fotoalbum test. Dat komt met name door de slechte service en de hoge prijzen. Zonde, want het Binqy fotoboek is geen slecht product.

[yasr_multiset setid=0]

Wil je ook een beoordeling achterlaten over Binqy? Doe dat dan hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binqy
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.