Binqy fotoalbum test 2016: verbetering!

Binqy had de twijfelachtige eer om zowel vorig jaar als het jaar daarvoor op de laatste plaats in de test te eindigen.
Binqy deur

Dat had met name te maken met het beperkte assortiment, de prijzen en kwaliteit van de boeken en de klantenservice die te wensen overliet. Dit jaar gaat dit beter, maar is men nog steeds geen hoogvlieger.

 

Prijzen en assortiment

De prijzen en het assortiment zijn nog steeds hetzelfde als vorig jaar. Dat wil zeggen dat Binqy slechts een paar formaten fotoboeken heeft, waar je behoorlijk wat voor moet betalen. Een standaard fotoboek bij Binqy is een zogenoemd HD boek, wat wil zeggen dat het standaard platliggend is. Op zich natuurlijk mooi, maar wel prijzig.

 

Binqy fotoalbum test: softwareBinqy binding

De Binqy software is een veelvoorkomend pakket dat qua opties toch wel een van de mindere pakketten is. Met het pakket maak je geen fotoalbum online, maar download je software naar jouw computer. Ook partijen als Henzo, Big Freddy en Fotoboeken.nl gebruiken het. Binqy lijkt er vanuit te gaan dat iedereen erg handig is met het pakket, want men heeft slechts 3 mogelijke pagina-opmaken en ongeveer 20 achtergronden. Het invoegen van een eigen achtergrond kan natuurlijk ook, maar is zeer omslachtig. Voor de voorkant is geen enkele omslag beschikbaar.

 

LevertijdBinqy verpakking

De levertijd van het Binqy fotoboek valt ons niet tegen. Het duurt 6 dagen voordat de brievenbus kleppert en wij een keurig pakket in huis hebben. Netjes ingepakt zodat er geen beschadiging kan plaatsvinden. Prima.

 

Binqy fotoalbum test: kwaliteit

De kwaliteit van het Binqy fotoboek is dit jaar goed. Ons panel is het er over eens dat men een kwalitatief goed boek levert.Binqy molen De kleuren zijn goed, maar wel soms wat donker. Het papier is voor sommige panelleden te dik. Wel wordt de platliggende binding gewaardeerd.

 

Service

Vorig jaar kregen wij slechts beperkt reactie op de mails die wij stuurden. Dit jaar is dat beter. Zo wordt één van de mails die we stuurden binnen twee uur beantwoord. Toch duurt het bij een andere mail weer ruim 4 dagen. Op overige service aspecten als betalingsmogelijkheden, cursussen en afhaalmogelijkheden scoort men ook beperkt. Je kan bij Binqy bijvoorbeeld alleen maar betalen met Creditcard of Ideal. Nu is dit voor de meeste mensen meer dan voldoende, maar toch zou het goed zijn om bijvoorbeeld ook Paypal of overschrijving als optie te hebben.

 

Conclusie Binqy fotoalbum test:

Binqy doet het dit jaar uitstekend op kwaliteit. Dat compenseert voor een groot deel de hoge prijzen en de matige software. Gelukkig eindigt men dit jaar wat hoger in de fotoalbum test dan de laatste jaren. Wil je een kwalitatief goed fotoboek maken, dan is Binqy een prima alternatief
[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.