Binqy Fotoalbum maken

Fotoboek vergelijking 2013: Binqy verbetert zich

Binqy was in de fotoalbum test 2012 een behoorlijke tegenvaller. Dit kwam met name door een tweetal factoren: de klantenservice en de softwaremogelijkheden.

Dit jaar komt met wat ons betreft een stuk beter uit de test. Met name op het onderdeel klantenservice heeft men zich behoorlijk verbetert. Dit maakt dat wij veel positiever zijn over het fotoalbum maken bij Binqy.

Binqy fotoboek prijzen

Wat ons opvalt ten opzichte van de fotoboek vergelijking 2012 is dat de prijzen van Binqy wat verhoogd zijn. Waar veel aanbieders in het afgelopen jaar de prijs wat verlaagd hebben, is dit bij Binqy niet het geval. Dit maakt dan ook dat men daardoor voor wat betreft prijs plotseling een van de duurste aanbieders in onze fotoboek test is. Dit terwijl men vorig jaar nog in de middenmoot eindigde.

Binqy fotoboek kwaliteit

Net als vorig jaar zijn wij zeer zeker weer tevreden over de kwaliteit van Binqy. Men zegt dat ze kwaliteit biedt en dat is inderdaad ook zo. Het wil nog wel eens voorkomen dat de foto’s wat donkerder afgedrukt worden dan dat ze oorspronkelijk zijn. Wij vonden dit niet het geval bij Binqy en zijn dan ook tevreden.

Ook de levertijd van 7 dagen is constant. Niet supergoed, maar ook niet erg lang.

Binqy fotoboek maken

Hoewel Binqy de fotoalbum software een beetje heeft aangepast ten opzichte van 2012, is deze software nog steeds een behoorlijk stuk minder qua mogelijkheden als bij aanbieders als Albelli, Fotogoed en Fotoalbum.nl. De software werkt best makkelijk, maar mist bijvoorbeeld mogelijkheden als een spellingscontrole en het slepen van foto’s tussen posities. Ook zijn de lay-outmogelijkheden, achtergronden, fotokaders en clipart zeer beperkt in vergelijking met de honderden mogelijkheden bij andere partijen. Wil je een fotoalbum maken, dan gaat dit natuurlijk prima, maar zijn de opties gewoonweg wat eenvoudiger.

Binqy heeft klantenservice enorm verbetert

Vorig jaar schrokken wij erg van de klantenservice bij Binqy. Destijds stuurden wij een email, maar daar kregen wij geen enkele reactie op. Dit jaar hoopten wij op een beter resultaat. Gedurende het jaar bereikte ons al het bericht dat Binqy mede dankzij onze test verbeteringen had doorgevoerd en dit jaar bleek dit ook daarwerkelijk geholpen te hebben. Wij stuurden een email met daarin een relatief complexe vraag en kregen hier als een van de snelste aanbieders een antwoord op. Na iets meer dan 3 uur bereikte ons een goed en volledig aanbod.

Conclusie Binqy Beoordeling

Na een slechte ervaring in 2012 zijn wij dit jaar wel erg te spreken over Binqy. het jammere voor Binqy is dat men qua prijs een van de duurdere aanbieders is in de fotoboek test 2013 en dat ook de software veel minder mogelijkheden heeft. Was dit anders geweest, dan had Binqy zo maar bovenin de middenmoot kunnen eindigen. Over de kwaliteit van een fotoalbum maken zijn wij namelijk erg tevreden.

Wil je ook andere fotoboek ervaringen lezen? Bekijk dan de fotoalbum test 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binqy fotoalbum test
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on Binqy fotoalbum test

Ik heb inmiddels 2x een fotoalbum besteld bij binqy. Het zijn mooie albums en ik had een kortingsbon, dus was het me waard om er te bestellen. Bij mijn tweede bestelling is echter de cover verkeerd afgedrukt. Na veel heen en weer mailen, scans en foto's op sturen als bewijsmateriaal, hoorde ik niets meer. Tot op de dag van vandaag heb ik geen nieuw fotoalbum gekregen. Slechte klantenservice dus, wat is nou de moeite om even een nieuw boekje te printen? Ik bestel er in ieder geval nooit meer.

Wij kregen van Binqy onderstaande tekst door:
Beste Esther, wat vervelend dat het mis is gegaan met je tweede bestelling. Ik hoop dat je ondertussen naar tevredenheid bent geholpen en anders help ik je graag alsnog. Ik ben bereikbaar per email: media@binqy.com
Groeten, Laura

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.