Big Freddy fotoalbum: jammer genoeg hekkensluiter

Big Freddy is een aanbieder die zich in eerste instantie niet per se op fotoboeken richt, maar eerder op wanddecoratie. Big Freddy laatste bladzijdeDe fotoboeken laat men in ieder geval niet zelf drukken, maar heeft men uitbesteed aan Henzo. Als we via Ideal betalen, dan worden we zelfs ook doorgeleid naar de betaalomgeving van Henzo. Big Freddy is dit jaar de hekkensluiter in onze fotoalbum test 2016. Belangrijkste redenen? Prijs, kwaliteit, software en levertijd.

 

Prijs en assortiment

De fotoboeken van Big Freddy kan je alleen maar krijgen in een platliggende variant.Er worden 6 fotoboeken aangeboden en dat is wat minder dan bij veel andere aanbieders.Big Freddy deur

De prijzen van Big Freddy zijn hoog. Dat heeft natuurlijk ook met de platliggende binding te maken. Maar zelfs wanneer we de platliggende boeken vergelijken is Big Freddy niet goedkoop. Wel zijn er dan wat meer aanbieders die duurder zijn.

 

Software voor het maken van een Big Freddy fotoalbum

De software van Big Freddy is een bekend pakket. Deze zien we onder andere ook terug bij Henzo, Fotoboeken.nl en Binqy. Het pakket is redelijk, maar niet super compleet en eigenlijk behoorlijk verouderd. Sommige functies, zoals het toevoegen van eigen achtergronden, werken omslachtig. Big Freddy heeft iets te weinig energie gestoken in het toevoegen van achtergronden, cliparts, pagina opmaakmogelijkheden en kaders/maskers. Verbeterpuntje…Big Freddy verpakking

 

Levertijd Big Freddy fotoalbum

Wij bestelden in dezelfde periode als bij alle aanbieders een a4 liggend fotoboek en zagen dat we hier een flinke tijd op moesten wachten. De levertijd van 13 dagen is behoorlijk lang en daarmee onderscheid Big Freddy zich in negatieve zin. Wel is eea netjes ingepakt.

 

Kwaliteit

Big Freddy bladzijden

Bladzijden zijn kromgetrokken

Big Freddy heeft ervoor gekozen om de fotoboeken alleen maar in de platliggende uitvoering aan te bieden. Op zich zou dat een pre kunnen zijn, maar wij schrokken behoorlijk toen wij het fotoboek ontvingen. De mooie platliggende bladzijden waren namelijk helemaal vervormd en kromgetrokken. Natuurlijk een belangrijk aandachtspunt die maakt dat Big Freddy niet zo heel goed scoort op kwaliteit. Ook de kleuren van de foto’s in het Big Freddy fotoalbum zijn niet zo mooi als bij andere aanbieders. Het geheel is net wat te donker.

 

Service

Big Freddy bladzijden scheef

Erg krom… en niet mooi

We beoordelen Big Freddy uiteraard ook op de service en dat doen we aan de hand van diverse criteria. Een van deze criteria is de snelheid en correctheid van reageren per e-mail. Wat daarbij opvalt is dat Big Freddy uitermate snel en klantvriendelijk reageert. We krijgen namelijk binnen enkele uren een prima reactie.

 

Big Freddy heeft, in tegenstelling tot diverse andere aanbieders de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Naast de spoedbestelling kan je er ook voor kiezen om je fotoboek in te laten pakken.

 

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.