Artscow: laatste plek voor dure debutant

Artscow fotoboek: maakt de verkeerde indruk

Ook Artscow werd ons geadviseerd via ons eigen social media kanaal. Artscow fotoalbumVandaar dat deze aanbieder, gevestigd in Hong Kong, meegenomen is in de fotoalbum test 2017. We gaan zoals je van ons gewend bent in op diverse aspecten.

Website:

De website van Artscow is op het eerste oog overzichtelijk. Men kent 10 verschillende formaten fotoboeken die alleen in hardcover te verkrijgen zijn.

 

Prijzen fotoboeken

Wat uiteraard verwarrend werkt is dat men de prijzen in Amerikaanse dollars heeft staan, dus dat vergt wat rekenwerk. Waar een ieder zou verwachten dat fotoboeken uit Azie goedkoop zijn, valt dat ons toch tegen. Artscow is namelijk bijna de duurste aanbieder uit onze test. Dat heeft niet zozeer te maken met de prijs van de fotoboeken, maar door de verzendkosten. Deze zorgen ervoor dat een fotoboek al minimaal €11, maar vaak zelfs meer duurder wordt.

 

SoftwareArtscow fotoboek

De online software van Artscow leverde ons behoorlijk wat problemen op. Op een Macbook moesten we wat kunst en vliegwerk uithalen om het programma draaiende te krijgen. Men gebruikt namelijk online software op basis van Silverlight. Op een Windows pc draaide het programma wel vrij snel, maar echt fan van het programma werden we niet. Voordat je kan starten moet je je aanmelden bij Artscow en is het wachten op een bevestigingsmail. En als je dan start valt het wel wat tegen. De opties zijn behoorlijk beperkt en het programma is niet gebruiksvriendelijk.

 

Bestellen en levering van Artscow fotoboek

Het bestelproces werkt op zich prima en al snel kunnen we onze bestelling in uitvoering geven. De vraag is dan altijd hoe lang we moeten wachten. In het geval van Artscow is dat liefst 13 werkdagen.

 

Kwaliteit Artscow fotoboek

De kwaliteit van het bestelde fotoboekje beoordelen we aan de hand van meerdere criteria. Een daarvan is de wijze van verpakken. In het geval van Artscow leek dat aanvankelijk tegen te vallen, maar werden we verrast.Artscow fotoboekHet Artscow fotoboek was ingepakt in een goedkope plastic verpakking, zonder bescherming. Binnenin was het echter in schuim ingewikkeld en het boek zelf was ingesealed met een plastic folie. Daardoor was de kans op beschadigen laag.

Het fotoboek zelf bleek voor ons en zeker ook het testpanel een van de grootste tegenvallers uit de test. Het oogt als een goedkoop fotoboek en dat uit zich in meerdere punten. De binding is slecht, de kleuren van de foto’s in het algemeen zijn matig. Op de ene foto te rood, op de andere te geel en weer een andere foto te blauw. “Ziet er niet uit” was de opmerking van een van onze panelleden.

Ook de opvallende reclame op de kaft en in het boek is erg jammer.

 

De service van ArtscowArtscow fotoalbum

Over de service van Artscow hebben we op zich geen klagen. Op mails wordt snel gereageerd en ook via chat is men bereikbaar. Verder wordt er weinig extra service geboden. Geen cadeaupapier, cursussen of iets dergelijks.

 

Conclusie:

Artscow zullen wij je niet aanraden voor het maken van een fotoboek. Er is geen enkel vlak waar men ook maar iets beter presteert dan de concurrentie. Men wordt laatste in de fotoboek vergelijking 2017 en dat is wat ons betreft verdiend. Hoe vervelend dat ook is.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Artscow fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.