Kruidvat fotoalbum review door Marieke

Wij ontvingen vandaag een uitgebreide review van Marieke over haar Kruidvat fotoalbum. Marieke, dank dat je deze informatie wilde delen!

Let op: deze review is enkele jaren geschreven en is mogelijk niet meer actueel

Review Kruidvat

Ik maak al vele jaren fotoboeken. Meestal bij Albelli, maar soms ook bij Fotoalbum.nl. Het is met name afhankelijk van de actie die op dat moment het meest gunstig is. Bij Kruidvat had ik al enkele jaren geen fotoboek gemaakt, omdat men duurder is dan andere aanbieders. Onlangs had men weer eens een leuke actie en heb ik een Kruidvat fotoalbum gemaakt. Hieronder vinden jullie mijn bevindingen.

Kruidvat fotoalbum software

De software waarmee je het Kruidvat fotoalbum maakt is er makkelijk en is precies hetzelfde als bij Fotoalbum.nl. Gelukkig, want dat geeft veel herkenning. Ik koos ervoor om een A4 staand fotoboek te maken. De software werkt erg makkelijk en heeft veel leuke opties. Zelf vind ik het heerlijk om genoeg keus te hebben uit achtergronden. Daarbij is het erg fijn dat je verschillende mogelijkheden hebt om je pagina’s in te delen. Ook daar is keuze genoeg.

Levertijd

Ik bestelde mijn fotoboek op 16 augustus en kreeg deze al 20 augustus thuisgestuurd. Dat verraste mij in positieve zin!

Kwaliteit

Over de kwaliteit van het Kruidvat fotoalbum ben ik erg te spreken. De buiten-en binnenkant zien er goed uit. De pagina’s zijn stevig en ook de kleuren zijn (voor zover ik er echt verstand van heb) erg mooi. Ik zou Kruidvat als het om kwaliteit gaat zeker aanbevelen. Je krijgt dus wel waar voor je geld.

Prijs fotoalbum

Omdat ik een vrij dik album heb gemaakt was ik behoorlijk wat kwijt, namelijk meer dan €50. Hier was al een forse korting van af gehaald. Wat mij een beetje tegenviel waren de bezorgkosten van meer dan €6. Zo veel betaal ik normaal gesproken bij andere aanbieders niet.

Kruidvat ten opzichte van andere aanbieders

Ik heb toen ik het boek ontving nog even de laatste paar boeken die ik had gemaakt erbij gepakt. Dat waren met name fotoboeken van Albelli en Fotoalbum.nl. Qua kwaliteit valt het mij op dat er geen grote verschillen zijn tussen deze drie aanbieders. Ik heb voor alle albums gebruik gemaakt van hetzelfde fototoestel, aangevuld met enkele foto’s van mijn mobiel.


Persoonlijk vind ik de software van Kruidvat wel wat fijner dan Albelli.