Review Yoursurprise door Marjolijn

Marjolijn stuurde ons een review over haar ervaringen bij het maken van een Yoursurprise fotoboek. Marjolijn, bedankt.

Let op: deze review is al enkele jaren oud en komt mogelijk niet meer overeen met de werkelijkheid. 

Yoursurprise review: Fotoboek hardcover liggend

Toen ik begon met het bestellen van dit boek wist ik niet wat ik moest verwachten, veel softwareprogramma’s om fotoboeken te bestellen zijn behoorlijk ingewikkeld en daar had ik nou net even geen zin in. Dat kwam goed uit, want bij YourSurprise ontdekte ik een van de snelste en makkelijkste online tools om in een mum van tijd een leuk boek te maken.

Mijn foto’s werden na het uploaden direct in de juiste volgorde gerangschikt, op de juiste datum. En dat terwijl de foto’s van verschillende apparaten afkomstig waren.

Verschillende layouts

Je kunt ervoor kiezen om de layout zo te houden als het voorbeeld boek, maar je kunt per pagina ook gemakkelijk switchen naar een layout met meer of minder foto’s. Je hoeft niet een speciaal softwarepakket te downloaden, want het gaat online als een speer. Wel is het lastig dat je je boek niet op kunt slaan, maar als je hem tussendoor toevoegt aan je mandje en daarna weer verder bewerkt wordt je werk wel opgeslagen.

Themaboeken

Ik vond de keuze van voorbeeldboeken erg uitgebreid en smaakvol, er is voor ieder wat wils. Je hoeft niet extra bij te betalen voor een foto over de kaft, dat moet bij andere sites nog wel eens. Het minpuntje van de besteltool is dat je de foto’s niet op een mooie manier kan bewerken, de filters zijn erg slecht, maarja als je je foto’s zelf al hebt geoptimaliseerd in een ander programma voordat je ze in het boek plaatst heb je daar geen last van.

Levertijd

Na een week werd het boek bezorgd, een prima levertijd. Het boek was netjes verpakt en was precies wat ik ervan verwachtte. De foto’s waren mooi en helder afgedrukt. Zeer tevreden met dit fotoboek en zou zeker een volgend boek weer bij YourSurprise bestellen!