Vernieuwing op fotogebied: Het smartphone en tablet hoesje met eigen ontwerp

Wederom een vernieuwing op fotogebied. Ditmaal door Fotoalbum.nl. Veel mensen kennen al het smartphone of tablet hoesje dat dient ter bescherming van het apparaat. Maar nu kan je een echte persoonlijke case ontwerpen. Door op de achterkant van de case je favoriete foto te plaatsen wordt het gadget uniek! Een leuk idee voor iedereen die er van houdt om zijn of haar gadget een persoonlijke uitstraling te geven. Een telefoon hoesje met eigen foto is een erg leuk idee.

Productinformatie: De case is gemaakt van een stabiele rubberlaag met aan de achterkant een aluminium plaat. Hierop wordt het foto van bijvoorbeeld je geliefde of favoriete vakantiebestemming met hoge kwaliteit afgedrukt. Er wordt rekening gehouden met de camera van je toestel en de overige aansluitingen. De case is beschikbaar voor de iphone 4/4s en 5, de iPad en de Samsung Galaxy S3. De voordeligste case is al verkrijgbaar vanaf € 12,95 (excl. verzendkosten).

Bezoek de site van Fotoalbum.nl voor meer uitleg over de producten.

Foto’s maken met je mobiele telefoon?

Wil je meer lezen over het gebruik van de smartphone voor het maken van foto’s, bezoek dan eens de websitecvan Fotoalbum.nl. Zij geven daar allerlei tips over het gebruik van leuke applicaties en handige instellingen. Wist je bijvoorbeeld dat je een foto een GPS-tag kan meegeven zodat je altijd weet op welke plaats en op welk tijdstip een foto genomen is? Klik hier voor meer informatie.

Actie voor affiliates

Alle smartphone en tablet cases zijn nu te bestellen met 20% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode MOBCASE. De kortingscode is eenmalig te gebruiken en geldig t/m 31 maart 2013. Bezoek de site van Fotoalbum.nl voor meer informatie over de actie.

 

Fotoalbum.nl is door ons beoordeeld in de fotoboek vergelijking 2013, maar ook in 2012, 2011 en 2010. In alle gevallen waren wij erg tevreden over de afdrukkwaliteit van het fotoalbum. Bekijk de fotoalbum test voor meer informatie.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.