Tips en inspiratie

Maak een bijzonder fotoboek

02 november 2020Geen reacties

Maak een bijzonder fotoboek

Op zoek naar leuke ideeën voor jouw fotoboek? Regi Ewalts geeft al 10 jaar cursussen voor o.a. seniorweb en heeft nu een boek uitgebracht die iedere fotoboek maker inspiratie kan bieden!

En wij zijn stiekem ook wel een beetje trots, want Regi verwijst in haar boek onder andere naar onze jaarlijkse fotoboek test!

Hulp voor een ieder die bijzondere fotoboeken wil maken

Het was nog niet zo lang geleden in het nieuws: in de corona tijd worden meer fotoboeken gemaakt. Maar wat nou als je dit nog nooit hebt gedaan, of juist eens een echt bijzonder fotoboek wilt maken. Dan is het leuk als je wat extra leuke ideeën kunt opdoen. 

Wij werden onlangs geattendeerd op een super leuk boek met wel 400 handige voorbeelden. Geschreven door Regi Ewalts, een vrijwilliger die al meer dan 10 jaar cursussen geeft voor onder andere senior web. Haar uitgave "Maak een bijzonder fotoboek" staat vol met voorbeelden en gaat onder andere in op tips om sfeer in je fotoboek creëren. De voorbeelden zijn voorzien van een stap voor stap uitleg, zodat je dit zelf ook kan namaken.

In eigen beheer uitgegeven

Het boek wordt verkocht in eigen beheer en zonder reclame of support van een fotoboek-firma. Het is daardoor geschikt voor de opmaak van fotoboeken van álle merken en voor zowel de Windows-computer als de Mac. Een boek waar beginners en gevorderden meteen mee aan de slag kunnen.

Let op: het is geen handleiding voor een fotoboek-programma, maar een inspiratieboek om zelf een prachtige kijkboek te maken. Het boek telt 112 pagina’s helemaal in kleur op A4 formaat en kost € 19,95  (exclusief verzendkosten).

Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar de website www.MaakEenBijzonderFotoboek.nl

 

Eervolle vermelding voor onze website

Wij zijn enorm trots dat Regi in het boek een verwijzing maakt naar onze jaarlijkse fotoalbum test. Uiteraard hebben wij ook wat artikelen geschreven over hoe je jouw fotoboek vorm kunt geven. Zo schreven we onlangs een artikel over het maken van een fotoboek voorkant. Wij raden het boek van Regi van harte aan om veel meer inspiratie op te doen!

Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje