Gezocht: fotoboek testers

Tipsfotoalbummaken.nl organiseert sinds 2008 de grootste fotoalbum test van Nederland. Naast dat wij onze eigen test houden, willen wij vanaf dit jaar ook de bezoekers van onze website de mogelijkheid geven om op onze kosten een boek te testen. Om dit te kunnen realiseren zoeken wij een aantal enthousiaste fotoalbum liefhebbers die op onze kosten een fotoboek maken willen.

Hierbij ontstaat een uitbreiding op onze bestaande fotoalbum test, waarbij onze bezoekers zelf ook de eigen fotoboek test kunnen delen.

Jouw testresultaten worden mogelijk voor een deel gebruikt voor de fotoalbum test van 2015, maar worden direct gepubliceerd in de vorm van een review. Natuurlijk zullen wij ook de diverse aanbieders zelf uitgebreid blijven testen in onze jaarlijkse vergelijking.

Voorwaarden fotoalbum test

Natuurlijk stellen wij enkele voorwaarden aan het testen van een fotoboek. Zo bepalen wij bij welke aanbieder je een fotoboek maken kan. Ook verwachten wij dat je een uitgebreide review schrijft, inclusief foto’s en mailt naar onze site.

Heb je belangstelling om hierbij mee te helpen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Je ontvangt vervolgens binnen enkele dagen van ons een reactie via e-mail, met daarin de exacte werkwijze en de overige voorwaarden. Het aantal boeken dat wij kosteloos kunnen laten maken is beperkt, dus wees er snel bij.

Op dit moment hebben wij erg veel mensen die zich reeds hebben gemeld voor een fotoalbum test. Om deze reden hebben we momenteel even geen nieuwe testers nodig. Wij verwachten dat we jullie in de eerste maanden van 2015 zeker wel nodig hebben. Je kan nog steeds mailen met ons, maar je wordt dan wel op een wachtlijst geplaatst.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.