Canvas foto vergelijk: Superfoto

Wij zijn best onder de indruk van Superfoto. Deze aanbieder heeft een uitgebreid aanbod herinneringen op linnen en levert een goede kwaliteit.

Formaten canvas

Superfoto heeft na Fotogeschenk (en haar andere merken) het grootste aanbod foto op canvas doek. Liefst 35 formaten zijn beschikbaar om direct op de site te bestellen.

Levertijd in werkdagen

Superfoto is qua levertijd niet een van de snelsten. Na 6 werkdagen krijgen wij ons pakket thuisgestuurd. Ten opzicht van andere partijen duurt dit dus wat langer, maar 6 dagen is alleszins redelijk.

Kwaliteit van de afdruk

De afdrukkwaliteit van Superfoto is goed. Het doek voelt stevig, maar niet plastic aan. Het is daarnaast goed afgewerkt op een stevig frame.

Service

Net als bij de andere aanbieders hebben wij een indicatie verkregen over de klantenservice van Superfoto door per email een vraag in te sturen over een fotoproduct. Op de gestuurde email reageerde men binnen een halve werkdag. De mail is vriendelijk opgesteld en het antwoord is bijzonder uitgebreid.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Superfoto is qua prijs niet een van de goedkoopste aanbieders. Meestal zit Superfoto ten opzichte van de andere aanbieders van een herinnering op linnen ergens in de middenmoot. Men is duurder dan een handvol aanbieders, maar ook weer goedkoper dan diverse andere partijen. Meer informatie over de gehanteerde prijzen kan je vinden op deze pagina van de canvas foto vergelijk.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Superfoto biedt zowel het 2cm als het 4cm frame. Een foto opdelen in meerdere doeken is echter geen standaard functionaliteit.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. Voor Superfoto geldt dat deze mogelijkheden redelijk zijn.

 • Kleuren aanpassen:
  Bij Superfoto kan je jouw foto op canvas doek alleen laten afdrukken in kleur. Een variant in Sepia, zwart wit of iets anders is niet mogelijk.
 • Foto spiegelen:
  Het spiegelen van je foto op canvas kan bij Superfoto helaas niet.
 • Kaders toevoegen:
  In sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te      plaatsen. Superfoto biedt je deze mogelijkheid en is hiermee slechts een van de drie aanbieders.
 • Tekst toevoegen:
  Veel mensen willen op een foto op canvas ook een kleine tekst plaatsen,      bijvoorbeeld het jaar waarin de foto genomen is. Deze functionaliteit wordt echter niet door Superfoto ondersteund.
 • Achtergrondkleur instellen:
  Als je ervoor kiest om jouw herinnering op linnen niet helemaal over het      canvasdoek te plaatsen, dan wil je mogelijk een extra achtergrondkleur toevoegen die het geheel net wat fleuriger maakt dan het standaard wit. Superfoto snapt deze behoefte en springt hierop in door deze optie aan te bieden.
 • Uitsnede maken:
  Het zelf bepalen van de uitsnede van de foto is een standaard      functionaliteit bij Superfoto

Bezoek de website van Superfoto

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Superfoto canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.