Canvas Foto vergelijk: canvasfotos.nl

Canvasfotos.nl is een aanbieder die een goede indruk heeft achtergelaten in onze canvas foto vergelijk. Wil je een foto op linnen bestellen, dan kan je dat wat ons betreft prima bij Canvasfotos.nl doen.

Formaten canvas

Met 20 formaten canvasdoeken is Canvasfotos.nl een aanbieder die haar klanten veel te bieden heeft. Uiteraard zijn er altijd aanbieders die nog meer formaten hebben, maar wij zijn zeker onder de indruk van de verscheidenheid aan formaten.

Levertijd in werkdagen

De levertijd bij Canvasfotos.nl is redelijk goed. Na 4 werkdagen gaat onze deurbel en ontvangen wij de foto op canvas doek.

Kwaliteit van de afdruk

Wij bestelden een 40×40 doek met daarop een mooie vakantiefoto.                         Maleisie: foto vergelijkenWanneer wij deze foto vergelijken met de afdruk (zie onder), dan zijn wij tevreden. Het doek voelt goed aan en is mooi opgespannen. De kleuren zijn helaas wel wat donkerder dan het origineel en daardoor verliest de foto wat aan schoonheid. Er is een handig ophangsysteem aan de lijst toegevoegd, waardoor de canvasfoto binnen no time aan de muur kan hangen.

 

Canvas foto vergelijk: Canvasfotos

 

 

 

 

 

 

 

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Bij canvasfotos.nl krijgen we na iets meer dan 1 werkdag een goede reactie.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

De prijs van Canvasfotos.nl is wat hoger dan de gemiddelde aanbieder in onze vergelijking. Doordat Canvasfotos.nl geen verzendkosten rekent wordt dit enigszins rechtgetrokken, maar toch is deze aanbieder niet de goedkoopste die je zal vinden. Bekijk onze pagina “Prijs Vergelijking Canvas” voor meer informatie.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Bij Canvasfotos.nl kan je geen meerluiksfoto maken, maar we een 4 cm frame bestellen als je wilt.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Net als bij de andere aanbieders in deze foto op canvas test hebben we bij Canvasfotos.nl gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De bewerkingsmogelijkheden vallen ons enigszins tegen.

 • Kleuren aanpassen:
  Gelukkig kan je bij Canvasfotos.nl jouw herinnering op linnen ook in andere      kleurstellingen bestellen. Zo is het mogelijk om je foto te laten      afdrukken op canvas in zwart-wit, olieverf en sepia.
 • Foto spiegelen
  De mogelijkheden voor het spiegelen van een foto zijn bij Canvasfotos.nl niet in de software opgenomen
 • Kaders toevoegen
  Je kan bij Canvasfotos.nl geen kaders toevoegen aan je foto op canvas.
 • Tekst toevoegen
  Het toevoegen van een korte tekst aan je foto op canvas doek behoort niet tot de bewerkingsmogelijkheden van Canvasfotos.nl
 • Achtergrondkleur instellen
  Je kan er voor kiezen bij sommige aanbieders om jouw canvasfoto niet in      zijn geheel over het doek te laten afdrukken. Het is in sommige gevallen      mooi om dan de achtergrond een andere kleur te geven. Bij Canvasfotos.nl kan je dit echter niet doen.
 • Uitsnede maken
  Wij vinden het uitermate belangrijk om onze canvasfoto zelf te kunnen aanpassen met een correcte uitsnede. Helaas is deze optie bij Canvasfotos.nl niet mogelijk. Eigenlijk is deze software dus alleen geschikt als je je gehele foto wilt afdrukken en niet wanneer je slechts een deel van je foto mooi vindt.

Bezoek de website van Canvasfotos.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Canvasfoto.nl canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.