Binqy canvas foto vergelijken

Binqy is de hekkesluiter van onze canvas vergelijking. Niet omdat men een slechte aanbieder is, maar omdat men op al onze criteria net onder de middenmoot scoort en daarmee het verliest ten opzichte van andere aanbieders.

Formaten canvas

Wanneer je een foto op linnen afdrukken wilt bij Binqy, dan heb je de keuze uit een 14-tal formaten canvas. Men biedt gangbare formaten canvasdoeken aan.

Levertijd in werkdagen

Bestel je een foto op canvas doek bij Binqy, dan heb je deze over het algemeen in 7 werkdagen thuis. Hiermee duurt het bij Binqy wat langer dan bij andere aanbieders.

Kwaliteit van de afdruk

Binqy levert een kwalitatief goed doek zo blijkt wanneer we de resultaten van de canvas foto vergelijken. Wij bestelden een variant in het zwart-wit en zijn tevreden. Men scoort hier ten opzicht van de andere aanbieders goed.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Bij Binqy kregen wij helaas geen reactie terug op onze email.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Binqy is een van de duurste aanbieders in de foto op canvas vergelijking. Wanneer je een canvasfoto bij Binqy besteld, dan betaal je een bovengemiddelde prijs, maar ook nog eens relatief forse verzendkosten. Eigenlijk is dit jammer, want Binqy levert dus een kwalitatief goed doek.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Bij Binqy kunnen we alleen het 2 cm doek bestellen.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. Opvallend aan Binqy is dat men als enige aanbieder geen online software biedt voor het bestellen van een herinnering op linnen. Je moet dus software downloaden en deze installeren voordat je een foto op canvasdoek bestellen kan. Voordeel hiervan is dat de fotobewerkingsmogelijkheden veel uitgebreider zijn dan bij de meeste andere aanbieders.

  • Kleuren aanpassen:
   Bij Binqy kan je de foto omzetten naar zowel Sepia als zwart wit. Hiermee kan je jouw foto op canvas een extra mooie uitstraling geven. Opvallend is dat je ook de kleuren van de foto handmatig kan aanpassen, zodat jouw foto helemaal naar jouw smaak is.
  • Foto spiegelen
   Een leuke mogelijkheid van de Binqy software is dat je jouw foto       nog kan spiegelen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld de foto op canvas in de kamer wilt hangen en vergelijkbaar wilt opmaken als eventuele andere foto’s. Binqy biedt je deze mogelijkheid in haar uitgebreide software.
  • Kaders toevoegen
   In sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te plaatsen. De Binqy software biedt je deze mogelijkheid.
  • Tekst toevoegen
   Veel mensen willen op een foto op canvas ook een kleine tekst plaatsen, bijvoorbeeld het jaar waarin de foto genomen is. Met de Binqy software kan je dit eenvoudig realiseren.
  • Achtergrondkleur instellen
   Als je ervoor kiest om jouw herinnering op linnen niet helemaal over het canvasdoek te plaatsen, dan wil je mogelijk een extra achtergrondkleur toevoegen die het geheel net wat fleuriger maakt dan het standaard wit. Bij Binqy kan je dit zelf makkelijk regelen.
  • Uitsnede maken: een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen aanpassen is de uitsnede van een foto. Je wilt immers het mooiste deel opnemen op jouw foto op canvas en minder mooie delen weglaten. Gelukkig kan je dit bij Binqy doen en weet je zeker dat jouw mooiste foto’s op canvasdoek worden opgenomen.

Bezoek de website van Binqy.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Binqy canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.