Beoordeling Webprint foto op canvas

Het Overijsselse Webprint is een partij die regelmatig geroemd wordt om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook in deze foto op canvas vergelijking komt Webprint prima uit de bus.

Formaten canvas

Webprint is een aanbieder met relatief weinig formaten canvasfotos. Als je een foto op canvas doek bestellen wilt, dan kan je kiezen uit een 10 tal formaten.

Levertijd in werkdagen

Webprint levert uitermate snel. In slechts 3 werkdagen staat de pakketbezorger voor de deur met een mooie afdruk.

Kwaliteit van de afdruk

De kwaliteit van afdrukken bij Webprint is goed. De kleuren zijn helder en de opspanning is goed.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Webprint reageert dezelfde dag nog op de door ons gestelde vraag.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

De 10 formaten foto op canvas van Webprint zijn qua prijs net iets goedkoper dan het merendeel van de partijen uit deze test. Bij de wat minder gangbare formaten zoals 30x60cm of 30x80cm behoort Webprint tot de goedkoopste aanbieders, terwijl men bij de gangbare formaten tot de middenmoot qua prijsstellling behoort. Bekijk alle prijzen hier.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Webprint biedt alleen het 2cm formaat.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De online software van Webprint die ook voor bijvoorbeeld fotoalbums te gebruiken is heeft veel meer mogelijkheden dan bij de gemiddelde aanbieder.

 • Kleuren aanpassen:
  Bij Webprint heb je de mogelijkheid om jouw foto op canvas in zwart-wit en sepia af te drukken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleuren zelf te bewerken en dus een creatie naar eigen smaak te maken.
 • Foto spiegelen:
  Het spiegelen van een foto in de lijst is geen functionaliteit van de      software.
 • Kaders en achtergronden toevoegen:
  In sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te      plaatsen. Bij Webprint kan je dit eenvoudig zelf realiseren. Plaats je foto in een kader en zoek er een mooie achtergrond bij.
 • Tekst toevoegen:
  Wanneer je graag een tekst wilt toevoegen aan een foto op canvas, dan zit      je bij Webprint goed. Je kan heel simpel de tekst toevoegen en op de foto plaatsen waar jij wilt. Hiermee krijg je de perfecte herinnering op linnen.
 • Uitsnede maken:
  Vanzelfsprekend wil je ook een uitsnede kunnen maken van de foto voordat   je er jouw herinnering op linnen van laat maken. Bij Webprint kan je dit met de online software makkelijk regelen.

Bezoek de website van Webprint voor het bestellen van een herinnering op linnen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Webprint canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.