Tips en inspiratie

Zelf een trouwalbum maken

11 juli 2019Geen reacties

Zelf een trouwalbum maken

Zijn jullie pas getrouwd? Dan willen we je van harte feliciteren! De herinnering is nu nog vers in je gedachte, maar wellicht is dat ook het perfecte moment om een trouwalbum te maken. Op deze wijze vergeten jullie de mooiste dag van jullie leven niet en kunnen jullie deze keer op keer herbeleven. Waar je voorheen wellicht een professionele fotograaf inschakelde en na afloop foto’s in moest plakken, kan je tegenwoordig uitstekend zelf fotoalbums maken. Ook van jullie trouwdag.

Jullie kunnen zelf een trouwalbum maken, om dit vervolgens netjes thuis af te laten leveren. Maak gebruik van de handige software van een van de aanbieders en ga direct aan de slag. Aangezien de software in de meeste gevallen op een heel eenvoudige manier in elkaar zit heb je daar geen enkele ervaring voor nodig.

Fotoboek trouwalbum: je mooiste herinnering vastleggen

Fotoalbums maken van alle mooie herinneringen in jullie leven is een fluitje van een cent. Natuurlijk kost het wat tijd, maar met name de bruiloft is natuurlijk een belangrijk hoogtepunt om vast te leggen. Gaan jullie een trouwalbum maken, kies dan een lekker groot formaat fotoboek en zorg ervoor dat jullie er veel foto’s in kwijt kunnen. Stop niet teveel foto’s op een bladzijde, maar geef vooral wat ruimte. Er zijn aanbieders waar je meer dan 150 pagina’s in je fotoboek kan hebben, dus dat is mooi meegenomen.

Op die manier weten jullie in ieder geval zeker dat er voldoende te bladeren en te genieten valt. Een mooi fotoboek zorgt ervoor dat jullie de bruiloft als het ware nog een keer kunnen beleven, samen met de leuke gasten die er tijdens die dag aanwezig waren.

Leuke tips: Een trouwfotoboek maken samen met je gasten

Het is natuurlijk fijn om een professionele fotograaf op je bruiloft te hebben, maar we hebben ook een andere leuke tip. Je kan ook een een trouwfotoboek maken samen met je gasten. Geef iedereen een wegwerpcamera, maak een Whatsappgroep aan, of een Facebook pagina. Vanaf alle 3 kan je foto’s verzamelen en een trouwfotoboek maken. Ook zijn er websites waarbij je ook echt een fotoalbum kan maken samen met meerdere mensen. Je werkt dan samen met anderen in hetzelfde fotoboek. Bekijk ons blogartikel hierover. 

Zelf fotoalbums maken

Jullie kunnen zelf fotoalbums maken, waardoor het niet langer nodig is om de fotograaf daarvoor in te schakelen. Dit bespaart veel kosten, maar het zorgt er daarnaast voor dat jullie er samen mee aan de slag kunnen. Gaan jullie een trouwalbum maken? Dan beleven jullie de bruiloft op dat moment als het ware nog een keer en is het mogelijk om terug te denken aan alle mooie momenten van die dag. Start direct met het maken van jullie eigen trouwalbum en bestel dit zodra het klaar is, zodat jullie voortaan een prachtige herinnering in de kast hebben staan en jullie die aan een ieder kunnen laten zien.

Lees tips voor het maken van een mooi trouwalbum en fotoalbums in het algemeen op deze pagina. 

Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje