HEMA fotoalbum test: verrassende nummer 3

HEMA pakt de derde plek dankzij een goede score op kwaliteit, prijs, software en service.  

HEMA fotoalbum test

HEMA is de verrassende nummer 3 uit onze fotoalbum test 2018. Voorgaande jaren was een zeer tegenvallende klantenservice nog een van de redenen voor de slechtere prestaties. Dat bleek dit jaar voor de eerst sinds jaren niet aan de orde. En dat zien we meteen terug. We gaan hieronder in op het HEMA fotoboek en de prestaties in onze test.

 

Prijzen van de HEMA fotoalbums:

Tot enkele jaren geleden behoorde HEMA nog tot de duurdere aanbieders in onze test. Dat kwam met name doordat men haar boeken liet afdrukken bij Albelli. Sinds deze band is doorgesneden, zien we hier langzaam een kentering in komen. Dit jaar eindigt men zo maar in de top 10 als het gaan om fotoalbum prijzen.

 

HEMA fotoalbum test: Software

De software van HEMA heeft een grote pré ten opzichte van veel andere aanbieders. Je kan zowel op je tablet, je mobiel, online of op je pc werken aan hetzelfde fotoboek. Deze is altijd benaderbaar via hetzelfde pakket. Qua opties is dit pakket prima, als zijn de fotobewerking mogelijkheden wel wat beperkt.

 

Levertijd

Het HEMA fotoalbum werd binnen 4 dagen (3 werkdagen) na bestelling bij onze afgeleverd. Daarmee is men iets sneller dan gemiddeld.

 

Kwaliteit

Op het gebied van kwaliteit komt HEMA dit jaar verrassend uit de hoek. De laatste jaren was men een goede middenmotor, maar dit jaar wordt men nog beter gewaardeerd. Met name de kaft en de kleuren van de foto’s zijn goed. Wat afwerking van het binnenwerk betreft, dat is niet slecht. Er zit alleen wel wat ruimte voor verbetering.

 

Service

De grote winst van HEMA is de verbetering van de klantenservice. Het gebeurde de afgelopen jaren meermaals dat wij geen enkele reactie ontvingen. Dit jaar was dat wel anders. We kregen in alle gevallen binnen een dag respons.

 

Samenvatting na de HEMA fotoalbum test:

HEMA en het HEMA fotoalbum doen het een stuk beter dan voorgaande jaren. Men klimt fors en eindigt op een knappe 3e positie. Er is geen enkel onderdeel waar men onder presteert en dat geldt voor veel andere aanbieders wel.

Maak nu je fotoboek bij HEMA.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HEMA fotoboek
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 77% 77%
  • Prijs 87% 87%
  • Software 89% 89%
  • Levertijd 88,6% 88,6%
  • Service 76% 76%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.