Fotoquelle fotoboek: goede prijs en kwaliteit

Fotoquelle fotoboek: leuke eerste indruk

Een van de nieuwe aanbieders in onze test is Fotoquelle. Fotoquelle testZij kwamen afgelopen jaar op onze radar dankzij een oplettende bezoeker van onze Facebook pagina.
We waarderen deze feedback enorm en proberen nieuwe aanbieders altijd een kans en een podium te geven. Zo ook Fotoquelle, die vanuit Apeldoorn opereert. Wij zijn erg benieuwd.

 

Website

De website van Fotoquelle oogt fris. Men biedt een groot aantal fotoproducten aan, waaronder uiteraard fotoboeken. Deze fotoboeken kan je in 10 verschillende formaten krijgen. Qua afwerkingsopties kan je kiezen tussen Hardcover, Spiraal en Zachte kaft. Ook is een platliggend (hardcover) boek te bestellen.

 

Prijzen fotoboeken

De prijzen van de Fotoquelle fotoboeken vallen ons niet tegen.Fotoquelle review Men is zeker niet duur te noemen. Al zijn er diverse andere aanbieders die een stukje goedkoper zijn. Met name het 21x21cm fotoboek en het 21×30 staand fotoboek zijn echt goedkoop. Dat geldt eigenlijk voor alle diktes en tevens voor de platliggende variant. Prima!

Een puntje van kritiek hebben we wel. Wij vinden het zelf altijd een beetje jammer wanneer een aanbieder verwerkingskosten rekent. Verreken dat soort zaken gewoon in de prijs van je fotoboek, dan verras je jouw klanten ook niet. Gelukkig berekenen wij de prijzen inclusief alle extra kosten).

 

SoftwareFotoquelle recensie

De software die je gebruikt voor het maken van een Fotoquelle fotoboek is een beetje een tegenvaller. Het programma is een wat verouderd pakket. Dat betekent dat deze alleen beschikbaar is voor Windows en dus geen Mac of online variant kent.

Qua opties valt het op sommige punten erg mee (er is bijvoorbeeld de optie om paginanummers toe te voegen). Maar integratie met social media of het wisselen van foto’s tussen twee fotokaders is bijvoorbeeld niet mogelijk.

 

Bestellen en levertijdFotoquelle fotoboek

Het bestellen bij Fotoquelle gaat verder prima. Je kan betalen middels 4 verschillende betalingsmogelijkheden. Qua leveren heeft men ook verschillende mogelijkheden. Zo kan je jouw fotoboek afhalen bij een lokale winkel (veelal DA-drogisterijen), maar kan je ook kiezen voor thuisbezorging.

Wij kiezen voor deze laatste optie en ontvangen het fotoboek na 6 werkdagen in huis. Dat is iets langer dan de meeste andere aanbieders erover doen.

 

Kwaliteit Fotoquelle fotoboek

De kwaliteit van het Fotoquelle fotoboek beoordelen we aan de hand van verschillende criteria.Fotoquelle fotoalbum De verpakking is er daar een van. Daarbij valt op dat het boek met zorg is ingepakt. Niet alleen in de kartonnen doos voor het verzenden. Het boek is namelijk ook nog met zorg ingepakt in foam, wat ervoor zorgt dat de kans op beschadiging klein is.

De kwaliteit van het Fotoquelle fotoalbum wordt door ons onafhankelijke panel beoordeeld. Zij geven aan dat het fotoboek van prima kwaliteit is.

De kaft en haar kleuren worden positief beoordeeld. Uiteraard zijn er altijd kleine opmerkingen, zo ook hier. De panelleden zijn het niet altijd eens over de kleuren van foto’s in het algemeen en specifiek foto’s met huidtinten. De een vindt ze erg mooi, de andere wel mooi, maar niet super. Het eindoordeel is echter positief, want het boek krijgt een dikke 7.

 

Service

De service van Fotoquelle wordt op meerdere vlakken gemeten. Het is leuk dat er een afhaalmogelijkheid is. We zijn ook blij met het feit dat het fotoboek geen streepjescode op de kaft heeft. Ook het feit dat je na de betaling je fotoboek online kan inzien en kan delen met anderen is zeer positief.

De klantenservice presteert ook prima. We krijgen in alle gevallen binnen een halve dag reactie op de door ons gestelde vragen.Fotoquelle fotoboek

 

Conclusie Fotoquelle fotoalbum:

Fotoquelle maakt een mooi debuut in onze fotoalbum test. Men levert ene kwalitatief goed boek, tegen prima prijzen. Wil je een fotoboek maken, dan zit je bij Fotoquelle dus wel goed. Als er nog een stap vooruit wordt gezet op het gebied van software en een stapje op levertijd, dan kan dit volgend jaar zo maar een top 3 kandidaat worden.

 

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotoquelle fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.