Pixum fotoboek test 2016

Het Duitse Pixum doet het al jaren prima in onze fotoalbum test. Ook dit jaar behoort men weer tot de betere aanbieders. Pixum is een aanbieder die gebruikt maakt van de software en de drukkerij van CEWE. CEWE staat bekend om de prima software en de goede kwaliteit.Pixum binding

Pixum fotoboek test: prijs

Het onderdeel waar Pixum wat minder op presteert is de prijs voor een fotoboek. Men scoort tussen alle 30 aanbieders ongeveer gemiddeld. Als we Pixum vergelijken met Bol.com en Kruidvat, die beiden ook de CEWE drukkerij gebruiken, dan is Bol.com net iets goedkoper. Over het algemeen ben je bij Pixum een paar euro duurder uit dan bij andere aanbieders (de prijsvechters uitgezonderd).

 

Pixum fotoboek test: software

Wij zijn fan van de CEWE software die ook door Pixum gebruikt wordt. Deze is namelijk erg uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Er is meer dan voldoende keus om jouw fotoboek naar je eigen smaak te ontwikkelen. Eigenlijk kunnen wij geen enkel nadeel verzinnen, want de variant die voor de Mac beschikbaar is, is net zo goed als de Windows versie. Wil je geen software downloaden? Dan heeft Pixum ook online software en software voor de tablet beschikbaar. Deze laatste twee zijn wel wat minder compleet.

 

Levertijd Pixum fotoboek

De levertijd van Pixum was afgelopen jaren nog wel eens wat langer dan bij menig aanbieder, maar daar is dit jaar geen sprake van. Men levert snel en na 5 weekdagen treffen wij een pakketje met een Pixum verpakking in onze brievenbus.

Pixum achterkant

Kwaliteit

De kwaliteit van het Pixum fotoboek is prima, zoals we dat eigenlijk altijd van de CEWE afdrukcentrale gewend zijn. Wat wij zelf niet zo mooi vinden, maar dat hoeft voor een ander niet storend te zijn, is de QR code die je op de achterkant vindt. Ons reviewpanel is unaniem. Pixum levert een van de beste boeken uit onze fotoalbum test 2016. Het verschil tussen het Bol.com boek en het boek van Pixum was voor ons opvallend. Het boek van Bol.com, dat ook bij CEWE afgedrukt wordt, zag er wel wat beter uit.

 

ServicePixum verpakking

Qua service verliest Pixum wat terrein op FotofabriekFotogoed en Albelli. Dat komt bijvoorbeeld doordat men wat beperkter is in betaalmogelijkheden, geen chatfunctie heeft voor snelle vragen en wel snel, maar niet supersnel reageert op klantvragen (dat doet Albelli trouwens ook niet). Wat we wel zien is dat Pixum goede online cursussen biedt.
[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.