Fotoalbum maken bij Pixum

Een Pixum fotoalbum maken

Pixum is net als voorgaande jaren een graag geziene gast in onze fotoalbum test. Zo ook in de fotoboek vergelijking 2013. Dit komt met name door de redelijke prijsstelling, prima software en dito kwaliteit van een fotoboek.

Pixum is een aanbieder uit Duitsland en dat is op sommige plekken te zien. Niet alleen op de website, maar ook in de software wordt het Nederlands en Duits in sommige zinnen door elkaar gehaald. Gelukkig is het niet storend.

Wil je een fotoalbum maken bij Pixum, dan kom je de al eerder genoemde software van CEWE tegen. Deze Duitse fotoalbum gigant biedt uitstekende software, met talloze leuke opties en met name erg veel lay-outmogelijkheden, kaders, randen en achtergronden die je kan invoegen. Wil je jouw foto’s ook bewerken, dan adviseren wij de software van Fotofabriek of Fotogoed te proberen. Wil je een uitgebreid fotoboek maken, dan zit je bij Pixum wel goed. Je kan namelijk een boek maken dat wel 154 pagina’s dik is. Dit is erg uitgebreid als we het vergelijken met andere aanbieders. Uiteraard is er altijd baas boven baas, want een fotoalbum maken bij Blurb kan je tot wel 440 pagina’s.

Pixum: niet te duur voor een prima fotoboek

Pixum is een aanbieder die qua fotoboek prijzen wat Pixum Fotoalbum makenminder duur is dan gemiddeld. Weliswaar niet zo goedkoop als bijvoorbeeld Webprint, maar zeker een goed alternatief als je ook kwaliteit in beschouwing neemt.

Wij gingen een fotoalbum maken over een korte vakantie en gingen met de complete software aan de gang. Wij kwamen er na een aantal uur achter dat het gekozen formaat niet handig was. Gelukkig biedt Pixum de mogelijkheid om het formaat fotoboek tussentijds te wijzigen. Erg prettig! Na een paar dagen klussen hadden wij ons resultaat klaar en kon de fotoboek bestelling de deur uit.  Na een vijftal werkdagen kregen wij ons boek in huis. De afdrukkwaliteit vonden wij prima en was vergelijkbaar met de goede resultaten die wij vorig jaar hadden bij Pixum.

Op service vergelijkbaar met andere partijen

Wanneer je een fotoboek maken wilt en tegen problemen aanloopt, kan het erg prettig zijn wanneer je ondersteuning van de fotoalbum aanbieder krijgt. Zo probeerden wij ook Pixum te testten op het onderdeel service. Onze vraag die wij per email stelden werd na twee dagen beantwoord. Gezien het feit dat het weekend was, is dit best redelijk, al hadden wij een sneller antwoord wel gewaardeerd. Pixum biedt voor haar klanten ook een online fotoalbum cursus.

Wij zijn net als vorig jaar blij met het totaalaanbod en de ervaringen die wij rondom het fotoboek maken bij Pixum hebben. Pixum eindigt als 5e in onze fotoboek test 2013, maar zit erg dicht tegen de top 3 aan.

Andere fotoalbum beoordelingen vind je hier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pixum
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.