Heb je nog nooit eerder een fotoboek gemaakt en ben je van plan op dit binnenkort voor het eerst te gaan doen? Bekijk dan eens de online workshops die sommige fotoalbum producenten aanbieden. Een webcursus fotoboek maken wordt namelijk door meerdere partijen aangeboden.webcursus fotoboek

Wanneer je een fotoalbum maken wilt en je bent op zoek naar de kneepjes van het vak, dan is dit een uitstekende gelegenheid. Fotoalbum.nl en Albelli hebben meerdere malen per maand een online webcursus fotoboek maken waarin je de basisbeginselen van het fotoboek maken aangeleerd worden. In deze sessies worden onder andere de volgende punten behandeld:

  • Het type fotoboeken
  • Het werken met het programma
  • Het plaatsen van foto’s en teksten in het fotoboek
  • Het gebruiken van een eigen foto als achtergrond
  • Leuke ideeën om het boek leuker op te maken

Door het volgen van een webcursus leer je net die extra handigheidjes waardoor her fotoboek maken makkelijker wordt. Daarnaast vergroot het je creativiteit, waardoor jouw boek natuurlijk een extra fraai uiterlijk krijgt.

Webcursus fotoboek maken voor gevorderden

Ben je al wat meer ervaren in het fotoalbum maken? Geen probleem: ook voor de gevorderde gebruiker worden er sessies georganiseerd waarbij je tijdens het fotoalbum maken nog wat extra snufjes leert. Je bent dus nooit te ervaren om te leren.

 

Liever geen webcursus, maar op locatie?

Als jij liever niet via het internet een cursus wilt volgen, maar de voorkeur geeft aan een training op locatie, dan kan het handig zijn om eens de site van Albelli te bekijken. Albelli organiseert namelijk ook lokaal inloopsessies waarbij je de basisbeginselen van het fotoboek maken worden uitgelegd. Sessies worden zeer regelmatig aangeboden, door heel Nederland. Let wel op, je betaalt een kleine vergoeding voor deze fysieke cursus, maar krijgt daarvoor wel een kortingscode voor een fotoboek. Bovendien leer je wat leuke tips waarmee je makkelijker fotoalbums kan samenstellen.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.