Tips en inspiratie

Cursus fotoboek maken

29 juni 2020Geen reacties
  • Het type fotoboeken
  • Het werken met het programma
  • Het plaatsen van foto’s en teksten in het fotoboek
  • Het gebruiken van een eigen foto als achtergrond
  • Leuke ideeën om het boek leuker op te maken

Door het volgen van een webcursus leer je net die extra handigheidjes waardoor her fotoboek maken makkelijker wordt. Daarnaast vergroot het je creativiteit, waardoor jouw boek natuurlijk een extra fraai uiterlijk krijgt.

Webcursus fotoboek maken voor gevorderden

Ben je al wat meer ervaren in het fotoalbum maken? Geen probleem: ook voor de gevorderde gebruiker worden er sessies georganiseerd waarbij je tijdens het fotoalbum maken nog wat extra snufjes leert. Je bent dus nooit te ervaren om te leren.

Liever geen webcursus, maar op locatie?

Als jij liever niet via het internet een cursus wilt volgen, maar de voorkeur geeft aan een training op locatie, dan kan het handig zijn om eens de site van Albelli of de website van Fotofabriek te bekijken. Albelli en Fotofabriek organiseren namelijk ook lokaal inloopsessies waarbij je de basisbeginselen van het fotoboek maken worden uitgelegd. Sessies worden bij Albelli zeer regelmatig aangeboden, door heel Nederland. Let wel op, je betaalt een kleine vergoeding voor deze fysieke cursus, maar krijgt daarvoor wel een kortingscode voor een fotoboek. Bovendien leer je wat leuke tips waarmee je makkelijker fotoalbums kan samenstellen.

Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje