Tips en inspiratie

Fotoboekje maken

29 juni 2020Geen reacties

Klein fotoboekje maken

Geen zin in een groot fotoboek? Maar liever een A5, A6 of een mini fotoboekje maken? Er zijn genoeg aanbieders die dit bieden.

Klein fotoboekje maken in A5, A6 of kleiner formaat

Als je wel eens een mini fotoboek hebt gemaakt, dan zullen dat over het algemeen de wat grotere, standaard formaten zijn. Daarbij bedoelen wij de A4 staand of liggende fotoboeken, of zelfs nog groter. Niet iedereen weet dat het ook mogelijk is om kleinere fotoboeken te maken.

Waarom zou ik een klein fotoboekje willen?

Een kleiner fotoboekje maken brengt een aantal voordelen met zich mee. In de eerste plaats natuurlijk ruimte, want een groot fotoalbum neemt een behoorlijke plaats in. Dat brengt ons gelijk bij een ander voordeel. Een klein fotoboekje stop je zo in je tas, of zelfs achterzak en neem je makkelijk mee wanneer je vrienden, familie of bijvoorbeeld (zakelijke) relaties gaat bezoeken. Tenslotte kan het behoorlijk in de prijs schelen. Een A5 of A6 fotoboekje is een stuk goedkoper dan een groter formaat.

Waar kan ik dan het beste een klein fotoboekje maken?

Het ligt er een beetje aan wat je voor een fotoboekje maken wilt. Gaat het om een hardcover, of een softcover fotoalbum? Gaat het om een fotoboek waar je zelf nog veel wijzigingen aan wilt toevoegen, of wil je deze bijvoorbeeld direct uit je social media foto’s samenstellen?

Wil je vanuit social media een fotoboekje samenstellen, dan kan je dat bij bijvoorbeeld CEWE, Fotofabriek, of Resnap doen. Kies je voor het fotoalbum dat je via software maakt, neem dan eens een kijkje bij Fotogoed. Zij bieden sinds kort kleine formaten fotoboeken aan, tegen zeer gunstige prijzen.

Mini fotoboekje

De beste prijzen voor kleine fotoboekjes:

  • Een 14x13 of 15x11 fotoboekje maak je bij CEWE al vanaf €7,95
  • Een pocket fotoboekje (12x16cm) of mini fotoboekje (12x8) vind je bij Hetfotoalbum al voor €4
  • Bij Fotogoed betaal je slechts €15 voor een A6 fotoboek en minder dan €20 voor een A5 fotoboekje
  • Een 11x11 cm fotoboekje kost bij Fotofabriek €14,99
Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje