Tips en inspiratie

Fotoboek maken iPad / tablet

11 juli 2019Geen reacties

Fotoboek maken iPad

Wil je zelf een fotoboek maken, maar dan het liefst terwijl je gewoon op de bank zit? Je kunt je foto’s al veel langer in een boek opnemen door gebruik te maken van je computer, maar ook de iPad (of een andere tablet) biedt tegenwoordig uitstekende mogelijkheden. Zelf met de mobiele telefoon kan je tegenwoordig al een fotoboek maken. 

Er zijn fotoalbum aanbieders, zoals HEMA, Albelli, CEWE en Pixum die een handige app aanbieden. Bekijk daarvoor ook eens onze fotoboek app vergelijking en bekijk waar je je fotoboek laten drukken kan.

Fotoboek maken op de bank

Je kunt zelf een fotoboek maken, terwijl je gewoon onderuit op de bank zit. Het is niet langer nodig om hiervoor hulp in te schakelen en je hoeft dankzij de iPad niet eens meer achter de computer plaats te nemen. Wat dat betreft was het maken van een fotoboek nog nooit zo gemakkelijk en kan ook jij dit. Je kunt zelf je fotoboek maken op de iPad door gebruik te maken van de applicatie van Apple, of bijvoorbeeld de app van de HEMA of Albelli te downloaden en te installeren. Bekijk vooral ook onze fotoalbum App vergelijking.

Handige Hema app

De verschillende aanbieders van fotoboeken bieden je ook steeds vaker de mogelijkheid om je fotoboek op de iPad te maken. Je zorgt er daarmee voor dat je niet meer achter je computer hoeft te gaan zitten, maar je de foto’s heel eenvoudig in het beeld kunt slepen. Zet ze op de juiste plaats en maak ze groter of kleiner. Je kunt eenvoudig je fotoboek maken op je iPad en het resultaat direct aan anderen laten zien. Geef de iPad door of deel een screenshot, zodat jullie samen kunnen beslissen wat de juiste selectie van foto’s is. Bestel vervolgens via de app en ga je fotoboek laten drukken.

Bestellen en ontvangen

Ben je klaar met je fotoboek op de iPad? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen en je fotoboek laten drukken. Je kunt dit doen vanuit de HEMA of Smartphoto app die je in de App Store kunt vinden, maar uiteraard ook vanuit een van de andere apps die er beschikbaar zijn. Vervolgens zorgt de drukker ervoor dat je boek gedrukt wordt en je er na een paar dagen zelf doorheen kunt bladeren. Je kunt wat dat betreft een fotoboek maken op je iPad, waar en wanneer je dat wilt. Zit je lekker onderuit op de bank of heb je een lange rit in de trein voor de boeg? Werk dan aan je fotoboek en zorg voor een prachtig resultaat.

Geen reacties

Zelf een reactie schrijven

Zet het vinkje