TicTacPhoto review: middenmotor met goede service

TicTacPhoto review fotoboek

We hebben uiteraard ook een review geschreven over TicTacPhoto.
Het fotoboek van deze Belgische partij komt al enkele jaren terug in onze fotoalbum test. Vorig jaar eindige men op een van de onderste plekken in onze test. Dat kwam door een zeer lange levertijd en ook door de relatief hoge prijzen. Een lage positie behaalt men dit jaar gelukkig niet.

 

Website

De website van TicTacPhoto ziet er op zich prima uit. Toch lijkt de vertaling in het Nederlands niet altijd even logisch te zijn. Teksten als “Geniet van kwaliteit aan de beste prijs!” en “herkend als een van de beste softwares voor fotoproducten” sieren de homepage. Ook komen we bijvoorbeeld “U weet niet welke kiezen?” tegen

De fotoboeken zijn eenvoudig te vinden. TicTacPhoto heeft haar fotoboeken opgedeeld in verschillende categorieën.TicTacPhoto review Classic (hardcover linnen/leer), Contemporary (liggend fotocover), Trendy (vierkant), casual (staand). In totaal worden 11 verschillende formaten fotoboeken uitgekozen. Daarvan hebben wij er 5 vergeleken met andere aanbieders in onze test. Het 6e formaat (A3 staand) is niet beschikbaar.

 

TicTacPhoto review: prijzen fotoboeken

Net als vorig jaar zien we dat TicTacPhoto niet uitblinkt wanneer het gaat om de prijzen van de fotoboeken. Er zijn slechts enkele leveranciers die nog duurder zijn. Je kan door over te stappen op een andere leverancier al minimaal €10 besparen op een A4 staand of A4 liggend fotoboek van 24 pgs. Het 21×21 cm fotoboek met platliggende binding is wel goed geprijsd.

 

TicTacPhoto Software

TicTacPhoto maakt gebruik van een softwarepakket dat zowel online als voor Mac en Windows beschikbaar is. Dit pakket komen we verder nergens anders in onze vergelijking tegen en lijkt ook specifiek voor TicTacPhoto gemaakt te zijn. Qua gebruiksvriendelijkheid werkt het pakket prima.

Als we kijken naar de opties, dan zijn deze ook prima. We missen eigenlijk geen belangrijke functionaliteiten.

 

Bestellen en levertijd

Het bestellen via TicTacPhoto gaat soepel. De betalingsopties zijn uitgebreid.
Waar levertijd vorig jaar een probleem was, is dat dit jaar al een stuk beter. We moeten 8 werkdagen wachten op het fotoboek. Dat is weliswaar langer dan bij de meeste andere aanbieders, maar toch 14 dagen sneller dan vorig jaar.

 

Kwaliteit

De eerste indruk die we krijgen van het TicTacPhoto fotoalbum is via de verpakking. Daarbij valt het op dat het boek in een nette doos zit met daarop het TicTacPhoto logo. Ook is het boek extra ingepakt in een plastic verpakking en zien we een kaartje met daarop een kwaliteitcontrole. Dit oogt veelbelovend!

De kwaliteit van het TicTacphoto fotoalbum is door onze gebruikers beoordeeld. Het boek ziet er op zich prima uit en krijgt van ons panel ook een ruime 7. De kleuren zijn prima. Toch zijn er wel wat aanmerkingen: de kaft is namelijk heel iets scheef en de binding laat iets los. Het zijn details, maar dat maakt wel dat andere fotoboeken net iets beter beoordeeld worden. Wel erg fraai is het schutblad.

 

TicTacPhoto review: serviceTicTacPhoto review

TicTacPhoto onderscheidt zich van veel andere aanbieders door haar snelle service. We stuurden onder andere meerdere mails naar deze aanbieder en kregen in sommige gevallen binnen 10 minuten een prima antwoord op de gestelde vragen.

Op andere serviceaspecten scoort TicTacPhoto ook de nodige punten. Zo is een spoedbestelling mogelijk en kan je jouw fotoboek ook delen online met vrienden.

 

Conclusie:

TicTacPhoto eindigt een stuk hoger dan vorig jaar. Dat komt met name door goede service en verbeterde levertijd. Ook de kwaliteit is best goed. Op het gebied van prijs ligt er echter een uitdaging voor TicTacPhoto.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TicTacPhoto fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.