TictacPhoto fotoalbum maken: nieuw in de fotoalbum test

TicTac Photo fotoalbum maken: nieuw in de fotoalbum test

Dit jaar verschijnt TicTac Photo voor het eerst in onze fotoalbum test. Wil je een fotoboek maken bij TicTac Photo, dan wil je misschien eerst een blik werpen op onze uitgebreide vergelijking. Een fotoboek maken vergelijken tussen 18 aanbieders is dan ook wat wij hebben gedaan.

TicTac Photo kwam op de onderdelen prijs, service, software en natuurlijk kwaliteit heel divers uit de hoek. Wil je een fotoalbum maken bij TictacPhoto dan zijn er diverse criteria die je kan meenemen in de fotoboek vergelijking. Qua service viel het ons in positieve zin op dat men bijzonder snel reageerde op de vragen die wij via de mail aan deze partij stelden. Zo stuurden wij op Oudjaarsdag een email naar TicTac Photo en kregen wij na slechts 32 minuten al een pasklaar antwoord.

Wat prijs betreft is TicTac Photo echter geen hoogvlieger. De diverse fotoboeken die je bij deze aanbieder kan bestellen zijn wat prijziger dan bij andere aanbieders. Daarnaast zijn enkele veelvoorkomende formaten fotoboeken helaas (nog) niet leverbaar.

Wanneer we vervolgens de kwaliteit van de TicTac Photo boeken bekijken, dan zijn we eigenlijk best tevreden. Het bestelde fotoboek, dat we overigens keurig binnen 5 werkdagen thuis ontvingen, zag er prima uit. Geen absolute topper, maar zeker ook niet slecht.

Software voor het fotoalbum maken

Wat tenslotte overblijft is de software. Deze is redelijk gebruiksvriendelijk en heeft best goede fotobewerkingsmogelijkheden. Wat jammer is dat je niet eenvoudig foto’s kan slepen van het ene frame  naar het andere. Dit is best een veelgebruikte optie bij het fotoalbum maken. Toch is deze software wat completer dan bij menig ander aanbieder.

TicTac Photo is al met al een prima nieuwkomer. Helaas heeft men vanwege de hoge prijzen een hogere notering in de fotoalbum test 2014 misgelopen, maar wellicht dat dit volgend jaar weer anders is.

Wilt u ook een fotoboek beoordeling achterlaten over TicTac Photo? Dat kan hieronder.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TicTacPhoto
Average rating:  
 3 reviews
by Anonymous on TicTacPhoto
Zeer ontevreden over misleidende klantendienst en lange leveringstijd

Via een Vivabox cadeaubon heb ik een 'medium premium fotoboek' laten aanmaken. Eerder stuurden ze me een email met tegoedcode en de melding: 'levering aan huis in België in gratis'. Blijkt dat ik uiteindelijk toch 2,5 euro extra moet betalen. Volgens hen omdat ik de optie 'zijdepapier' heb gekozen. Wat absoluut niet waar is, want ik vinkte geen enkele extra optie aan De eindafrekening vermeldde duidelijk: aanmaak fotoboek = 0 euro. Maar daarbij werden wél verzendkosten aangerekend (meerdere opties: zelf afhalen in Brussel was gratis (doch niet zo evident als je daar nooit in de buurt komt); tweede optie was levering via een krantenwinkel (ong. 5 euro) en derde optie: via BPost aan huis (ong. 10 euro). Ik stuurde hen een kopie van hun eerste email met 'levering aan huis in België gratis', doch kreeg daar geen afdoend antwoord op. Hun antwoord: 'Ik koos voor duurder papier, dus ik moet daar ook voor betalen' (absoluut onwaar!). Terwijl de online afrekening die ik zag duidelijk enkel over 'extra' verzendkosten ging en niet over een gekozen 'optie'... Daarbij was hun taalgebruik in het Nederlands haast 'onverstaanbaar' (via google translate vertaald vermoed ik), en ze doen absoluut geen moeite tot enige tegemoetkoming. Daarbij zijn tussen de bestelling en heden reeds 11 dagen verstreken en ik heb nog steeds niets ontvangen. Mijn account op hun website zegt: 'bestelling nog niet afgewerkt'. Over de kwaliteit kan ik dus niet oordelen...

PS: Het saldo van 2,5 euro komt omdat aan de cadeaubon blijkbaar een bepaalde waarde gekoppeld is, en die gaat van het eindbedrag af (vandaar geen 5 euro).

by Anonymous on TicTacPhoto
Top, altijd tevreden!!!

Top! Heb al verschillende services geprobeerd ter vergelijking en keer altijd terug naar TicTac Photo. Mooie Medium panoramaboeken op echt fotopapier. Elk jaar maak ik er van onze dochter, mooie herinneringen voor later. Top prijzen ook en regelmatig promo's.

by Anonymous on TicTacPhoto

Software werkt prima en het boek werd binnen de afgesproken levertijd bezorgd. Wat ons tegenviel was de kwaliteit. De foto's waten flets. Bij andere leveranciers waren de foto's in het verleden veel helderder.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.