Smartphoto fotoboeken

Smartphoto paddestoel

Smartphoto is een aanbieder die ooit hoog in onze test is geëindigd, maar de laatste 5 jaar in de middenmoot eindigt. Ook dit jaar is dit het geval. Men scoort net wat minder dan de concurrentie op prijs, kwaliteit, service en software.

 

Prijs en assortiment Smartphoto fotoboeken

Je kan 6 verschillende formaten Smartphoto fotoboeken maken. Leuke optie is dat je verschillende thema’s kan kiezen. De prijzen van de Smartphoto fotoboeken zijn aanvankelijk wat hoger dan bij andere aanbieders. Dat verandert echter wanneer je opties toevoegt. Neem je bijvoorbeeld meer pagina’s, of kies je voor een platliggend boek, dan is Smartphoto een goede en zeker geen prijzige opties. Houd je het bij een basisboek met 24 pagina’s, dan zouden wij voor een andere aanbieder kiezen.

 

Software

De software van Smartphoto is prima. Je kan deze op de site vinden en werkt ook volledig online. Woon je in Belgie, dan kan je ook nog kiezen voor de Smartphoto app, maar in de Nederlandse App store is deze niet verkrijgbaar. Zoals gezegd kan je bij het maken van je fotoboek kiezen voor diverse leuke thema’s (bijvoorbeeld een Huwelijk fotoboek, een baby fotoboek of een vakantie fotoalbum). Kies je daarvoor, dan is je boek al deels opgemaakt. De software zelf is voorzien van de meest belangrijke opties. Ook hier geldt, net als bij vrijwel alle software die online staat, dat de bewerkingsopties voor foto’s en tekst wat minder uitgebreid zijn dan bij de traditionele software die je kan downloaden.Smartphoto verpakking

 

Levertijd

Het fotoboek dat wij bestelden bij Smartphoto viel 7 dagen na de bestelling op de deurmat. Dat is net wat langer dan we bij veel andere aanbieders hebben gezien en ook wat minder snel dan Smartphoto vorig jaar deed (5 dagen). Wel valt op dat het boek in een goede stevige verpakking verzonden was.

 

KwaliteitSmartphoto binnen voor

De kwaliteit van het Smartphoto fotoboek is door ons deskundig panel beoordeeld.Men zag dat het fotoalbum nogal was schoonheidsfoutjes had. Zo was het binnenwerk niet netjes recht ingelijmd op de kaft. De cover lijkt te groot voor het binnenwerk dat erbij geleverd wordt en het binnenwerk zelf vertoont achterin was scheurtjes. De kleur van de kaft is wel mooi, maar binnenin het boek is deze soms te donker.

Service

De service van Smartphoto hebben wij beoordeeld op diverse criteria, zoals duur van reageren op e-mails, betalingsmogelijkheden, spoedbestellingen, cursussen en nog veel meer.Smartphoto bindingWat opvalt is dan Smartphoto niet zo snel reageert als andere aanbieders. E-mails worden binnen 2 tot 5 dagen beantwoord. Verder zijn de betalingsmogelijkheden redelijk uitgebreid. Je kan betalen via Ideal, Paypal en Creditcard. Cursussen, cadeauverpakkingen en afhalen op locatie is niet mogelijk. Wel kan je, indien gewenst, een bestelling met spoed laten afleveren.

Conclusie:

Smartphoto presteert niet goed genoeg in de fotoalbum test 2016 om een rol van betekenis te kunnen spelen. De kwaliteit is gewoon niet goed genoeg en ook qua prijs is men aan de dure kant.

[yasr_multiset setid=0]

 

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.