Printsy fotoboek: verrassende nieuwkomer met een goede kwaliteit

Een van de grootste verrassingen uit onze fotoalbum test. Aanbod wat beperkt, maar prima prijs-kwaliteitsverhouding

Printsy fotoboek: prima debuut

Het Printsy fotoboek is een van de 4 nieuwkomers in de fotoalbum test van dit jaar. We kwamen toevallig de naam Printsy tegen ergens op internet en besloten deze aanbieder maar eens mee te nemen in onze fotoalbum vergelijking. Daar hebben we geen spijt van gekregen!

Prijs Printsy fotoboek:

Vooraf moeten we wel aangeven dat Printsy wel iets afwijkend is ten opzichte van andere aanbieders. Men richt zich meer op fotocadeau’s en minder op boeken. Zo kan je als enige partij geen fotoboek bestellen met een fotocover. Een echt gemis! Wat ons verder tegenvalt is het beperkte assortiment fotoboeken. In totaal zijn maar 3 formaten beschikbaar. Afwerking op hoogglans of platliggend is niet mogelijk. De prijs van wel de beschikbare formaten fotoboeken is erg gunstig. Als we kijken naar de A4 liggende en de A3 liggende formaten, dan zijn er maar 1 of 2 aanbieders die goedkoper zijn.

Software Printsy

De software van Printsy is online beschikbaar. Dit is een redelijk goed en compleet pakket, maar springt er niet uit in onze fotoalbum test. De opties zijn wat beperkter, dan dat je bijvoorbeeld bij Albelli zult vinden.  

Kwaliteit en levertijden

Waar Printsy positief verrast is het aspect kwaliteit en levertijd. Wij ontvangen het boek de dag nadat we deze besteld hebben reeds thuis. Een geweldig snelle levering, die we nog maar zelden zo hebben gezien. Men mag zich op recht de snelste leverancier van Nederland noemen. Normaal gesproken verwachten wij dat een snelle levering gekoppeld gaat met een mindere kwaliteit. Maar dat is zeker niet het geval! Ons gehele panel is te spreken over het Printsy fotoalbum.

Zowel de binding als de afwerking van de kaft en het binnenwerk zijn zeer goed! De fotokwaliteit is netjes. Men springt er weliswaar niet echt uit, maar we zien geen enkele foto die vreemd of met rare kleuren is afgewerkt. Over de kaft is ons panel wel wat verdeeld. Er was een panellid die het venster erg mooi vond, maar het merendeel was wat teleurgesteld over het feit dat er geen fotocover was.  

Service

De klantenservice van Printsy is goed bereikbaar en reageert ook binnen een dag op klantvragen. Verder is er weinig aanvullends te melden op het gebied van Service.

Conclusie Printsy fotoboek:

Printsy doet het prima als nieuwkomer in onze fotoalbum test 2018. Men is voor de boeken die men biedt zeer goed geprijsd en heeft ook nog eens een snelle levertijd en een prima kwaliteit. Verbeterpuntjes zijn het aanbod fotoboeken en het beperkt aantal pagina’s in een boek. Een plek ruim in de top 10 is dan ook een geweldige prestatie. Wil je een fotoboek maken bij Printsy. Klik dan hier om naar de website te gaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Printsy
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 81,4% 81,4%
  • Prijs 85% 85%
  • Software 75% 75%
  • Levertijd 97,1% 97,1%
  • Service 66% 66%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.