PosterXXL fotoalbum: een stukje lager dan vorig jaar

Poster XXL fotoalbum test

Poster XXL komt nu voor het 3e jaar terug in onze fotoalbum test.Vorig jaar eindigde men op de 13e positie, waarbij men een redelijke goede beoordeling kreeg op prijs en service. Op het vlak van kwaliteit waren er een paar aandachtspunten en dat maakte de beoordeling net wat minder hoog.

Dit jaar komt men uiteraard weer terug in de test en zijn we natuurlijk benieuwd of er een hogere notering in zit.

 

Website PosterXXL

De website van PosterXXL is overzichtelijk, maar we zien soms wat foutmeldingen als we naar een product willen gaan. Afgelopen jaar was het fotoboek met harde kaft premium een tijd niet beschikbaar. Nu wel weer. In totaal kan je bij PosterXXL 6 verschillende formaten bestellen.

 

 

Prijzen fotoboeken Poster XXL

De prijzen van de fotoboeken van Poster XXL vallen ons een beetje tegen. Dat komt mede ook door de relatief hoge verzendkosten. Over het algemeen geldt: hoe meer pagina’s, hoe duurder. Uitzondering daarop is het 30×30 cm boek. Deze is best goed geprijsd.
We willen daarbij wel aangeven dat we de standaard prijzen hebben bekeken. PosterXXL heeft vrijwel geheel vorig jaar geweldige acties gehad op haar fotoboeken.

 

Fotoalbum Software PosterXXL

Poster XXL heeft software die zowel voor MS Windows, Mac als de browser beschikbaar is. Het pakket werkt makkelijk en is best compleet. Qua achtergronden, layout en cliparts hebben we niets te klagen. Wel missen we een aantal opties zoals paginanummers en spellingscontrole. Het maken van het boek gaat in ieder geval makkelijk en dat is het belangrijkste.

 

Bestellen en levertijd

Wat ook eenvoudig gaat is het bestellen via de website. Er zijn ruim voldoende betalingsmogelijkheden (Ideal, Credit Card en Paypal). We moeten na onze bestelling relatief lang wachten totdat we het boek geleverd krijgen, namelijk 9 werkdagen. Dat is bijna twee keer zo lang als bij de meeste andere leveranciers.

 

Kwaliteit PosterXXL fotoalbum

Het Poster XXL fotoalbum is ingepakt in een stevige kartonnen verpakking. Voor de zekerheid is het fotoboek ook nog extra ingesealed in plastic. Dat zorgt er bij ons in ieder geval voor dat we een boek hebben zonder beschadigingen.

De kwaliteit van het fotoboek zelf is natuurlijk het allerbelangrijkste.Daarover laten we ons panel oordelen. Wat opvalt is de iets lagere score op de afwerking van het fotoboek. Daarbij valt op dat de kleuren iets minder zijn dan bij veel andere boeken. Zo zijn huidtinten wat aan de gele kant. Conclusie van het panel: niet slecht, maar ook niet goed. Gewoon een gemiddeld boek.

 

Service

Het laatste onderdeel van onze test is service. Daarbij valt op dat we snel een reactie krijgen op mails. Wel vinden we in sommige gevallen het antwoord wat te makkelijk. Zo stellen we een vraag over een specifiek softwareonderdeel en krijgen als antwoord dat er geen vraag naar is. Terwijl het betreffende softwareonderdeel inmiddels op diverse plekken in de markt wordt aangeboden. Op overige serviceaspecten scoort PosterXXL wat minder. Er zijn bijvoorbeeld geen cursussen beschikbaar.

 

Conclusie

Poster XXL eindigt dit jaar wat lager in de test dan vorig jaar. Belangrijkste reden hiervoor is de lagere score op het onderdeel prijs en omdat men slechts gemiddeld scoort op kwaliteitsgebied. Ook de levertijd is langer en de service scoort dit jaar wat lager.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PosterXXL fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.